kart görünüş itibari ile süper, üstünde açma kapama ve reset tuşları var, arka girişlerin orda ise bios clear tuşu var,
biraz resim,
en çok hoşuma gidende bu aparat oldu, reset, led kablolarını dışarıda ona rahatça takıp tek seferde yerine oturtuyorsunuz, baya kolaylık sağlıyor
Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler takılırken, yalnız bu soğutucu ile ilgili bir şey söylemek istiyorum, soğutucuyu anakarta bağlayan aparat soğutucu üstünde bir deliğie oturtuluyor ve vida ile anakarta bağlanıyor, ama ne kadar sıkıştırısanız sıkıştırın kendi etrafında hafifçe dönebiliyor, tabi buda termal macunu bozabilir, oc yapmadığımdan sıcaklıkları test edemedim henüz, yapınca göreceğiz etkisini
Q6600 2.4 ghz / 2x2 gb 1066 mushkin / standart değerler ile Süper Pi / Zotac 8800GTS ( g92)
Çarpan 6, FSB 505, Ram 1010 MHz Normalde sadece çarpanı ve fsb yi değiştirdim ama CPU-Z ye bakınca voltaj 1,42v görünüyor, galiba voltaj autoda ve fsb yi yükseltince oda yükselmiş sanki, Asus ilk kez kullandığımdan bios baya bi yabancı geldi bana
Bios resimlerini
burayı manuel yaparak oc menüsüne giriyoruz
gelen menü şöyle, Q6600 için
CPu frekansını yazacağımız yerde ga gibi menü açılmıyor auto yazan yerin üstüne yazılıyor, PCI frekans 100 olarak sabit geliyo vefrekans değişiminde sabit kalıyor,
Ram çarpan yeri, seçtiğiniz frekansa göre değerler değişiyor ve size seçenek sunuyor
Ram timing lerin açıldığı yer manuele aldığınızda altta timingler açılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 19 Mayıs 2008; 23:53:14 >
Anakartın hayırlı olsun, incelemenin devamını bekliyoruz.
Not: Resimler için imageshack'tan host it yaptığın resimleri açılan sayfadaki en altta bulunan direct linki kullanıp [simage][/simage] kodunu kullanırsan daha iyi olur çünkü şu an resimlere tıkladığımızda resmi büyük görmek isteğimizde reklamla uğraşıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 19 Mayıs 2008; 0:41:27 >
Intel Core 2 Duo E6550 @ 3.43GHz || Gigabyte GA-P35-DS3R || 2x1GB Kingston HyperX KHX7200 @ 1176MHz 5-5-5-10 2.2V || 320GB Seagate 7200.10 SATA2 || Palit 8600GT Sonic || Asus DRW-1814BLT SATA || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || 19" AG Neovo F-419 4ms || Logitech Cordless Desktop Wave
Not: Resimler için imageshack'tan host it yaptığın resimleri açılan sayfadaki en altta bulunan direct linki kullanıp [simage][/simage] kodunu kullanırsan daha iyi olur çünkü şu an resimlere tıkladığımızda resmi büyük görmek isteğimizde reklamla uğraşıyoruz.
teşekkürler,
o şekilde yapınca resim pencereleri yan yana gelmiyor, sadece alt alta geliyor ve sayfa çok uzuyor
bende 2 ay önce tr de ilk ben aldım çok memnunum sanada hayırlı olsun kardeşim
q6600 extreme tweaker menüsünden cryzy de çalıştırınca 3.6 da pc açıyo standart ayarlanmış olarak
her bileşenin üstündeki ledlerde oc için çokmişe yarıyor hangisine faazla voltaj verdiğini anlayıp ona gör oc yapıyon
7 tanede 3 pin fan bağlama avantajı var bukadar çok olanını daha görmemiştim
aynı zmanda cpu güç kablosunu 8 pin oılarakta bağlaya biliyorsun
lcd posteri hoş duruyor
inceleme için saol benim vaktim olmamıuştı fazla detaylı yapamamıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 19 Mayıs 2008; 2:50:50 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 19 Mayıs 2008; 11:31:57 >