Diyelim 46" LCD'lerimizi aldık. Çantayla para saydık. Ama artık gözümüz gibi baktığımız televizyonlarımızı öyle riskli, eski sehpalara koyamayız.
Tavsiye edebileceğiniz sağlam, şık ve bu özellikleri içinde barındırıp hesaplı olan aparatlı sehpa ve duvar askı aparatı tavsiyelerinizi bildirir misiniz?
Bu arada elimizde DVD Player, Digitürk, PS3, DVD Recorder (HX950/B) var. Haliyle bunları sığdırmak lazım. (Player DZ-DAV830a ait, haliyle ses sistemi üzerinden çalışıyor. onu koymayayım diyemiyorum)
Teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnarter -- 19 Mayıs 2008; 17:15:22 >
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ! ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htmpsn : demirarca
bende de pl 2100 slv var ama bir de sorunum. Kablo gizleyicilerin arkasına takılan küçük siyah kapakçıklar (5 veya 6 adet) sanki küçük gelmiş gibi ama hepsi paketle geldiği içinde imkan veremiyorum. Arkada kanalın iki ucuna geçip aşağı kadar inmesi lazım ama dar geliyor sanki. Bir türlü yapamadım. Bir de tekerler öyle serbest duracakmış gibi. Bilginiz var mı acama? Çok denendim, yanlış takma ihtimalim de yok sanırım.