Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## AMD GAME! girişimini duyurdu ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Cpu >> ## AMD GAME! girişimini duyurdu ## Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fx57

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Mayıs 2008; 9:36:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Başlığa bakaran AMD'nin rakip Nvidia'nın oyunlara ve oyun yapımcılarına yönelik olarak başlattığı "The Way Its Meant To Be Play" programına alternatif bir çözüm hazırladığını düşündüyeseniz malesef durum en azından şimdilik pek öyle değil. AMD'nin yeni girişimi direkt oyunlar ile ilgili olsa da oyun yapımcılarından öte son kullanıcıları hedef alan bir program. Yeni girişim özellikle yüksek çözünürlükte oyun oynamak isteyen kullanıcıların doğru sistem konfigürasyonunu seçmelerini hedefliyor. Aslında GAME Ready! programı için Spider platformunun farklı bir açıdan ön plana çıkarılması yorumları da yapılabilir. Donanım ve sistem toplama konusunda bilgi ve deneyimi olmayan kullanıcılara ideal oyun performansı sunacak sistemleri sağlamayı hedefleyen program dahilinde yer alan donanımlar arasında tahmin edebileceğiniz üzere Phenom işlemciler, Radeon serisi ekran kartları ve AMD'nin kendi çipsetleri yer alıyor. Alienware, Cyberpower, iBuypower, Maingear ve Velocity Micro gibi yüksek performanslı sistem hazırlayan üreticiler tarafından desteklenen GAME! girişimine yönelik olarak hazırlanan sistemlerinin yılın ikinci yarısı itibariyle satış noktalarındaki yerlerini alması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 19 Mayıs 2008; 9:39:17 >

Eta Kappa Nu
Dolapdere Big Gang - Local Strangers
Burt Munro & Indian Scout (50R627)
pardus34

19 Mayıs 2008; 9:44:21 

İlk mesaj benden inş. AMD zaten oyun için ideal olduğu önceden biliyorum. Ve de çok başarılı bu konuda. Farkını gözle bile görebildim onu.

lapry

19 Mayıs 2008; 9:45:36 

yahuuu bende yeni bir atılım zannetmiştim.demek sistem toplamayı bilmeyenler için bir programmış.nese sağlık olsun.Bu AMD batmayacak mı yawww?şaka şaka

-----------------------Biomedical Engineer-------------------
---------------------Biyomedikal Mühendisi-------------------

''Hababam Sınıfı da olsak ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABESİNİ ezbere biliriz''
scaniaperest

19 Mayıs 2008; 10:35:51 

Off offffffff ! Çok güzel haberler bunlar. Hazır sistem üreticileri de Intel'le ilgili rüşvet olayını vs. kaybedip, AMD sistem satmaya başlarlarsa Intel için çok fena olacak.

Haberiç in teşekkürler FX57. Günün ilk haberini senden aldım ve şu anda mutluyum. Allah razı olsun.

AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir...
(9850+790FX+SB750+R700(4870X2)
DAİMA AMD (Benim için.)
sdurust

19 Mayıs 2008; 11:09:45 

quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

Off offffffff ! Çok güzel haberler bunlar. Hazır sistem üreticileri de Intel'le ilgili rüşvet olayını vs. kaybedip, AMD sistem satmaya başlarlarsa Intel için çok fena olacak.

Haberiç in teşekkürler FX57. Günün ilk haberini senden aldım ve şu anda mutluyum. Allah razı olsun.

Bu haberi sevinçle mi karşıladın? İyi misin? Hayatında ne gibi değişiklikler olmasını planlıyorsun AMD nin bu atağı sayesinde?. Gelirinde bir artış mı olacak? Yoksa sevdiğin kız evlilik teklifini falan mı kabul edecek AMD GAME! sayesinde.

SecurityProfessional

19 Mayıs 2008; 11:13:04 

Forever İntel - Ati

jnrgndz_798

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 11:23:25 

amd bu aralar cok sekil degiştiriyo
ama ıntel cok fazla bişey yapmıyo ama gene en cok tercih edilen gene ıntel oluyo
işte intelin asıl gucu burda yatıyo
bunu ovumek için soylememiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janer798 -- 19 Mayıs 2008; 11:55:00 >

Intel Core2 Duo E6600 @ 3.24 Ghz[ısı] = Asus P5K-E Wifi-Ap = Kingston Valueram 2x1GB 800 Mhz 5.5.5.15 1.8v = Msı N9600GT OC v127 @800/1009/2005mhz Coolermaster Real Power M520 520W = Asus TA-951 = Seagate 320GB NCQ 16MB = Lg GSA-H44N = Samsung Syncmaster 732N+ = Microsoft Lazer Desktop 6000
3D Mark Vantage score & Vista score

Toshiba Satelitte A200-1VL=Toshiba S8=Sony DSC-W17=Samsung DVD-P365 DivX=Philips SPE2005CC 120GB=Creative Inspire M5300=Hp Photosmart 3310
Confusion

19 Mayıs 2008; 11:33:30 

quote:

Orjinalden alıntı: janer798

ama ıntel cok fazla bişey yapmıyo ama gene en cok tercih edilen gene ıntel oluyo

herşey üretmek deil///satabilmek önemli

bu nedenle ati isim yenilio son kullancıya ulaşabilmek hertürlü çabayı gösterio çünki bunlar olmazsa ürettiii moboya "cell" çipi gömsün
ekran kartına gddr6 kullansın

sonuç sınırlı kalır

"POWER OVERWHELMING
PAIN EVER LASTING
DESIRES NEVER ENDING!!!"
weycell89

19 Mayıs 2008; 11:52:07 

quote:

Orjinalden alıntı: Confusion

quote:

Orjinalden alıntı: janer798

herşey üretmek deil///satabilmek önemli

bu nedenle ati isim yenilio son kullancıya ulaşabilmek hertürlü çabayı gösterio çünki bunlar olmazsa ürettiii moboya "cell" çipi gömsün
ekran kartına gddr6 kullansın

sonuç sınırlı kalır

katılmıyorum

performans olarak geçtikten sonra insanlar niye gidip intel yada nvidia alsınki??

cahil,satıcıların gazına gelmiş insanlar hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell89 -- 19 Mayıs 2008; 11:51:26 >

"hırs gelir,göz kararır;hırs gider,yüz kararır!"
max975

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 12:58:50 

iyi hayırlı tabiii bileşenleri ile bir yaratırsa

Intel Core 2 Duo E8500 3166Mhz@ 4500Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|Palit 8800GT Super+1GB(660/1940/1960)|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz@940 CL4 * OCZ XTC Memory Cooler|:| 2X Western Dıgıtal 150GB Raptor 10000rpm (Raid 0) * 5OOGB My Book Premium ES Edition |:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| Sennheıser HD 202 |:| Sony 17" S73H LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:|Creatıve Web Cam NX Ultra|:| Powersonic 1000VA UPS|:| |:|Razer eXactMatX|:|
buraoca2

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 13:04:52 

Bunlar geçilmeli. Zaten Profesyonel oyuncular nasıl bir sistem kurucaklarını çok iyi biliyorlar

AMD; kullanıcılar için birşey yapmak istiyorsan, Oyun üreticileriyle görüşmelisin.

Quad Soft

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 19:15:21 

amd çok gereksiz şeylerle uğraşıyor! ama ölene kadar amd kullanacağım!

Tech Force VAPARITMO get da koppa QuAdRaSoNic Mix your body, jon marks insanity ARGURU
Batuist

19 Mayıs 2008; 22:19:24 

quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

Bunlar geçilmeli. Zaten Profesyonel oyuncular nasıl bir sistem kurucaklarını çok iyi biliyorlar

AMD; kullanıcılar için birşey yapmak istiyorsan, Oyun üreticileriyle görüşmelisin.

+1

Labirent

20 Mayıs 2008; 0:08:47 

quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

...

Yoksa sevdiğin kız evlilik teklifini falan mı kabul edecek AMD GAME! sayesinde.

...

Oyun fanatiği kızların sayısı az mı sanıyorsun sen?

Çıkma şartı olarak belli skorlar ve xbox isteyenler bile var

Intel Outside!
Tuz ruhu

20 Mayıs 2008; 0:49:59 

Oldukça gereksiz bir girişim.

Z-DGİ

20 Mayıs 2008; 1:05:13 

quote:

Orjinalden alıntı: Dhul-Fakar

Oldukça gereksiz bir girişim.

Gereksiz olarak yargılamamak lazım ama bilinçli ve gerçekten kullanıcılara yardımcı olacağını sanmıyorum , eğer yarar isede güzel olur diye düşünüyorum.

gezgin

20 Mayıs 2008; 1:12:11 

quote:

Orjinalden alıntı: Labirent

quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

...

Yoksa sevdiğin kız evlilik teklifini falan mı kabul edecek AMD GAME! sayesinde.

...

Oyun fanatiği kızların sayısı az mı sanıyorsun sen?

Çıkma şartı olarak belli skorlar ve xbox isteyenler bile var

böyleleri bana dekgelmiyo zaten Half-Life manyağı bi kız bulamadım hadi geçtim fps manyağıda olur oda yok birazcık bilgisayardan anlasalar içim yanmayacak
bugün hadi gezip tozalım kendime vmod yaptım diyorum garip garip bakıyo. ee boşuna fsb mi artırmadım diyorum yine aynı. en son sana cache koymayımı unutmuşlar üretim hatası garantiden değiştirelim dur distirübütörü arayayım diyorum buna güceniyor(nasıl anlıyor anlamıyorum)