Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Firefox bazen youtube vb benzeri videolarda sorunlu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Firefox bazen youtube vb benzeri videolarda sorunlu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 10:03:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Firefox bazen youtube vb benzeri videolarda bazen takılıyor kalıyor biraz ilerletiyorum 5 sn sonra tekrar takılıyor bazende ses gelmiyor sizce bu neden kaynaklanıyor?

>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<<
ASUS G1S + NOKİA N95-2 8GB GENPA + NOKİA 6070 + Sandisk Cruzer Micro 8GB + Logitech X230 + Sony DSC-T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || N95 8GB Bilgisayar Artık Böyle Birşey || Sennheiser Kulaklıkta Bir Numara
Apple MultiTouch Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı
|| Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N95 8GB ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || Gelecek Bölüm Eğlence || Beşiktaş JK

Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 19:28:17 

yokmu aynı sorundan olan

ASUS G1S + NOKİA N95-2 8GB GENPA + NOKİA 6070 + Sandisk Cruzer Micro 8GB + Logitech X230 + Sony DSC-T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || N95 8GB Bilgisayar Artık Böyle Birşey || Sennheiser Kulaklıkta Bir Numara
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N95 8GB ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || Gelecek Bölüm Eğlence || Beşiktaş JK

speedman

20 Mayıs 2008; 19:44:55 

Ara sıra videolar donuyor ama oda internet hızından kaynaklanıyor.Senin sorunun biraz daha farklı

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''

Gelip geçen her tren bağırtısında Kalkıp aynaya baktım sonra Sen içerdeyken ben Perdeleri hiç kapatmadım Hiç bakmadım arkama Başını ellerinin arasına alan Üç-beşinin arasında olmadım Öyle bıraktığın gibi Öyle yaşadığımız gibi yaşadım Sen içerdeyken ben
LordMurat55

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 19:55:26 

firefoxun kendisinde var o sorun bazen videolarda tam oynatırken bazen 2sn sürüyor sonra donuyor ve ses gelmiyor ileri alınca yine 2sn oynatıyor gene donuyor. Bende youtube linkini (herhangi bir videolu linki ) İE7'ye yapıştırıp oradan izliyorum.

PS3 NTSC-J 20GB
...This Is Living...

Xbox 360™ NTSC-U Premium
...Jump In...

SONY KDL-40W2000 40''BRAVIA FULLHD LCD
zamirpolen

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 20:25:11 

quote:

Orjinalden alıntı: LordMurat55

firefoxun kendisinde var o sorun bazen videolarda tam oynatırken bazen 2sn sürüyor sonra donuyor ve ses gelmiyor ileri alınca yine 2sn oynatıyor gene donuyor. Bende youtube linkini (herhangi bir videolu linki ) İE7'ye yapıştırıp oradan izliyorum.

Aynen

E6300-1.8 ghz @3.15 Gigabyte 965p-DS3 2x1 gb Corsair 667@900 mhz MSI-8800gt O/C PSU RP-500 EXTREME POWER 500W Samsung 226 BW
gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 20:43:11 

bende öyle yapıyorum ama koskoca mozilla çözüm bulamamışmı

konyaspor207

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 23:18:00 

ben de de oluyor aynı sorun gıcık oluyorum

Blowout

21 Mayıs 2008; 9:19:43 

Bende tam tersine ie7'de oluyordu flash eklentisini kaldırıp tekrar yükledikten sonra düzeldi bilginize...

Rouvax

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 11:18:20 

flash eklentiler iveya codec lerinizi kontroledin.

Şuan ki tercihlerim
Photo Gallery - http://sundance.byethost7.com/ Fotokritiklerim - http://www.fotokritik.com/kullanici/Sundance/portfolyo
_Divine_

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 13:08:20 

quote:

Orjinalden alıntı: zamirpolen
quote:

Orjinalden alıntı: LordMurat55

Aynen

ayni plani bende uygulamak zorunda kaliyorum <-----firefox ama genede seviyorum vazgecemiyorum...

Sony RX-77 Mini HI-FI Sistem + Creative 4400 4+1 + Sennheiser EH-150 Hi-Fi Stereo Kulaklık + Creative Sound Blaster Live 7.1 24 Bit Ses Kartı +
.: mds :.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Mayıs 2008; 1:25:27 

aynen.

System:Athlon x2 3600@2700 mhz, Epox AFG-550 Pro, Ram:2*1 Gb.Veritech 950 Mhz ,Vga:Sapphire x800GT,200 gb Zamsung Hdd,Live DE 6 Kanal Ses Kartı
Gavgâda şehdetle bütün kâm alırız biz Osmanlılarız can verir nâm alırız biz
Ω İkinci Dünya Savaşı İle İlgilenenler Klübü Ω
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Firefox bazen youtube vb benzeri videolarda sorunlu Sayfa: [1]
Buraya git: