Arkadaşlar bu konuyu açma ihtiyacı duydum ve giriş olarak bi ss koyuyurom herkes buraya yaptığı en son hız rekolarını koyabilirler ben ss yi koyuyorum fazla kasmadım maksat giriş olsun
Benim akraban skyline ile 402 km yapmıştı tam gözümün önünde oynuyorduk gözlerime inanamadım nasıl yaptıysa? Resmi bende vardı ama formattan sonra gitti alabilirsem koyarım.
Benim akraban skyline ile 402 km yapmıştı tam gözümün önünde oynuyorduk gözlerime inanamadım nasıl yaptıysa? Resmi bende vardı ama formattan sonra gitti alabilirsem koyarım.
dragda mı yapmıştın ben 394 ü düz yolda kendim denemiştim ama dragda çok daha yüksek yapabiliyorlar
dragda mı yapmıştın ben 394 ü düz yolda kendim denemiştim ama dragda çok daha yüksek yapabiliyorlar
Bilmiyorum çok önceden yapmıştı raslaşırsam msnde sorarım
kardeş burası most wanted topic i deil nfs2 ile yorum yapınız lütfen bu arada 4-5 senelik oyunlar 2008 de çıkan oyunlardan 4-5 kat daha iyi grafik olsun görsellik olsun
Arkadaşlar tüm parçalarak açık ve manuel vites ile sprint yarışında yapmış harddiski değiştirmiş resmi alamadım eski cdler arasında olucak bulursam koyarım.