arkadaşlar en fazla 500ytl civarında en az 2megapixsel ve mp3 çalarken sesi ben burdayım diyebilecek yani aşırı ses verebilecek telefon kullananlar tavsiyelerini yazabilirlermi?
arkadaşım telefonun özellikleri güzel fakat tipi pek hoşuma gitmedi bide ben eklemeyi unutmuşum kızaklı olursa daha iyi olur. ayrıca önerileriniz benim 2, 3 sene kullanabileceğim bir telefon olursa sevinirim.
sana o zaman k750i öneririm. bende şu anda k750i var birtek sorun çıkartmadı.sadece 3 yıl içinde 2 kere joistick değiştirdim. 1 tanesi garantiden 1 tanesi de kendim değiştirdim o da her joistickli telefonun sorunu.(telefonu alalı tam 3,5 yıl oldu hala bir sorunu yok bu arada w800e çevirdim mi çok güzel oluyor. ben çevirdim)
sana o zaman k750i öneririm. bende şu anda k750i var birtek sorun çıkartmadı.sadece 3 yıl içinde 2 kere joistick değiştirdim. 1 tanesi garantiden 1 tanesi de kendim değiştirdim o da her joistickli telefonun sorunu.(telefonu alalı tam 3,5 yıl oldu hala bir sorunu yok bu arada w800e çevirdim mi çok güzel oluyor. ben çevirdim)
arkadaşım emreyildirim94 bu telefonu bana önerdi bense neresini beğenmediğimi yazdım lütfen sadece soruyu değil cevaplarıda oku yardım edeceksen öyle yardım et
ses çok kaliteli olmasa da yüksek ve sağlam, kamera da seni gayet tatmin eder 6233
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Arkadaşım senin işini rahatlıkla göre bilecek telefonlar çok var...
Örneğin kızaksızklardan SE W810i ve K790i yi sana rahatlıkla önerebilirm..
Kızaklılardan ise SAMSUNG D900i ve SE W580i yi aslından o bütçe çok güzel yeni bir walkman telefon alıp onu kulaklık ile birleştirirsen çok akıllı bir seçip yapmış olursun
Önemli olan hata yapma al bir SE kafanı dinle rahat edersin... + sana uzun şarj özelliğinide sunuyor