Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
hafıza kartı okuyucusu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> hafıza kartı okuyucusu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
*AMD_ATHLON*

19 Mayıs 2008; 16:44:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bende telefonların hafıza kartına program oyun vs atmak için bi hafıza kartı okuyucusu var pc ye takıyorum içine müzik vs atıyorum disk yazmaya karşı korumalı diyoe ve hiçbirşey atamıyorum korumayı kaldırı diyor nasıl kaldıracam bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin dün yapmıyordu bugün yapmaya başladı

|:|AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.61 GHZ (OC=3.00 GHZ) [65nm Brisbane 65W] |:|GIGABYTE - GA-MA69GM-S2H AMD 690G|:|2*1 GB Kingston DDR2 667 Mhz ValueRam|:|ASUS EAX1550 256/1024 DDR2|:|MİNTON 5+1|:|SEAGATE 250 GB SATAII 16MB HDD|:|Cooling Master 450W PSU|:|Philips 17" CRT 107E6|:|LG-Compact Disc CD-RW|:|LG-Super Multi DVD-RAM|:|
karsli7

19 Mayıs 2008; 20:32:43 

selam arkadaşım yazmaya karşı korumalı olması hafıza kartıyla ilgili bi durumdur. hafıza kartının sol tarafında kilit çubuğu olur onu aç. olmazsada kart okuyucunun markası neydi

OLMADI, ZATEN OLMAYACAKTI, BİR DAHA DA OLMAZ..
*AMD_ATHLON*

20 Mayıs 2008; 10:48:55 

kardeş halletiim saol sorun o kilitti normalde o kilidi biliyordum ama aklıma gelmedi işte çok saol

|:|AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.61 GHZ (OC=3.00 GHZ) [65nm Brisbane 65W] |:|GIGABYTE - GA-MA69GM-S2H AMD 690G|:|2*1 GB Kingston DDR2 667 Mhz ValueRam|:|ASUS EAX1550 256/1024 DDR2|:|MİNTON 5+1|:|SEAGATE 250 GB SATAII 16MB HDD|:|Cooling Master 450W PSU|:|Philips 17" CRT 107E6|:|LG-Compact Disc CD-RW|:|LG-Super Multi DVD-RAM|:|
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> hafıza kartı okuyucusu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Merpa (VIA Epia)
Az enerji çeken ve sessiz PClerin vaz geçilmezi Via EPIA ürünleri ithalatçısının standındayız
I Can Football video inceleme
20 kişi aynı anda aynı sahada!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir