Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Raid 0+1 ve Bootable disc yardım !!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Raid 0+1 ve Bootable disc yardım !! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DELL 1300

19 Mayıs 2008; 9:02:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bende 4*320 lik hddler var. Bunları haftasonu raid 0+1 yapim dedim. Ama beceremedim. Öncelikle Biostan raid olarak ayarladım. Sonra raid biosuna girip bölümüe oluşturdum. Ama sata driverlarını kuramadım. Sata driverlarını winxp işletim sistemini yeni bir klasör açıp (masaüstünde) xp cd içindekileri oraya attım, ayrıca sata driverlarını attım. Nero dan bootable cd yapim dedim (bootable cdyi image yazdırarak yaptım doğrumu acaba !?) fakat cdyi boot etmiyo boot etmeyince haliyle driverı kuramıyorum ve raid yapamıyorum bu sorunu nasıl halledebilirim arkadaşar !!?? (Birde raid biosundayken bölüm oluşturduktan sonra 596 GB görüyor bunu 1192 GB görmesi gerekmiyor mu !?,yoksa raid 0+1 diye iki tane 596 GB mı oluşuturuyo...!!??) Yardımlarınız için şimdiden tşkler !!

oem

19 Mayıs 2008; 9:16:08 

Raid 0 performans,raid1 güvenlik içindir.Raid 0 da 2 diski 1 disk olarak görür ve kapasitelerinin toplamı kadar disk alanı olur.Ancak raid1 de 2 disk kapasitesi yerine 1 disk olarak görür ve verileri 2 diske birden yazar.Raid 1+raid0 kullanmadım ama tahminime göre kapasite 596Gb olmalı.Bence 3 diskle raid 5 yap,diğerini de depo olarak kullan.

SHAKRUF
war

19 Mayıs 2008; 10:21:08 

http://forum.donanimhaber.com/m_9356538/tm.htm

E8500,DFIX48,team extrem 1066 4gb,samsung 2x160gb,2x quad crossfire His 3870x2,enermax galaxi 1000w,cm stacker ready2 go...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Raid 0+1 ve Bootable disc yardım !! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Be Quite Dark Power Pro 850W
Sessizligi ile unlu Be Quiet in 850watt lik yeni canavari
WEB Dersleri: Tanisma
Donanimhaberde WEB dersleriyle birlikteyiz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç