o teşhire bakmam lazım. temizse temizdir sorun olmaz. orada kafadan 10 tane kutulu vardı.gitmiş hepsi.problem çıkarsa değişme, iade şartlarını düşünmek lazım.ne zamandır akşamları electroworld uğrasam diyordum bir işide halletmiş olurdum.bakardımşöyle. cihazı al sorunlu çıksın bir daha iade.bilinmiyor valla. bir kontrol etsinler.
arkadaşlar NAD C 320 BEE modelinde karar kıldım siparişi verdim.avr 145 i aslında bursa elektroworlde buldum ama istanbuldaki mağazadan almak niyetindeydim.orada bulamayınca bunda da vardır bir hayır dedim NAD a döndüm.sonuçta ben bu işe ses kalitesi için giriyorum. bu arada cantan hocam senin torrent-arena davetiyeni hazır edince yollayacağım.
Arkadaşlar imzama bendeki sistemin bütün elemanlarını yazdım. Zaman içinde bütçeye göre tamamladım, profesyonellerden max. performans konusunda destek istiyorum mümkünse. Televizyonun sesini 5+1'e yayamadım ama bu normal midir ile başlayabiliriz mesela? Sistemde sorun yok DVD'de performans süper ama TV yayınını sadece centera ve front hoparlörlere iletiyor.
bursa vatan computerden abimde panasonic ev sinema sistemi almıştı teşhir ürünü burda kutuyu açınca yuh dedim bu kadar çizikmi desem gömükmü desem kısaca herşey var adamları aradım iade etmek için bir sürü problem çıkardılar yok abim görmüşte yok o şekilde kabul etmişte ıvır zıvır şeyler bence iyice bir bakıp incelemeden almamamak lazım.
Ankaradaki arkadaşta ilgilisi olduğu konularda uzmanlaşır tez zamanda,şu aralar uzaktaki bir wireles modemden faydalanmak için access poin te kafayı taktı 2 günde profesör kesildi.Ses sistemleri meselesi şimdilik başına gelmediğinden bana "Atla devemi,başka markamı yok,başka marka al gitsin" diyor.Halbüse bilse forumda kopan fırtınaları böyle demez.Ne güzelde HK 145 te karar kılmışken bak sen şu talihsizliğe.Alsamı almasammı yarına kadar karar vermem lazım ve iade,garanti şartlarını satıcıyla konuşmadığından satış sonrası hizmet hakkında bir fikrim yok..Fikri olan? Ben ufak tefek çiziği felan dert etmiyorum.2 Sene garantisi olsun,kumandası temzi olsun yeter aslında,sonuçta elektronik işi çoğu zaman şans...Millet 1980 den kalma aletleri hala kullanıyor ama eski aletlerde taş gibi üretilirdi ayrı konu...
Bu arada görece uygun fiyatıyle DENON AVR-1508 ye ne dersini arkadaşlar ve özellikle the_cantan.En iyi teknoloji.com da 1050 YTL...7+1,USB özellikleride cabası DVI/HDMI Video Inputs – Compatible with 1.1 Spec. – Multi-Channel Audio *1080p HDMI ve 2 HDMI/1.3a Video only switcher type with 36-bit Deep Color and xvYCC ifadesi var ürün açıklamasında.HDMİ 1.3 destekli anlamındamı bu.Bu ürünü yada Genel olarak Denon u tanıyan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim
@kenfat, bugun avr145 amfiyi alması lazım.ne oldu bakalım.derken merakımdan geldim baktım.bu mesajı yeni gördüm.kusura bakma.
quote:
Orjinalden alıntı: kenfat10
Bu arada görece uygun fiyatıyle DENON AVR-1508 ye ne dersini arkadaşlar ve özellikle the_cantan.En iyi teknoloji.com da 1050 YTL...7+1,USB özellikleride cabası DVI/HDMI Video Inputs – Compatible with 1.1 Spec. – Multi-Channel Audio *1080p HDMI ve 2 HDMI/1.3a Video only switcher type with 36-bit Deep Color and xvYCC ifadesi var ürün açıklamasında.HDMİ 1.3 destekli anlamındamı bu.Bu ürünü yada Genel olarak Denon u tanıyan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim
denon 1508 sitesinde yazdığı gibi gibi selefleriyle birlikte giriş seviyesi bir amfi. daha ucuz olsa idi mükemmel seçenek olurdu.ama o özellikleriyle o parayı vereceğine amplifikasyon babında bir sony str-da1200Es daha iyi.ya da bir marantz.çatır çatır kullanırsın. 1508 de misal ilgilendiğin 5 kanal stereo yok.daha fazla vereceğine avr145 al. soruda ki HDMI1.3a aradığımız ses codec çözücüsü değil.LCD, plazman için video upconverting yapmak istersen ve bu fiyatta, gelişmiş video process yapan(extrası hassas renk derinliği ve parlaklık) ama güçlü amfi istemeyenler için uygun bir çözüm sadece.o fiyata çıkınca.tarama alanını buyutmemiz gerek.Dolby TrueHD and Dolby Digital+ – dts-HD Master Audio çözmüyor maalesef.analog girersin.ötesinde giriş seviyesi ve ''stereo'su kuvvetli av receiver'' topik başlığına bakarsak giriş seviyesi bir amfi.çaldığı kadar ama bu denon güzel, tatlı çalar.o kadar.çok sıkı bir şey değil.o sesin en baba hali marantz da. HDMI yeteneği ve USB göz önünde tutarsak hoş ama; analog girişlere USB bağlantı yapılması lazım.USB den beklentimiz, maksadımızı düşünerek hareket edebilirim. edit:eksik kelime.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 5 Haziran 2008; 11:34:31 >