Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
üst kapağa fan deliği açtım yardım edermisiniz

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> üst kapağa fan deliği açtım yardım edermisiniz Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
System_muro

19 Mayıs 2008; 16:25:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Beyler demirci spiral ile kesti böyle yanlara fazla kaçırdı oraları kesemem ama kapatmak veya başka bi şey yapma ihtimalim varmı aslında aklıma bi şey gelior kaporta macunu ile arkadaşların ön panele yaptığı fanlar gibi bi şey yapmak ama bilmem yapabilirmiyim bana bi fikir verirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System_muro -- 19 Mayıs 2008; 19:50:48 >

[/size]
AMFİBİ

19 Mayıs 2008; 16:31:59 

quote:

Orjinalden alıntı: System_muro

Marangoza gittim adam delik açtı ben bunu tahta sandım dedi punch ile açılmaz dedi affedersiniz adam eşşek eline alıoor kapağı tahta sanıoor demirciye götürdü böyle yaptı werdi elime ...Nasıl bi shey yapıp adam edebilirim bunu bana akıl werirmisiniz ?

Önce derdini güzelce anlatmayı denesen? Güzel bir yazı ile ve efendice bir uslüp kullanarak?
Dediklerimi yaparsan, güzel bir fikrim var..

Dost üç türlüdür..
Biri, ilâç gibidir. Gerektiğinde ararsın..
Biri, gıda gibidir. Daima ararsın..
Ve biri, hastalık gibidir. Sen aramazsın ama, o gelir seni bulur... İmâmı Gazâlî (Ra)
System_muro

19 Mayıs 2008; 19:49:29 

Türkçemi düzelttim

[/size]
gkntr

19 Mayıs 2008; 19:51:22 

quote:

Marangoza gittim adam delik açtı ben bunu tahta sandım dedi punch ile açılmaz dedi affedersiniz adam eşşek eline alıoor kapağı tahta sanıoor demirciye götürdü böyle yaptı werdi elime ...Nasıl bi shey yapıp adam edebilirim bunu bana akıl werirmisiniz ?

Çok merak ediyorum bu nasıl bir lisandır ya bu arkadaşın yaşı kaçtır hangi okula gider ??

sezerbaris

19 Mayıs 2008; 19:55:18 

quote:

Orjinalden alıntı: gkntr

quote:

Çok merak ediyorum bu nasıl bir lisandır ya bu arkadaşın yaşı kaçtır hangi okula gider ??

Düzeltmiş işte. Biliyorsan cevap ver.

Her lafa verilecek bir cevabım var.Lakin, bir laf 'a bakarım ''LAF'' mı diye, bir de söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye...
AMFİBİ

19 Mayıs 2008; 19:55:23 

quote:

Türkçemi düzelttim

Pek düzelmişe benzemiyor ama, öncekine nazaran idare eder..
Daha önceden deneyimin yoksa eğer, macunla falan uğraşma hiç. Kapağı çıkart yerinden ve bana gönder. Güzel birşey yapalım. (Eğer istersen tabii)

Dost üç türlüdür..
Biri, ilâç gibidir. Gerektiğinde ararsın..
Biri, gıda gibidir. Daima ararsın..
Ve biri, hastalık gibidir. Sen aramazsın ama, o gelir seni bulur... İmâmı Gazâlî (Ra)
System_muro

19 Mayıs 2008; 19:59:35 

quote:

quote:

18 e gircem kardeş vede dağda yaşıyorum ilk okul 1 sınıf terk

[/size]
System_muro

19 Mayıs 2008; 20:03:34 

quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Türkçemi düzelttim

Pek düzelmişe benzemiyor ama, öncekine nazaran idare eder..
Daha önceden deneyimin yoksa eğer, macunla falan uğraşma hiç. Kapağı çıkart yerinden ve bana gönder. Güzel birşey yapalım. (Eğer istersen tabii)

Valla kardeş öyle bir imkanım yok boş ver hem kasa alırım artık bu kasada hayır kalmadı :D bu arada barış inşallah bu konuyu görmez rezil oluruz :D onun düşdüğü duruma düşmek istemedim korktum başıma geldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System_muro -- 19 Mayıs 2008; 20:12:07 >

[/size]
gkntr

19 Mayıs 2008; 20:15:33 

İlkokul okumamış ve dağda yaşamış birisi daha anlaşılır bi türkçe konuşur ve türkçeyi katletmez... ''sezerbaris'' ben sana değil konuyu açan arkadaşa yorum yazdım..!

System_muro

19 Mayıs 2008; 20:17:50 

quote:

İlkokul okumamış ve dağda yaşamış birisi daha anlaşılır bi türkçe konuşur ve türkçeyi katletmez... ''sezerbaris'' ben sana değil konuyu açan arkadaşa yorum yazdım..!

özür dilerim düzelttim arkadaşım türkçemi bu kadar büyütmenin bi manası yok

[/size]
sezerbaris

19 Mayıs 2008; 21:06:02 

quote:

Adam konuyu elinden geldiğince düzeltmiş ve düzelttiğini belirtmiş ancak sen hala arkadaşı rencide edecek bir mesaj yazmışsın.
Bu durumda benimde sana cevap yazmam kadar doğal bir şey yok.
Ayrıca amaç eleştirmek olduktan sonra kusur bulmak kolaydır. Örnek: Alıntı yaptığım mesajında ki koyu yere bak

Her lafa verilecek bir cevabım var.Lakin, bir laf 'a bakarım ''LAF'' mı diye, bir de söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye...
ermanunal01

19 Mayıs 2008; 21:10:07 

kardeşim bence hiç uğraşma,al kapağını yanına git sanayiye falan,ver kapağı kaportacıya diceksin buraları macun yap ve boya diye...adam insaflı ise 10 YTL falan alır

Referanslarıma göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ
System_muro

19 Mayıs 2008; 21:11:28 

teşekkür ederim kardeş

[/size]
System_muro

19 Mayıs 2008; 21:18:24 

quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

kardeşim bence hiç uğraşma,al kapağını yanına git sanayiye falan,ver kapağı kaportacıya diceksin buraları macun yap ve boya diye...adam insaflı ise 10 YTL falan alır

böyle güzel başka şeyler çıkartabilirmiyim acaba onu düşünüorum yoksa götürücem valla :D vericem çapan ustanın ellerine zaten ben serviste çalışıordum tanıdım çok orası kolay beleş :D

[/size]
dergul

19 Mayıs 2008; 23:11:36 

karaköy'de bankacılar caddesinde bu deliğe uyabilecek ve fanı üzerinde tutan fan ızgaraları bulunuyor. deliğin kötü olması sorun değil, çünkü kenarları gizliyebilen bir yapıya sahiptirler.

System_muro

19 Mayıs 2008; 23:13:30 

Gaziantepteyim ben fakat arayışa çıkarım fiyatları hakkında bir bilgin varmı kardeş ?

[/size]
ToffieBoi

19 Mayıs 2008; 23:16:40 

Hocam dedigin gibi macunla kenarlarini doldurup, zimparalayip sonra da guzelce boyayabilirsin.
Onun disinda sticker alip ustten gergin bi sekilde kaplayip da o kismin gorunsmesini engelleyebilirsin.
Veya AMFIBI abiye kargolayip guzelce yaptirabilirsin

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2997MHz @ 1.50v Gunluk [Hyper212 with 2Fans]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 428MHz 5-5-5-15@ 2.0V Gunluk [Stock]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk [ZeroTherm HC92]
[ThermalTake Armor] _ GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO

Iriver X20 8Gb _ Creative Zen Stone+ 2Gb Black _ Sennheiser Cx300 White _ Sennheiser OMX50 VC _ Sennheiser PX100 White

SonyEricsson W910i Black _ HP IPAQ 6915
System_muro