Arkadaşlar 1-2 gün içinde telefon almam lazım. Aslında d880 alacaktım ama Samsung başlığında ikincil hattında ses problemi olduğunu okuyunca almaktan vazgeçtim. Ki ses kalitesi çok önemlidir benim için, Avea ve Vodafone bile gıcık eder beni ses kalitesinin düşüklüğü nedeniyle. Onun için d880'den vazgeçtim. Onun yerine w810i, s500i, d900i veya w580i'den birini almayı düşünüyorum. Birbirinden farklı telefonlar olabilir bunlar ama benim de telefondan beklentilerim çok değil. Kamerası iyi olsun istiyorum sadece. Fotoğraf kalitesi iyi olmalı, video hiç önemli değil. w810i kullanmıştım önceden, mesela onun kamera kalitesi benim için tatmin ediciydi. Ama olursa farklı birşeyler almayı düşündüğümden diğerlerine bakıyorum. w580i fiyat olarak biraz daha pahalı sanırım. Onun için o birz arka planda kalıyor. Ama fiyat farkına değecekse onu da alabilirim. Telefon görüşmesi esnasında ses kalitesinin yüksek olması, fotoğraf kalitesi ve görünüşünün şık olması yeterli benim için. Ha bir de bluetooth, ama zaten o hepsinde var. Acilen yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Düşündüğüm telefonlar öyle harbiden alınası olmadıkları için(w810i hariç, ama onu da daha önce kullanmıştım) d880 aldım. İlginiz için teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiyavuz -- 22 Mayıs 2008; 17:19:54 >
Arkadaşlar yorum yapacak olan yok mu? Birazdan d900i alıcam. Pişman olmak istemiyorum.
Ek: Sadece bu telefonlar olmasa da olur. Bildiğiniz bu ayarlarda başka telefon varsa onlar da olur. Birazdan alıcam netten. Telefon için şehre gidesim yok hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiyavuz -- 19 Mayıs 2008; 15:40:24 >
w810i kullandım süper ben d900 i nin menülerini sevemedim ses kalitesi s.e w810i daha iyidir sony mp3 çalarlarıyla eş değer durumda
Cevap için sağol. Menüsü karışıksa iyi olmaz yav. w810i ben de kullanmıştım. Dediğim gibi farklılık olsun diye düşündüm. Fotoğraf kalitesi en az onun kadar iyi olan bi telefon olsun yeter bana. Bi de güzel görünsün tabi.
Bunları kullanan ya da deneyen yok mu yav? d900i alıcam böyle giderse, kamerası diğerlerine göre daha iyi görünüyor. Ama w810i almadığıma, ya da d900i aldığıma pişman olur muyum acaba? 300-450 ytl fiyat aralığında daha kaliteli ve daha şık bir telefon bulabilir miyim ki? Cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
D900i alırdım.Kamerası ve görünüşü güzel, her ne kadar ses olarak w810i ye göre başarısız olsada
Buradan bi arkadaş da L760 al o daha iyi görünüyor falan dedi ama onun hem auto-focus özelliği yok, hem de görünüşü biraz daha kötü geldi. d900i alıcam. Önce yemek yicem, o ara yorum gelmezse aldım gitti, olumsuz bi yorum gelirse bakcaz artık. İlginize teşekkürler...
biraz kafanı karıştırıyım 5700 al şaka şaka tipini beyendiysen d900i al kullanışlı telefon fiyatı da ama kamera 3mp e pek güvenme anca masanın üstünde sabitleyipte çekersen w810 u geçer başka türkü en ufak bi titremede bozuluyo resim kalitesi
w810i d900i yi kamera da da müzik de de geçer. (sony mp3 sony kamera) görüşme esnasında ses az gelebiliyor gürültülü ortamda. 5700 xpres music 5610 xpres music ses arama esnasında daki ses olarak iyidirde kamerasını test edemedim
Bence se w serisinin en iyisi w810i...D900 tavsiye etmiyorum,çok basit geliyor bana...Ayrıca arkadaşların dediği gibi menü karışık,kullanımı se'ye alışanlar için biraz zor...Tavsiyem w810i,ama son karar neticede senin...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Benim tercihim W810i'den yana olurdu. Sony Ericsson'un Walkman serisi telefonlarında bir miladtır bu makine.
Sizler özel değilsiniz! Sizler güzel ya da eşi benzeri olmayan kar tanesi de değilsiniz! Sizler işiniz değilsiniz! Sizler paranız kadar değilsiniz, bindiğiniz araba değilsiniz, kredi kartlarınızın limiti değilsiniz! Sizler üzerinde birilerinin ismi yazan iç çamaşırı değilsiniz, sizler her şey gibi çürüyen birer organik maddesiniz..! Bizler bu dünyanın şarkı söyleyip dans eden, yeri geldiğinde dalga geçen, yeri geldiğinde gülüp geçen çocuklarıyız!