Başlığa bakaran AMD'nin rakip Nvidia'nın oyunlara ve oyun yapımcılarına yönelik olarak başlattığı "The Way Its Meant To Be Play" programına alternatif bir çözüm hazırladığını düşündüyeseniz malesef durum en azından şimdilik pek öyle değil. AMD'nin yeni girişimi direkt oyunlar ile ilgili olsa da oyun yapımcılarından öte son kullanıcıları hedef alan bir program. Yeni girişim özellikle yüksek çözünürlükte oyun oynamak isteyen kullanıcıların doğru sistem konfigürasyonunu seçmelerini hedefliyor. Aslında GAME Ready! programı için Spider platformunun farklı bir açıdan ön plana çıkarılması yorumları da yapılabilir. Donanım ve sistem toplama konusunda bilgi ve deneyimi olmayan kullanıcılara ideal oyun performansı sunacak sistemleri sağlamayı hedefleyen program dahilinde yer alan donanımlar arasında tahmin edebileceğiniz üzere Phenom işlemciler, Radeon serisi ekran kartları ve AMD'nin kendi çipsetleri yer alıyor. Alienware, Cyberpower, iBuypower, Maingear ve Velocity Micro gibi yüksek performanslı sistem hazırlayan üreticiler tarafından desteklenen GAME! girişimine yönelik olarak hazırlanan sistemlerinin yılın ikinci yarısı itibariyle satış noktalarındaki yerlerini alması bekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 19 Mayıs 2008; 9:39:17 >
yahuuu bende yeni bir atılım zannetmiştim.demek sistem toplamayı bilmeyenler için bir programmış.nese sağlık olsun.Bu AMD batmayacak mı yawww?şaka şaka
Off offffffff ! Çok güzel haberler bunlar. Hazır sistem üreticileri de Intel'le ilgili rüşvet olayını vs. kaybedip, AMD sistem satmaya başlarlarsa Intel için çok fena olacak.
Haberiç in teşekkürler FX57. Günün ilk haberini senden aldım ve şu anda mutluyum. Allah razı olsun.
AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir... (9850+790FX+SB750+R700(4870X2) DAİMA AMD (Benim için.)
Off offffffff ! Çok güzel haberler bunlar. Hazır sistem üreticileri de Intel'le ilgili rüşvet olayını vs. kaybedip, AMD sistem satmaya başlarlarsa Intel için çok fena olacak.
Haberiç in teşekkürler FX57. Günün ilk haberini senden aldım ve şu anda mutluyum. Allah razı olsun.
Bu haberi sevinçle mi karşıladın? İyi misin? Hayatında ne gibi değişiklikler olmasını planlıyorsun AMD nin bu atağı sayesinde?. Gelirinde bir artış mı olacak? Yoksa sevdiğin kız evlilik teklifini falan mı kabul edecek AMD GAME! sayesinde.
amd bu aralar cok sekil degiştiriyo ama ıntel cok fazla bişey yapmıyo ama gene en cok tercih edilen gene ıntel oluyo işte intelin asıl gucu burda yatıyo bunu ovumek için soylememiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janer798 -- 19 Mayıs 2008; 11:55:00 >
Intel Core2 Duo E6600 @ 3.24 Ghz[ısı] = Asus P5K-E Wifi-Ap = Kingston Valueram 2x1GB 800 Mhz 5.5.5.15 1.8v = Msı N9600GT OC v127 @800/1009/2005mhz Coolermaster Real Power M520 520W = Asus TA-951 = Seagate 320GB NCQ 16MB = Lg GSA-H44N = Samsung Syncmaster 732N+ = Microsoft Lazer Desktop 6000 3D Mark Vantage score & Vista score
amd bu aralar cok sekil degiştiriyo ama ıntel cok fazla bişey yapmıyo ama gene en cok tercih edilen gene ıntel oluyo işte intelin asıl gucu burda yatıyo
herşey üretmek deil///satabilmek önemli
bu nedenle ati isim yenilio son kullancıya ulaşabilmek hertürlü çabayı gösterio çünki bunlar olmazsa ürettiii moboya "cell" çipi gömsün ekran kartına gddr6 kullansın
sonuç sınırlı kalır
bu nedenle ati isim yenilio son kullancıya ulaşabilmek hertürlü çabayı gösterio çünki bunlar olmazsa ürettiii moboya "cell" çipi gömsün ekran kartına gddr6 kullansın
sonuç sınırlı kalır
katılmıyorum
performans olarak geçtikten sonra insanlar niye gidip intel yada nvidia alsınki??
cahil,satıcıların gazına gelmiş insanlar hariç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell89 -- 19 Mayıs 2008; 11:51:26 >
Gereksiz olarak yargılamamak lazım ama bilinçli ve gerçekten kullanıcılara yardımcı olacağını sanmıyorum , eğer yarar isede güzel olur diye düşünüyorum.
Yoksa sevdiğin kız evlilik teklifini falan mı kabul edecek AMD GAME! sayesinde.
...
Oyun fanatiği kızların sayısı az mı sanıyorsun sen?
Çıkma şartı olarak belli skorlar ve xbox isteyenler bile var
böyleleri bana dekgelmiyo zaten Half-Life manyağı bi kız bulamadım hadi geçtim fps manyağıda olur oda yok birazcık bilgisayardan anlasalar içim yanmayacak bugün hadi gezip tozalım kendime vmod yaptım diyorum garip garip bakıyo. ee boşuna fsb mi artırmadım diyorum yine aynı. en son sana cache koymayımı unutmuşlar üretim hatası garantiden değiştirelim dur distirübütörü arayayım diyorum buna güceniyor(nasıl anlıyor anlamıyorum)