Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Realtek HD Audio driver sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Realtek HD Audio driver sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gokhan96

19 Mayıs 2008; 15:11:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar

Bilgisayarı yeni aldım ve onboard ses driverini yükleyemiyorum.Xp yi yeni kurdum.Ses driverini yüklerken hata alıyorum.Her türlü yolu denedim fakat hala sorum devam ediyor.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Nasıl bi işlem yapmalıyım.Lütfen yardımcı olun format atmak istemiyorum tekrardan.

Aldığım hata aşağıdadır.

Ekteki dosya (1)

Gökhan
gokhan96

19 Mayıs 2008; 16:52:41 

yok mu hiç bilgisi olan? hiçbir şekilde yükleme ve kaldırma olayını yapamıyorum.ciplerde sorun olabilir mi?

Gökhan
erh_tun

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 16:54:23 

İnternetten en güncel sürücüleri indirip kurmayı deneyebilirsiniz.

gokhan96

19 Mayıs 2008; 17:21:08 

quote:

Orjinalden alıntı: erh_tun

İnternetten en güncel sürücüleri indirip kurmayı deneyebilirsiniz.

yaptım ama aynı hatayı alıyorum. hiçbir şekilde yükleme yapmıyor. biostan bi ayar yapmam gerekiyor mu?

Gökhan
yasarcay

19 Mayıs 2008; 18:49:48 

directx 9c nin en son surumunu indirip kurmayi dene bakalim.....

I MAYBE PRANOID, BUT NOT AN ANDROID
mokko

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 21:42:44 

yok yok yeni ana kartları sadece vistada calısıyor ancak vistayı yüklediğin takdirde sorunu giderebilirsin...yoksa baska yolu yok...kuzeniminde basına aynı olay geldi ve o sekilde giderdik....vistayı yükle hiç bir problem kalmıcak...

İNTEL CORE2DUO E7200 OC 3,16,GİGABYTE EG45M-DS2H, ZOTAC GTX 260 896 MB 448 BİT ,4 GB KİNGSTON RAM , ANTEC KASA VE 600 W PSU , 32'' LG LCD TV

XBOX 360 PAL & 42'' LG SCARLET FULL HD 100hz..
zeki1981

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 21:47:58 

anakart marka ve modeli lütfen

NE KADAR BİLİRSEN BİL BİLDİKLERİN KARŞINDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR
fubo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 23:16:22 

arkdaşım setup arayüzüyle değilde klasik olarak elle tanıtmayı dene driverı

buda benim site arkadaşlar bakmak istermisiniz
EPOX 9NDA3j + amd 3000+64bit venice[1800 mhz@2005mhz) ASus 9550 128bit vga 120 seagate baracuda NCQ 512*2 twinmoss
byoy

20 Mayıs 2008; 1:02:28 

aynen dediği gibi, express install ile değilde Realtek HD Audio driverı ve öncesinde xp sp2 güncellemesi ni yükle ozaman kuruluyor sp3 te is gümcellemeye gerek kalmadan kuruyor yani vistaya falan gerek yok.

phazedllon

4 Haziran 2008; 11:09:51 

birincisi bukadar cevap var ve hiçbiri bir işe yaramıyor.
ikincisi saçmalamayın hiçbiriniz ancak vista çözüm yolu değil bu driver formattan sonra hiçbirşey yüklenmeden hemen yüklenilmesi lazım yoksa ancak çok uğraşarak çözebilirsiniz
üçüncüsü sadece mesaj yazmış olabilmek yada bişey yapttığınızı göstermek için cevap yazmayın
bir okuyun bunlar nedemek ya " directx in son sürümünü yükle bakiyim" yada "daha güncel bi driver bulda yükle"
afedersin ama driver ını kendı yukleyuen biri o kadarınıda bilir ayrıca sorunun bunlarla alakası yoktur.
Son olarak yardım etmek isteyen biri başına gelmediyse araştırır ve bulursa yazar bulamasa kafasından uydurma yazmaz neyse kardeşim ben bulucam sanırmı briazdan bu başlık altında yazarım tabi hala ihtiyacın varsa

Herkes Ölür, Herkes Gerçekten Yaşamaz
(Every Man Dies,Not Every Man Really Lives)
phazedllon@gmail.com
sch

4 Haziran 2008; 11:29:24 

http://support.microsoft.com/kb/901105

Bu makaledeki linklerden işletim sisteminize uygun hotfix'i bulunuz. Yüklediğiniz HD Audio Bus Driver ' ı ve ses kartının kendi driverlarını tamamen kaldırınız. Restart atıp indirdiğiniz dosyayı kurunuz. Bilgisayarı açtığınızda donanım bulundu diyecektir, ileri ileri yapınız kendisinin bulmasına izin veriniz. Donanım yüklemesi bitince restart atıp normal ses kartı driver ınızı yükleyiniz. Sorun düzelecektir.

winston kısa box
phazedllon

4 Haziran 2008; 11:35:02 

yalnız orada windows server 2003 ve xp 64 bit çözümündne bahsedilmiş sistemin xp 32 bit

phazedllon@gmail.com
computeron

4 Haziran 2008; 11:37:26 

Bilgisayarıma sağ tıklıyoruz. Özellikler > donanım > Aygıt yöneticisini açıyoruz. EN ALTTA sistem AYGITLARININ ALTINDA sarı ünlem işaretiyle bir pci device göreceksiniz. Sağ tıklıyoruz.
Sürücüyü güncelleştir > Hayır, Bu kez değil > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) i seçip ileri diyoruz. Gelen ekranda arama şu konumu da içersin: yazan yerde işaret yoksa mouse ile tıklayarak işaretliyoruz. Hemen altında boş bir satır olacak. Bu satıra şunu yapıştırın.

C:\Program Files\Realtek\Audio\InstallShield Daha sonra ileri'yi tıklayıp herşeyi onaylayarak kurulumu tamamlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 4 Haziran 2008; 11:56:33 >

Cahilden korkma yarı cahilden kork.

İnsanlar para kazandıkca kibarlaşırmış.
phazedllon

4 Haziran 2008; 11:44:43 

peki bişey sorucam realtek yüklenememiş bir driver peki program files altında bu klasör olucakmı?
kendi bilgisayarım için değil şuan sistemimde bir sorun yok ama aynı sorun bendede olmuştu busefer başkasına oldu ve ona yardım edicem ?

phazedllon@gmail.com
computeron

4 Haziran 2008; 11:57:19 

ön yazılımını ve sürücüsünü yükler ama hata alırsınız

illa bu klsör seçeneğide göstermeniz lazım değil kendiside otamatik bulabilir...

Cahilden korkma yarı cahilden kork.

İnsanlar para kazandıkca kibarlaşırmış.
phazedllon

4 Haziran 2008; 11:59:52