Şimdi Ara

## Asus ve MSI'dan Aynı Görsel ile İki Farklı Reklam Mı? ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Asus ve MSI'dan Aynı Görsel ile İki Farklı Reklam Mı? ##


     ## Asus ve MSI'dan Aynı Görsel ile İki Farklı Reklam Mı? ##


     ## Asus ve MSI'dan Aynı Görsel ile İki Farklı Reklam Mı? ##


    Geçtiğimiz senenin son çeyreği içerisinde Eee PC adını verdiği maliyet odaklı ultra-kompakt dizüstü bilgisayarını duyuararak önemli başarı elde eden ve pek çok rakibini de peşinden aynı segmente çeken Asus'un en büyük rakiplerinden biri MSI olacak gibi görünüyor. MSI hazırlıklarını tamamladığı ve Wind adını verdiği yeni ultra-kompakt dizüstü bilgisayarını kullanıma sunmak için geri sayıma başlamış durumda. Asus ve MSI'ın yanı sıra diğer bazı üreticilerin de Haziran ayında yapılacak Computex fuarı sonrasında benzer çözümlerini duyurabilecekleri belirtiliyor. Öte yandan Asus ve MSI cephesinde ilginç bir durum konuşulmakta. Asus'un Eee PC ve MSI'ın Wind modelleri için hazırlanan bir reklamda aynı görselin kullanıldığının iddia edilmesi kafaları karıştırmıyor değil. İşin daha enterasan noktası ise Apple'ın da iBook için aynı reklamı kullanmış olduğunun belirtilmesi. Ortada henüz firmalardan gelen resmi bir açıklama olmamakla birlikte görsellerin Photoshop çalışması olabileceği ihtimali konuşulmakla birlikte uyanık bir reklam ajansının aynı görseli pek çok farklı firmaya satmış olması da söz konusu olabilir. Asus veya MSI'dan gelecek açıklama durumu netleştirecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 19 Mayıs 2008; 10:51:34 >







  • :) asus bu işe cok kızacak gibi :)
  • Kan çıkar
  • inanmiyorum super yahu hadi bakalim yuz yillarca surcek bir kan davasi OLIMPIYATLARi basliyor
  • orjinali en alttaki gibi digerleri bindirme
  • Gerçek resim Apple olanınki arkadakilere bakarsanız onlarında Apple olduğunu görürsünüz. Asus ve MSI'ınkiler photoshop. Asus veya MSI'dan gelecek açıklama ne olacak bakalım.
  • en guzel msi yapmis laptopun alt tarafi kalkik biraz ama olsun yinede guzel parlaklikta iyi bakalim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sarppy

    Gerçek resim Apple olanınki arkadakilere bakarsanız onlarında Apple olduğunu görürsünüz. Asus ve MSI'ınkiler photoshop. Asus veya MSI'dan gelecek açıklama ne olacak bakalım.


    Evet arkadaşım haklısın. Netlik konusunda da; çocuğun elinin objektife uzaklığıyla dizüstünün objektife uzaklığı neredeyse aynı. Bu şekilde dikkat ederseniz, Apple'ın dizüstü net görünmüyor(ki olması gereken bu) ama MSI ve Asus'un dizüstü oldukça net görünüyor. Yani Apple'ın fotoğrafı gerçek, Asus ve MSI'inki ise photoshop çalışması
  • arkadaşlar 24 mayısta teknosa ya gelecekmiş eee pc. linux olanı 570 ytl xp olanı 620 ytl
    512 ram
    4gb ssd...
    bence çok mantıksız 200 ytl daha verilip 15" bir lapop alınabilir.
    bide hani 100$lık laptop lar?? neysehaber için teşekkürler
  • O çocuk kaçlı oynuyor bea
  • asus çocukta da biraz oynama yapmış
  • Msi sempron olan model daha mantıklı bence(taşıması biraz daha zor ama). Bu laptop 200$ olacaktı, hani? Msi 13'', Asus ee 7'' ama... Asusun kasası 10''lik, 800x600 çözünürlük hiç iyi değil. 200$'a gelse anlardım da, 400-500$ olupta neden bu kadar ilgi çekti anlayamıyorum.

    Fotolarda photoshop olduğu da ilk bakışta farkediliyor zaten. Apple'ınki normal, msinin fotoda arkadaki çocukların suratları sonradan eklenmiş, Asusunkinde ise fotonun o karesi kesilmiş. Bence aynı firma falan gibi bişi de yoktur. Delinin biri kuyuya taş atmış işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taners9 -- 20 Mayıs 2008; 0:12:02 >
  • 3 resim arasındaki 7 farkı bulun

    quote:

    Orjinalden alıntı: gktgys

    bide hani 100$lık laptop lar??


    Söz konusu laptoplar gelişmekte olan bazı ülkelerin hükümetleri tarafından (aralarında Türkiye yok) topluca alınıp öğrencilere dağıtılacak. Son kullanıcıya yönelik bir satış olmayacak.
  • Bu resimdeki cocuk cift tarafli oynuyor. Bi asustan bi MSI dan aliyor parayi. Ben de basicam parayi kendi laptobumla cktiricem bi fotoraf ismim duyulsun polemik vs olsun

    Burda kopyayi ASUS cekmistir bence son zamanlarda bu tur olaylarda adi cok duyulmaya basladi. Tayvana gidip bi CEO sunun kulagini cekmek lazim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.