Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHİLİPS 32PFL7962 LCD--- PC İLE HDMİ BAGLANTIM BOZULDU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> PHİLİPS 32PFL7962 LCD--- PC İLE HDMİ BAGLANTIM BOZULDU Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
307_Aslan

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 13:05:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

uzun süredir 8800gt amp kartımla dvi-hdmi dönüştürücü ve hdmi kablo kullanarak,yan tarafındaki hdmi girişinden baglantı yaparak

sorunsuz kullandım.1360 çözünürlükteki ve 1920 çözünürlükteki hiçbir oyunda görüntü bozulması yoktu.neyse bu hafta arkadaşa

kurmuş oldugumuz 780gm anakartlı htpc yi,direkt olarak hdmi çıkışından lcd ye bagladım ve gölgeli,karıncalı,hani karasal yayına

altta bir başka yayın karışırmış gibi bir görüntü aldım.ilk başta anakartın hdmi çıkışta bir problem vardır diye düşündüm ama hdmi

baglantıyı yan girişten degilde diger girişlerden yapınca görüntü problemi yok oldu.anakart saglam diye derin bir nefes aldım ve yine

yan hdmi le kendi bilgisayarımı baglayıp yoluma devam ettim.ertesi gün 1920 çzönürlükte pes 2008 açtım ve malesef kendi

bilgisayarımdada aynı sorunu yaşadım.driver ı tekrar yükleme,eski driver a dönme ne varsa denedim ama malesef görüntüyü

düzeltemedim.allahtan lcd hdmi çıkışların tümünden 1:1 yapabiliyor.diger hdmi çıkışlarından birine bagladım

kullanıyorum şu an.merak ettigim sorun ne olabilir bir tür elektirk arızası hdmi portumumu bozdu yoksa başka birşeymi?düzeltilebilirmi?

LCD PHİLİPS 32PFL7962D

başlangıçta sadece 1920 de sorun vardı.1360 çözünürlüge göre fazla ve daha belirgindi.şu an diger girişlerden birinde iki çözünürlüktede 0 sorun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307_Aslan -- 19 Mayıs 2008; 18:54:19 >

ESKİ SİSTEM----O ARTIK LAN PARTY ADAMI----AMD OPTERON 170 2000@2700(FREEZER 64 PRO),ASUS A8N5X ,PALİT 7900GT SONİC,2 GB TWİNMOS 400 MHZ,2*WD 80 GB SATA,AOPEN H600-B28,ASPİRE 550 WATT PSU,ZYXEL 661HW,REGAL 17'' CRT :)
@SWORDSMAN---21 ŞUBAT 2008 DE HATIRLATIRIM DEDİ...Q6600 GELECEGE YATIRIMMI?...TEST SÜRESİ
2 SENE...
307_Aslan

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 17:25:28 

tahmindemi yok?yada başından bu tür bir sorun geçen?

ESKİ SİSTEM----O ARTIK LAN PARTY ADAMI----AMD OPTERON 170 2000@2700(FREEZER 64 PRO),ASUS A8N5X ,PALİT 7900GT SONİC,2 GB TWİNMOS 400 MHZ,2*WD 80 GB SATA,AOPEN H600-B28,ASPİRE 550 WATT PSU,ZYXEL 661HW,REGAL 17'' CRT :)
@SWORDSMAN---21 ŞUBAT 2008 DE HATIRLATIRIM DEDİ...Q6600 GELECEGE YATIRIMMI?...TEST SÜRESİ
2 SENE...
bkurmut

20 Mayıs 2008; 18:40:58 

HDMI kablo baglantılarında genellikle yaşanan bir problem bu ...
Sürekli geşigim gerçekleştiriyorsan HDMI kablolarda entegre yanmaları gerçekleşiyor Bazen yanmıs entegreler ise girişlere zarar veriyorlar.. İşte bu olay basına geldiyese tamamen Kablo degişimlerinde bulunmalısın .. Önceki Çözünürlük destegi 1080 768 ve onanda berbat bir görüntüye inmeye baslar ..Tvdeki HDMI girişleri zarar görürse içindeki portlar degişmesi gerekli oda baya masraflı olucak bundan emin olabilirsin ondan şimdiden git paraya kıy ve ALTIN UÇLU bir (KALITELİ AMA) HDMI kablo al.. Zararın neresinden dönsen kardır...

:)
deli-prof

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 20:04:52 

HDMI Kabloda nasıl bir entegre yanması oluyor anlamadım ben?

Sevgiler & Saygılar
307_Aslan

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 20:16:09 

quote:

Orjinalden alıntı: bkurmut

Sürekli geşigim gerçekleştiriyorsan HDMI kablolarda entegre yanmaları gerçekleşiyor Bazen yanmıs entegreler ise girişlere zarar veriyorlar.. İşte bu olay basına geldiyese tamamen Kablo degişimlerinde bulunmalısın .. Önceki Çözünürlük destegi 1080 768 ve onanda berbat bir görüntüye inmeye baslar ..Tvdeki HDMI girişleri zarar görürse içindeki portlar degişmesi gerekli oda baya masraflı olucak bundan emin olabilirsin ondan şimdiden git paraya kıy ve ALTIN UÇLU bir (KALITELİ AMA) HDMI kablo al.. Zararın neresinden dönsen kardır...

zaten altın uçlu bir kablo kullanıyorum.forumda gördügüm bir siteden aldım.kaliteli malzeme yani.benim anlamadıgım oyunda problem olup

filmde problem vermemesi gibi gariplikler yaşamış olmam.tek hdmi için garantiye yollasam mantıksız gibi.hoş garantiye girip girmediginide

bilmiyorum.bakalım şimdilik elde 2 hdmi daha var

2 SENE...
sakirkolsuz

20 Mayıs 2008; 20:48:22 

kafana takma3tane hdmı var zaten hepsi bozulana kadar tv eskir.

EN İYİ OLAN SENİN OLANDIR
bkurmut

21 Mayıs 2008; 21:02:34 

quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

quote:

Orjinalden alıntı: bkurmut

zaten altın uçlu bir kablo kullanıyorum.forumda gördügüm bir siteden aldım.kaliteli malzeme yani.benim anlamadıgım oyunda problem olup

filmde problem vermemesi gibi gariplikler yaşamış olmam.tek hdmi için garantiye yollasam mantıksız gibi.hoş garantiye girip girmediginide

bilmiyorum.bakalım şimdilik elde 2 hdmi daha var

Benim sana demek istedigim son hale gelene kadar beklememen garanti kapsamındayken önce bir ön bilgi alman herzamn daha mantıklı ama genede sen bilirsin!!! Sorun var biliyorsun ve diyorsunki boşverrrr daha 2 giriş var bakalım ozaman kadar ne olur :)
Entegre bozulmalarında zaten hepsi yanmaz oyun modunda gerçekleşir yani baglantı yaptıgın kablolarda oyun için ayarlanmıs kanalda esneme (yani tahriş) olmustur.. Bu esneme sadece oyunda problem oluyor filmde olmuyorsa tahminim fazlasıyla dogru entegrelerde bir problem var bilgin olsun kablodan degilsede kesinlikle TV girişlerinde dir..
İYİ FORMLAR

:)
307_Aslan

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 21:38:26 

@bkurmut ilgin için teşekkür ederim.demek istedigini anladım.bozuk hdmi beni çok rahatsız etmez,yani servise götür getir lcd siz kalmayı

gerektirecek kadar etmez.duruma göre bakıcam artık

2 SENE...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> PHİLİPS 32PFL7962 LCD--- PC İLE HDMİ BAGLANTIM BOZULDU Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD2600XT ICEQ Turbo
HISin özel soğutucuları ile ilgi çekici ekran kartı serisi ICEQların yeni üyelerinden HD2600XT
PS3: Uncharted video inceleme
Tropik bir ada, büyük bir hazine ve vurdumduymaz bir hazina avcısısı ile maceraya hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar