160Gb sessiz bir hard disk almak istiyorum. Sadece işletim sistemi kullanmak için istiyorum. O yüzden çatur çutur ses yapmayacak. hatta hiç ses yapmayacak bir HD arıyorum. Şimdi den yardımlarınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 19 Mayıs 2008; 14:37:48 >
Amd Athlon64 Venice 3500+@2200Mhz*Asus A8V*Asus TA-982 350W Black Chasis*Acer AL1916W 19" Wide Screen LCD*Sapphire Ati Radeon X1650PRO 256MB GDDR3 *Hi-Level 1GB+512MB Kingston DDRRAM*Asus DRW2014-L1 LightScribe Sata Dvd Writer*160GB Samsung HDD*AverMedia Studio 303 Analog Radio-TV Tuner*Windows Vista Home Premium
Bir ülkede namuslular da namussuzlar kadar cesaretli olmazsa o memleket batar...
O yüzden çatur çutur ses yapmayacak. hatta hiç ses yapmayacak bir HD arıyorum.
herkes oyle bir alet ariyor ama yok boyle bir sey.bu yuzden ssd ler yan gozle takip ediliyor.Soyledigin beklenti ile ne alirsan al memnun kalmazsin.160 gb alacaksin madem tek plaka wd ara biraz daha hizli olur digerlerine gore ya da denildigi gibi samsung ama sessiz hdd yok hepsi mekanik ve 7200 devir.
160Gb sessiz bir hard disk almak istiyorum. Sadece işletim sistemi kullanmak için istiyorum. O yüzden çatur çutur ses yapmayacak. hatta hiç ses yapmayacak bir HD arıyorum. Şimdi den yardımlarınız için teşekkürler.
arkadaşım bende samsung kullanıyorum çok ses çıkarmıyor, arakadaşın dedği gibi kasa sesinden hdd sesi zaten duyulmuyor.. aşağıda ucuza alabileceğin link de vereyim sana bari....
western Digital caviar 1600aajs serisi hdd sata2 ve ncq var hem sessiz hem 75-80 mb/s max okuma hızı var average okuma 55-60 bence çok iyi üstelik neredeyse hiç ısınmadığınıda söyleyeyim bende 4 adet var ve raid olarak kullanıyorum hiç sesleri gelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OVERMOD -- 20 Mayıs 2008; 23:52:26 >
western Digital caviar 1600aajs serisi hdd sata2 ve ncq var hem sessiz hem 75-80 mb/s max okuma hızı var average okuma 55-60 bence çok iyi üstelik neredeyse hiç ısınmadığınıda söyleyeyim bende 4 adet var ve raid olarak kullanıyorum hiç sesleri gelmiyor
bi link versene; bakayım kardeş bende.....
Teşekkür ederim kardeş, bunu da değerlendirmelerime aldım.