yaşınız 25 ten büyük ve üniversite öğrencisi değilseniz nasıl kampuscelli olursunuz.
telefon numaranızı üniversiteli bi öğrenciye veriyorsunuz. turkcell bayisine gidiyor. ben üni öğrencisiyim ama hat benim üzerime değil diyor. numaranızı veriyor ve sizi kampuscelli yapıyorlar...
denemesi bedava
denemesi bedava
herkes yalnızca 1 hattı kampuscell'li yapabileceğinden ancak turkcell kullanmayan birine yaptırabilirsin
geçen gün hattımı kapattırmak istiyorum diye dilekçe verdim. sebep olarak avea kullanmamı gösterdim.
birkaç gün sonra beni aradılar.
seni hemen gencturkcele ve kampüscele kayıt yapayım. 5 ay boyunca her ay konbarana hediye 30ar kontör yükleyelim gel kapatmaktan vazgeç dediler. ama kabul etmedim. kapattırdım.
arkadaslar bu kampuscelle kayıt oldum ama 2 tane dasha turkcel hattım var onları kendı adıma kayıt yaptıra bılırmıyım hattlar benım uzerıme degıl ama...
arkadaslar bu kampuscelle kayıt oldum ama 2 tane dasha turkcel hattım var onları kendı adıma kayıt yaptıra bılırmıyım hattlar benım uzerıme degıl ama...
arkadaslar hıc bılgısı olan yokmu bu konu hakkında... bılgısı olan yoksa yakın zamnada tcell bayılıgıne gıdecegım..
arkadaslar hıc bılgısı olan yokmu bu konu hakkında... bılgısı olan yoksa yakın zamnada tcell bayılıgıne gıdecegım..
bi hattı kendi üzerine geçirirken, gerçek sahibinin de onayı- imzası gerekiyor. başka herhangi bir şart yok, kendi üzerine devralabilirsin. ama 3 hattının da tarifesi kampuscell olabilir mi, bilmiyorum.