Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LG DV392 HDMi + USB

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> LG DV392 HDMi + USB Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
legion90

19 Mayıs 2008; 18:15:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Beyler bugün Teknosa'da bu ürünü gördüm. Yeni geldiğini söylediler. HDMi çıkış ve USBli olması zaten ilk başta bende bi etki yaptı. Bi alt modeli olan DV380 de de HDMi çıkış haricinde özellikler aynı. Teknosadaki fiyatı : 149 YTL. Sizce bu parayı hakeden bi cihaz mı?Kullanan , eski yönlerini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Yoksa Philips 5980 modelini USB 1.1 e rağmen alıcam.. Saygılar..

2005 Hyundai Accent Admire 1.6 107HP - Gece Mavisi
saldi

19 Mayıs 2008; 18:28:00 

geçen cuma aldığım yeni tvnin gazıyla bütün kızılayı ve çevresini dolaştım 4.5 saatte, orite'ın tavsiye edilen modelini bulamayınca en son bunu aldım teknosa'dan. ordakiler de yeni ürün diyor ne kadar yeni bilmiyorum ama 149 ytl'ye içinde yok yok. Philipsin dediğin modeli 199 ytl'lik mi olan bilmiyorum ama girdiğim teknosalardan birinde o model 2gblık usbleri filan görmüyo dediler ben de açtırıp denettim elimdeki usb'yi cidden görmedi. Kullanmadığım ürüne çamur atmış olmayım o yüzden genelleme yaparak konuşuyorum: özellikle USB özelliğine bel bağlayacaksanız ürünü mutlaka denetin. LG DV392'yi de deneyerek aldım ben.

LG DV392 WD'nin external harddiskini bile gördü USB'den. Daha kullanalı 4 gün oluyor, çabuk zamanda bozulmayacaksa fiyatı bence çok iyi.. Henüz ne kadar faydalı anlayamamış olsam da HDMI'dan bağlantı y aptın mı görüntüyü upscale de ediyor.

Biraz düşününce eksi olarak ne var, aklıma ilk gelen altyazıyla film aynı isimde değilse altyazıyı göstermiyor.. Yeni eksiler artılar bulunca devam edicem.

özet:
ARTI:
Özelliklerinin her biri zaten birer artı (HDMI,upscaling,ext. hddleri gören usb vs vs...)
HDMI kablo hediyesi var, sakın ayrıca almayın. Teknosadaki arkadaş beni yanılttı, gittim bi de HDMI kablo aldım:)

EKSİ:
Altyazıyla film aynı isimde değilse altyazıyı göstermiyor
"Plays windows media diyor" ama WMV okumuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldi -- 19 Mayıs 2008; 18:36:59 >

legion90

19 Mayıs 2008; 19:27:21 

Öncelikle verdiğin bilgiler için tşk ederim. Ama bu altyazı olayı kötü oldu. Çoğu filmimin altyazı ile film adı aynı değil.. Başka playerlara yönelicem artık..

cevnibi

20 Mayıs 2008; 0:49:12 

açıklama için teşekkürler...

ufukman

20 Mayıs 2008; 16:28:06 

ben de bugün tesadüfen Darty de gördüm bu LG DVX392H ürünü, aynı şekilde ben de Philips 5980 veya Samsung 1080P7 modelini alacaktım ki samsung un türkçe altyazı sorunu philips in de fiyat ve usb nin 2gb görmemesi sorunu çıktı.. cihazı denemedim fakat aynı fiyattan 149ytl den üstelik HDMI kablolu satılıyordu. Philips MediaMarkt da 179tl benim divx arşivim muazzam altyazı sorunu benim için problem olmaz.. LG nin tr sitesinde bu ürün halâ yok .uk da sitesinde mevcut ve özellikleri yazıyor yeni bir ürün. 1080P upscaling yapabiliyor.
Link=>> LG DVX392H
fiyat performans da bernden geçti. o halde yarın gidip ben bu playeri alayım
detayları yazarım size..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukman -- 20 Mayıs 2008; 16:27:55 >

~~~Satılık~~~~
Ibanez S470KA
Zoom 707II
Marshall VS265
kalem-kitap

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Mayıs 2008; 3:03:18 

Elimdeki bir KYOTO ve bir SAMSUNGa rağmen, DVD'de region free ve USB ile taşınan DIVX filmlerdeki Türkçe altyazı sıkıntımdan ötürü bu aleti almak istiyordum.

Sormak istediğim sorular:
1. USB flash bellek ile DIVX alyazısı Türkçe karakterleri okuyor mu? Aynı filme ait iki altyazıyı elle seçebiliyor muyuz?
2. Yazılar doğrudan film üzerinde mi, yoksa yarı saydam bir mavi-siyah vs. bant üzerinde mi akıyor?
3. USB menüsü nasıl? Film seçmek kolay mı?
4. DVDplayer'ı region free mi?
5. Optik çıkışı var aletin, gördüm. Burası giriş ve çıkış olarak iki yönlü ayarlanabiliyor mu?

Kullanıcı arkadaşıma vereceği bilgilerden ötürü peşinen teşekkür ederim.

Forumlar da olmasa, kazıklar daha ala
saldi

21 Mayıs 2008; 16:14:59 

quote:

Orjinalden alıntı: kalem-kitap

Elimdeki bir KYOTO ve bir SAMSUNGa rağmen, DVD'de region free ve USB ile taşınan DIVX filmlerdeki Türkçe altyazı sıkıntımdan ötürü bu aleti almak istiyordum.

Sormak istediğim sorular:
1. USB flash bellek ile DIVX alyazısı Türkçe karakterleri okuyor mu? Aynı filme ait iki altyazıyı elle seçebiliyor muyuz?
2. Yazılar doğrudan film üzerinde mi, yoksa yarı saydam bir mavi-siyah vs. bant üzerinde mi akıyor?
3. USB menüsü nasıl? Film seçmek kolay mı?
4. DVDplayer'ı region free mi?
5. Optik çıkışı var aletin, gördüm. Burası giriş ve çıkış olarak iki yönlü ayarlanabiliyor mu?

Kullanıcı arkadaşıma vereceği bilgilerden ötürü peşinen teşekkür ederim.

1) okuyor. aynı filme ait iki altyazı x.tr.srt ve x.en.srt gibiyse mesela aralarında geçiş yapabiliyosun ama iflmle aynı isimde olmak zorunda. film adı x ise x.tr.srt, x.en.srt
2) doğrudan film üzerinde ve gayet okunaklı.
3) usb menüsü dvd menüsüyle aynı, tek tuşla dvd-usb geçişi yapıyosun. kolay yani.
4) evet, region free
5. bu konuda fikrim yok, dvdplayera ses girişi neden yapasın ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldi -- 21 Mayıs 2008; 16:14:55 >

kalem-kitap

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Mayıs 2008; 16:19:47 

Teşekkürler Sayın Saldi, gerçekten makbule geçti. Bu arada ihtiyacım olan şey OPTİK ÇIKIŞtı zaten. Onu HOME THEATER'a bağlayıp 5.1 ses çıkışı almayı hayalliyorum. Bakalım, bir flash bellek, region 1 bir DVD ile Teknosa'nın yolunu tutayım bu akşam.

Forumlar da olmasa, kazıklar daha ala
saldi

21 Mayıs 2008; 17:00:43 

quote:

Teşekkürler Sayın Saldi, gerçekten makbule geçti. Bu arada ihtiyacım olan şey OPTİK ÇIKIŞtı zaten. Onu HOME THEATER'a bağlayıp 5.1 ses çıkışı almayı hayalliyorum. Bakalım, bir flash bellek, region 1 bir DVD ile Teknosa'nın yolunu tutayım bu akşam.

türkçe karakter olayı da dahil olmak üzere denemeden almayın tabi. ben philipsin 200ytlliğini alacaktım, iyi ki denemişim usbflaş belleğimi

legion90

21 Mayıs 2008; 17:33:13 

quote:

Orjinalden alıntı: saldi

quote:

türkçe karakter olayı da dahil olmak üzere denemeden almayın tabi. ben philipsin 200ytlliğini alacaktım, iyi ki denemişim usbflaş belleğimi

Hocam gerçektende flash belleği Philips görmedi mi bende gidip denemeyeyim boşuna..

saldi

21 Mayıs 2008; 18:14:45 

quote:

Orjinalden alıntı: legion90
Hocam gerçektende flash belleği Philips görmedi mi bende gidip denemeyeyim boşuna..

olay aynen şöyle oldu... elimde bi 512mblik bi de 2gblıkla teknosaya girdim. 200ytllik philips hakkında "external hddyi görüyo mu" gibisinden sorular sordum. 2gbı bile görmüyo dediler. "biraz az sallayın, yanımda 2gblık var" dedim ve denedik. benimki u3'ü olan toshiba marka flaş bellek. Belki u3 olmayanı görür ama hatırlatmamda yarar var LG hepsini görüyor, wd'nin external hddsini de gördü.

Benim yaşadığım deneyim budur, çalışmıyo diye denememezlik de yapma, LG'yi de philipsi de dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından