Merhaba. Anakartım asus a7nsx. Bu anakarta göre iyi bir işlemci istiyorum hangisi uygun olur bu anakarta göre? Alıp da sorun yaşamak istemiyorum. Photoshop, adobe flash ya da benzer büyük programlar açınca bir müddet sonra kasıyor. Hele firefox ve msn de açıksa sayfalar arasında dolanmak tam bir işkence oluyor şu anda. Saydığım program veya benzer büyüklükte programları aynı anda kullnabileceğim bir işlemci istiyorum, sanırım anakarta göre işlemci seçimi önemli o nednele size danışayım dedim. Photoshop, msn, firefox ve emule aynı anda açık olsun ve kasmasın yeter :D
Bir de COD 4 oynayabileceğim bir işlemci olsa fena olmaz yoksa bu anakartla olacak iş değil mi.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk -- 19 Mayıs 2008; 3:24:20 >
Cod için önemli olan ekrankartı benim sistemim cod4 ü açmıyor. Eski nesil bir ekran kartın varsa çalışmaz almayıda düşünmüyorum dersen oyunu oynayamassın. Anakartın özelliklerine baktım ama bulamadım yazarsan ona göre işlemci söyleyebilirim.
socket 462 işlemci gerekiyor bu anakart için. işlemciniz düşük bir model sanırsam. Şu an kullandığınız işlemciyi de yazsanız güzel olurdu. tahminim eski bir athlon kullandığınız yönünde. 1400 falan?
daha iyi bir işlemci içinse, sıfıra bulamazsınız. İkinci ellere bakın. forumu veya gittigidiyor'u kullanabilirsiniz. işlemciniz amd xp 2500 ayarına çekerseniz ve ramler de min 512 mb falan olursa dediğiniz şekilde programları kullanabilirsiniz
ekran kartı için de 150 ytl'ye ati 2600xt agp var. ama kökten yeni anakart+işlemci ile olaya girişmek daha faideli olur. Sadece işlemci değiştirmekle cod4 oynanabilir duruma geleceğinizi sanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 19 Mayıs 2008; 6:46:02 >
Amd x2 5000+ BE@3,2ghz, Asus M2a-Vm 690G, Sapphire Ati HD3850 256mb, 2x1GB Twinmos 800 mhz, Seagate St3500320ns hd, Creative Sb live 24bit 5+1, Altec Lansing Vs4121, Samsung 794mb, Logitech Attack3 Joystick, Cooler Master eXtreme Power Duo 600watt
Merhaba. Anakartım asus a7nsx. Bu anakarta göre iyi bir işlemci istiyorum hangisi uygun olur bu anakarta göre? Alıp da sorun yaşamak istemiyorum. Photoshop, adobe flash ya da benzer büyük programlar açınca bir müddet sonra kasıyor. Hele firefox ve msn de açıksa sayfalar arasında dolanmak tam bir işkence oluyor şu anda. Saydığım program veya benzer büyüklükte programları aynı anda kullnabileceğim bir işlemci istiyorum, sanırım anakarta göre işlemci seçimi önemli o nednele size danışayım dedim. Photoshop, msn, firefox ve emule aynı anda açık olsun ve kasmasın yeter :D
Bir de COD 4 oynayabileceğim bir işlemci olsa fena olmaz yoksa bu anakartla olacak iş değil mi.
Teşekkürler.
bence sen o sisteme hiç para harcama yenıle derım cunku harcadıgın paralara yazık olur
Tuh ya İkinci el falan uğraşamam eğer buna uygun bir işlemci bulamazsam. Cod 4 ise oynamasam da olur dediğim gibi işlemler rahat olun yeterli benim için. Şu an kullandığım budur. Ve zaten ram 512.
Teşekkürler arkadaşlar.
AMD Sürüm AMD Sempron(tm) Dış Saat 166 MHz En Yüksek Saat 3000 MHz Şu Anki Saat 1750 MHz Tür Central Processor Voltaj 1.6 V Durum Etkin Yükseltme ZIF Soket Adı Socket A
Anakart: CPU Türü Unknown, 1750 MHz (10.5 x 167) 2500+ Anakart Adı Asus A7N8X-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Anakart Çipseti nVIDIA nForce2 400 Sistem Belleği 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Türü Award (08/04/04) İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1) İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM2) İletişim (COM ve LPT) ECP Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk -- 19 Mayıs 2008; 13:45:03 >