Bir ay önce D840 aldım. Bu telefon görünüm olarak şimdiye kadar gördüğüm en güzel telefon. Çok şık ve güzel bir telefon . Bence geleceğin telefonu. İleride 10-20 yıl sonra telefonlar D840'a benzeeyebilir. Ağır olması daha iyi bir hava veriyor;elimdekinin bir oyuncak değil de bir telefon olduğunu hissediyorum. Ama kameranın açıkta kalması bir eksi sert zemine koyarken çizilecek diye korkuyorum . Görünümü bana yazılımdaki sorunları unutturuyor. Özellikler değil de dış görünüm önemli derseniz kesinlikle size göre .
aynısı bende de var.ama kameranın dışında olması bence çok iyi bi özellik çünkü kapağı açmadan kamerayı kullanma şansı veriyor.d900lerde olmayan bi özellik.ayrıca yaklaşık 6aydır kullanıyorum hiç çizilmedi ve çok şık kılıfları var onları kullanabilirsin.ayrıca telefon bence sadece şık değil özellik olarak da çok tatmin edici.rahatlıkla tavsiye edebilirim bende.
telefon tasarım olarak oldukça şık fakat genel samsung sıkıntıları devam ediyo örneğin tema yüklenememesi oyun programında kod girildikten sonra yüklenebilmesi ondada fazla seçenek yok mesaj sesine istediğimiz zil sesi atanmaması vs vs ama sizinde dediğiniz gibi tasarım benim için ön planda diyorsanız tam size göre
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670