Firefox bazen youtube vb benzeri videolarda bazen takılıyor kalıyor biraz ilerletiyorum 5 sn sonra tekrar takılıyor bazende ses gelmiyor sizce bu neden kaynaklanıyor?
Ara sıra videolar donuyor ama oda internet hızından kaynaklanıyor.Senin sorunun biraz daha farklı
Gelip geçen her tren bağırtısında Kalkıp aynaya baktım sonra Sen içerdeyken ben Perdeleri hiç kapatmadım Hiç bakmadım arkama Başını ellerinin arasına alan Üç-beşinin arasında olmadım Öyle bıraktığın gibi Öyle yaşadığımız gibi yaşadım Sen içerdeyken ben
firefoxun kendisinde var o sorun bazen videolarda tam oynatırken bazen 2sn sürüyor sonra donuyor ve ses gelmiyor ileri alınca yine 2sn oynatıyor gene donuyor. Bende youtube linkini (herhangi bir videolu linki ) İE7'ye yapıştırıp oradan izliyorum.
firefoxun kendisinde var o sorun bazen videolarda tam oynatırken bazen 2sn sürüyor sonra donuyor ve ses gelmiyor ileri alınca yine 2sn oynatıyor gene donuyor. Bende youtube linkini (herhangi bir videolu linki ) İE7'ye yapıştırıp oradan izliyorum.
Orjinalden alıntı: LordMurat55 firefoxun kendisinde var o sorun bazen videolarda tam oynatırken bazen 2sn sürüyor sonra donuyor ve ses gelmiyor ileri alınca yine 2sn oynatıyor gene donuyor. Bende youtube linkini (herhangi bir videolu linki ) İE7'ye yapıştırıp oradan izliyorum.
Aynen
ayni plani bende uygulamak zorunda kaliyorum <-----firefox ama genede seviyorum vazgecemiyorum...