Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
+25 kampüscelli olmak için

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> +25 kampüscelli olmak için Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hdg52

19 Mayıs 2008; 16:30:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yaşınız 25 ten büyük ve üniversite öğrencisi değilseniz nasıl kampuscelli olursunuz.

telefon numaranızı üniversiteli bi öğrenciye veriyorsunuz. turkcell bayisine gidiyor. ben üni öğrencisiyim ama hat benim üzerime değil diyor. numaranızı veriyor ve sizi kampuscelli yapıyorlar...

denemesi bedava

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR. LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE

seviyORDUm www.nt.com.tr
propesyonel

19 Mayıs 2008; 16:33:20 

quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

yaşınız 25 ten büyük ve üniversite öğrencisi değilseniz nasıl kampuscelli olursunuz.

telefon numaranızı üniversiteli bi öğrenciye veriyorsunuz. turkcell bayisine gidiyor. ben üni öğrencisiyim ama hat benim üzerime değil diyor. numaranızı veriyor ve sizi kampuscelli yapıyorlar...

denemesi bedava

herkes yalnızca 1 hattı kampuscell'li yapabileceğinden ancak turkcell kullanmayan birine yaptırabilirsin

piri.reis

19 Mayıs 2008; 16:38:10 

geçen gün hattımı kapattırmak istiyorum diye dilekçe verdim. sebep olarak avea kullanmamı gösterdim.

birkaç gün sonra beni aradılar.

seni hemen gencturkcele ve kampüscele kayıt yapayım. 5 ay boyunca her ay konbarana hediye 30ar kontör yükleyelim gel kapatmaktan vazgeç dediler. ama kabul etmedim. kapattırdım.

dikkat: !!!... bu forum bağımlılık yapıyor...!!!
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Mayıs 2008; 17:38:31 

üNİVERSİTELİ OLMASINA GEREK YOK

83 doğumlu birisini yada üstü birisi olur ::)

Ancak 1 kişi 1 adet

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
razumihin

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 17:49:38 

faturalı mı kullnıyorsun?ayda kaç para fatura ödüyorsun faturalıysa...Kntrlüyse ne kadar kntr yüklüyorsun

PC:İşletim:WİNDOWS XP PRO Pentium4 2400MHZ Anakart:AsusP4S8X-MX
DVD Rw:LG GSA H55N Monitör:Vestel CRT Model M1721 Ses:Realtek ALC655
Samsung SP0411N 40GB Canon A550(7,1mp),Praktica Digicam 3Mp(digital 6MP)
$izofren!

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Mayıs 2008; 19:41:44 

arkadaslar bu kampuscelle kayıt oldum ama 2 tane dasha turkcel hattım var onları kendı adıma kayıt yaptıra bılırmıyım hattlar benım uzerıme degıl ama...

Medion Notebook İntel Core 2 Duo processor T5250 İşlemci 1,5 GHz 2MB Cache 160GB Hdd 2MB Ddr2 Sdram İntel Gma X3100 Pcı Express 15.4" Wide Xga ekran (1280x800Pix) Dvd Yazıcı Parmak İzi Okuyucu Wireless 9 Hucrelı Pil Çoklu Kart Okuyucu Wista Home Premıum İşletım Sistemi..
_ahmet_

19 Mayıs 2008; 20:20:53 

Ya benim komşunun oğlu var, ilkokul 1 e gidiyor , en fazla 25 ama en az kaç yaş sınırı var ,o olurmu acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 19 Mayıs 2008; 20:19:55 >
Noxco

19 Mayıs 2008; 20:59:18 

Hattınız varsa 13-25 yaş arası bir kimlik bulup, onun üzerinede kendi hattınızı gidip kampüs yaptırabilirsiniz. Bu zaten yasal bir durum.

$izofren!

20 Mayıs 2008; 0:23:20 

quote:

Orjinalden alıntı: $izofren!

arkadaslar bu kampuscelle kayıt oldum ama 2 tane dasha turkcel hattım var onları kendı adıma kayıt yaptıra bılırmıyım hattlar benım uzerıme degıl ama...

arkadaslar hıc bılgısı olan yokmu bu konu hakkında... bılgısı olan yoksa yakın zamnada tcell bayılıgıne gıdecegım..

Medion Notebook İntel Core 2 Duo processor T5250 İşlemci 1,5 GHz 2MB Cache 160GB Hdd 2MB Ddr2 Sdram İntel Gma X3100 Pcı Express 15.4" Wide Xga ekran (1280x800Pix) Dvd Yazıcı Parmak İzi Okuyucu Wireless 9 Hucrelı Pil Çoklu Kart Okuyucu Wista Home Premıum İşletım Sistemi..
Bilgin

21 Mayıs 2008; 10:55:22 

quote:

quote:

arkadaslar hıc bılgısı olan yokmu bu konu hakkında... bılgısı olan yoksa yakın zamnada tcell bayılıgıne gıdecegım..

bi hattı kendi üzerine geçirirken, gerçek sahibinin de onayı- imzası gerekiyor.
başka herhangi bir şart yok, kendi üzerine devralabilirsin. ama 3 hattının da tarifesi kampuscell olabilir mi, bilmiyorum.

hdg52

21 Mayıs 2008; 18:40:28 

bir kişi en fazla 1 adet hattı kampuscelli yapabiliyor...

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR. LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE

seviyORDUm www.nt.com.tr
^Biotech^

22 Mayıs 2008; 13:23:00 

kampuscell icin benim gittigim tum turkcell burolari universite ogrenci kimlik karti istedi.

Megane II
ogameci

22 Mayıs 2008; 14:04:51 

1.sınıfta okuyan bir öğrenciyi kafalaman lazım :)

>>>>> İnternet'ten Günde " 30 $ " Kazanıyorum <<<<<

.

^Biotech^

22 Mayıs 2008; 16:57:44 

Yas epey ilerledi ama doktora yaptigim icin sorun olmadi

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

1.sınıfta okuyan bir öğrenciyi kafalaman lazım :)

Megane II
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> +25 kampüscelli olmak için Sayfa: [1]
Buraya git: