Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
2232BW bu normal mi ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> 2232BW bu normal mi ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MCkay

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 16:13:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1680-1050 kullanıyorum daha önce lcd kullanmamaıştım bu yüzden görüntü farklılıkları dikkatimi çekiyor haliyle. Yazıların çevresinde hafif tonda kırmızılıklar beliriyor bunun bir nedeni var mı ? 22" normal bir durummu ? Ayrıca x64 vista ultimate kullanıyorum ve şöyle bir sorunum var; magic tune kurmama rağmen bu bilgisayarda açılamıyor gibi bir hata alıyorum anlamadım gitti. Sorunlar hakkında bilgisi olan varsa ve iletirse çok sevinirim...

avor

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 16:28:44 

226bw kullanıyorum dediğin kırmızlıklar bende yok.

Intel Core2 Duo E6600 (TT Big Typhoon) 2.4Ghz@3.4Ghz// Gigabyte P965-DS3 // Sapphire X1800GTO 500-1000Mhz@600-1200Mhz // 2x1GB 800MHZ hi-level //2x160GB SataII Seagate NCQ // Feel Tornado F5 550watt// LG DL DVD Writer // LG CD Writer // Samsung 226BW+Asus VW222S // Compaq Evo N800v notebook
Nikon D80 + Sigma-17-70/2.8-4.5 DC MACRO + Sigma 70-300 F/4-5. 6 Dg Apo Macro + Nikon AF Nikkor 50mm f/1.8D + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro AF+Nikon SB800+LowePro Computrekker AW+Lowepro Nowa5

baron07tr

19 Mayıs 2008; 18:30:10 

Bende 32 bit vista kullanıyorum magic tune yüklü ama açılmıyor.
sadece görev çubuğunda gamma diye simge var.

MCkay

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 18:44:10 

Aynen hatta kurduktan sonra bu sistem uygun değildir tune için diyor. üstelik x64 driver indirdim kurdum sitesinden. Birde benim kırmızılıktan kastettiğim yazıların altında sanki hafif gölge gibi kırmızılıklar var. Çözünürlükten dolayımı yoksa bir anormallikmi var anlamış değilim...

kersoz2003

20 Mayıs 2008; 2:56:52 

Ben çok lcd kullanmış ve bu monitörü bugün almış biri olarak söyliyorum bende kırmızılık yok.ha belki sen ilk defa lcd kullanıyosun ondan da olabilir alışman gerekebilir.Bu arada magiccolor diye bi özelliği var onu açıyo musunuz arkadaşlar?kullanıyo musunuz onu?
quote:

Orjinalden alıntı: MCkay

Aynen hatta kurduktan sonra bu sistem uygun değildir tune için diyor. üstelik x64 driver indirdim kurdum sitesinden. Birde benim kırmızılıktan kastettiğim yazıların altında sanki hafif gölge gibi kırmızılıklar var. Çözünürlükten dolayımı yoksa bir anormallikmi var anlamış değilim...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
korner12

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 7:02:52 

o magictune programının lcd ye bir faydası yok sadece ayarlamalarda biraz daha kolaylık sağlıyor bu arada ekranı biraz kullan bakalım geçecek mi olmazsa götür garantiye sor adamlara kafanda sorun işareti kalmasın rahat rahat kullanırsın...

ησкια 6500 ѕℓι∂є

xelon

20 Mayıs 2008; 10:43:42 

Bende 2600xt ekran kartı var. Ati'nin en son çıkardığı sürücüde (birkaç ay önce en son versiyonuydu) problem vardı ve yazılar kırmızı çıkıyordu. Bunun üzerine Ati'nin sitesinden eski bir sürümünü bulup onu kurdum ve sorun çözüldü. Yani ekran kartı ile alakalı bir sorunun olabilir.

Bence monitörü başka bir bilgisayarda dene. Eğer sorun devam ediyorsa monitörünle alakalı bir sorundur.

ch0sen

20 Mayıs 2008; 11:30:31 

gözlerinizde problem yok değil mi ? başka bir arkadaşınıza gösterip onaylattırın bence

killa_hakan

20 Mayıs 2008; 12:38:46 

arkadaşlar bugn vatana gidiyorum o monitörü almaya
1 kaç sorum var alırken pixel testini orda mı yaptırayım bide hemen veriyolar mı yoksa sonradan mı yolluyolar...???

MCkay

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 8:50:26 

Evet invida nın son driver kullanıyorum sanırım aynı şeyden bahsadiyoruz. Dediğin gibi önce farklı bir pc de denicem ardından devam ederse driver değişimine gidicem. Olmadı monitörü geri göndericem.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> 2232BW bu normal mi ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Synology CS407
Synology Cube Station 407 ağ diski video incelemesi
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı Navia Navigasyon ürünleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç