Giriş | |
|
|
|
19 Mayıs 2008; 15:11:40
|
|
|
Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarı yeni aldım ve onboard ses driverini yükleyemiyorum.Xp yi yeni kurdum.Ses driverini yüklerken hata alıyorum.Her türlü yolu denedim fakat hala sorum devam ediyor.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Nasıl bi işlem yapmalıyım.Lütfen yardımcı olun format atmak istemiyorum tekrardan. Aldığım hata aşağıdadır.
Ekteki dosya (1)
|
|
|
19 Mayıs 2008; 16:52:41
|
|
|
yok mu hiç bilgisi olan? hiçbir şekilde yükleme ve kaldırma olayını yapamıyorum.ciplerde sorun olabilir mi?
|
|
|
19 Mayıs 2008; 16:54:23
|
|
|
İnternetten en güncel sürücüleri indirip kurmayı deneyebilirsiniz.
|
|
19 Mayıs 2008; 17:21:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: erh_tun İnternetten en güncel sürücüleri indirip kurmayı deneyebilirsiniz. yaptım ama aynı hatayı alıyorum. hiçbir şekilde yükleme yapmıyor. biostan bi ayar yapmam gerekiyor mu?
|
|
|
19 Mayıs 2008; 18:49:48
|
|
|
directx 9c nin en son surumunu indirip kurmayi dene bakalim.....
|
|
|
19 Mayıs 2008; 21:42:44
|
|
|
yok yok yeni ana kartları sadece vistada calısıyor ancak vistayı yüklediğin takdirde sorunu giderebilirsin...yoksa baska yolu yok...kuzeniminde basına aynı olay geldi ve o sekilde giderdik....vistayı yükle hiç bir problem kalmıcak...
|
|
|
19 Mayıs 2008; 21:47:58
|
|
|
anakart marka ve modeli lütfen
|
|
|
19 Mayıs 2008; 23:16:22
|
|
|
arkdaşım setup arayüzüyle değilde klasik olarak elle tanıtmayı dene driverı
|
|
|
20 Mayıs 2008; 1:02:28
|
|
|
aynen dediği gibi, express install ile değilde Realtek HD Audio driverı ve öncesinde xp sp2 güncellemesi ni yükle ozaman kuruluyor sp3 te is gümcellemeye gerek kalmadan kuruyor yani vistaya falan gerek yok.
|
|
4 Haziran 2008; 11:09:51
|
|
|
birincisi bukadar cevap var ve hiçbiri bir işe yaramıyor. ikincisi saçmalamayın hiçbiriniz ancak vista çözüm yolu değil bu driver formattan sonra hiçbirşey yüklenmeden hemen yüklenilmesi lazım yoksa ancak çok uğraşarak çözebilirsiniz üçüncüsü sadece mesaj yazmış olabilmek yada bişey yapttığınızı göstermek için cevap yazmayın bir okuyun bunlar nedemek ya " directx in son sürümünü yükle bakiyim" yada "daha güncel bi driver bulda yükle" afedersin ama driver ını kendı yukleyuen biri o kadarınıda bilir ayrıca sorunun bunlarla alakası yoktur. Son olarak yardım etmek isteyen biri başına gelmediyse araştırır ve bulursa yazar bulamasa kafasından uydurma yazmaz neyse kardeşim ben bulucam sanırmı briazdan bu başlık altında yazarım tabi hala ihtiyacın varsa
|
|
|
4 Haziran 2008; 11:29:24
|
|
|
http://support.microsoft.com/kb/901105 Bu makaledeki linklerden işletim sisteminize uygun hotfix'i bulunuz. Yüklediğiniz HD Audio Bus Driver ' ı ve ses kartının kendi driverlarını tamamen kaldırınız. Restart atıp indirdiğiniz dosyayı kurunuz. Bilgisayarı açtığınızda donanım bulundu diyecektir, ileri ileri yapınız kendisinin bulmasına izin veriniz. Donanım yüklemesi bitince restart atıp normal ses kartı driver ınızı yükleyiniz. Sorun düzelecektir.
|
|
|
4 Haziran 2008; 11:35:02
|
|
|
yalnız orada windows server 2003 ve xp 64 bit çözümündne bahsedilmiş sistemin xp 32 bit
|
|
|
4 Haziran 2008; 11:37:26
|
|
|
Bilgisayarıma sağ tıklıyoruz. Özellikler > donanım > Aygıt yöneticisini açıyoruz. EN ALTTA sistem AYGITLARININ ALTINDA sarı ünlem işaretiyle bir pci device göreceksiniz. Sağ tıklıyoruz. Sürücüyü güncelleştir > Hayır, Bu kez değil > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) i seçip ileri diyoruz. Gelen ekranda arama şu konumu da içersin: yazan yerde işaret yoksa mouse ile tıklayarak işaretliyoruz. Hemen altında boş bir satır olacak. Bu satıra şunu yapıştırın. C:\Program Files\Realtek\Audio\InstallShield Daha sonra ileri'yi tıklayıp herşeyi onaylayarak kurulumu tamamlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 4 Haziran 2008; 11:56:33 >
|
|
|
4 Haziran 2008; 11:44:43
|
|
|
peki bişey sorucam realtek yüklenememiş bir driver peki program files altında bu klasör olucakmı? kendi bilgisayarım için değil şuan sistemimde bir sorun yok ama aynı sorun bendede olmuştu busefer başkasına oldu ve ona yardım edicem ?
|
|
|
4 Haziran 2008; 11:57:19
|
|
|
ön yazılımını ve sürücüsünü yükler ama hata alırsınız illa bu klsör seçeneğide göstermeniz lazım değil kendiside otamatik bulabilir...
|
|
|
4 Haziran 2008; 11:59:52
|
|
|
| | | |