Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
STEREO su KUVVETLİ A/V RECEİVER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> STEREO su KUVVETLİ A/V RECEİVER Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kenfat10

18 Mayıs 2008; 23:48:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

PIONEER VSX-C416-S
yamaha rx-v461-361
JVC RX - 5062
JVC RX-D201
Onkyo TX-SR 504 yada 304 (Samsun teknosada 1 adet var)

Bunlardan biri yada teklif edeceğiniz receiverler varmı arkadaşlar.PURE ACOUSTİCS JUNİOR set ve yine aynı marka 1150 subwoofer la uyumlu olacak ve müzik peforması ön planda olacak.Hoperlorler 8 Ohm günlerdir forumda geziyorum,Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..800 YTL ye kadar yol var

ADAMIN ASABINI SİNİRLENDİRMEYİN!!!
atorbaci

19 Mayıs 2008; 0:11:48 

hk avr 145 i de ekle listeye

kenfat10

19 Mayıs 2008; 0:29:31 

yukardakilerin müzik özelliği kuvvetlimi bilmiyorum,harman kordon iyimi.?

sedoman34

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 0:40:02 

hayal kırıklıgı epey göreceli bir durum ,herhangi biri digerinin süper dedigi bileşenlere "tam bir hayal kırıklıgı "gözüyle yorumlayabilir.reciever fiyatlarını son bikaç aydır gözlemliyorum, listedeki modellerin birer ikişer üst modellerinin 2, elini şayet bikaç ay beklerseniz 2, el olarak piyasadan temin etme imkanınız dogacaktır.yeni avr ler artık hdmi ve buna baglı ses ve video aktarımlarını teknolojiye de baglı olarak sürekli güncelleniyor ve piyasaya bu donatılarla çıkıyor dolayısıyla da fiyatları oldukça uçuk rakamlara ulaşıyor.alacagınız avr yi sadece stereo performansına göre seçiyorsanız hdmi ve onun getirdigi bazı özellikleri olmayan marka modellerden seçerim diyorsanız belirtiginiz sınıra birçok model seçebilirsiniz sıfır veya 2, el daha da aşagılara düşer.

listelediginiz modellerin çogu giriş seviyesi ürünlerdir.dolayısıyla alacagınız performans ta dogru orantılı olacagını tahmin etmeniz kolay olacaktır.tavsiyem 2 ay daha bekleyip onkyo 605/ yamaha 661/ denon 1908 modellerinden birini tercih edebilirsiniz tabi 2, el olarak.

hayat güzeldir
Eloir

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 1:28:57 

Yeni nesil ses formatlarını ve HDMI çıkış istemiyorsa, imzamdaki avr tam sana göre

Philips 47PFL9732D, Onkyo TX-SR 875, Def.Tech PF15TL+, Sony X7, Sony MDR-DS7000, PS3, Philips 720SA, Acer 5920G, Sony T200
sedoman34

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 2:33:28 

hk 145 şayet fiyatı bütçenizi aşmıyorsa hoparlörlerinizle uyum saglayacaktır.
eloir arkadaşımızın belirtigi sony de oldukça güçlü bir ürün setinize fazla bile gelir, benim belirttigim modeller içinde fazlasıyla geçerli bu güç durumu ancak sony hdmi siz model oldugu için fiyat cazip.ilerde hoparlörlerinizi yükseltmeniz icap edecektir kesin. . müzik te ev sinema anfilerinin çok güçlü olmadıgını herkes söylüyor zaten bu gayet normal bir durum çünkü aynı anda birçok işle başetmek zorunda kalıyorlar ki bu durum günümüzde 1000 ytl lik anfiler için bile o kadar basit degil. sadece müzik için stereo olan 2 kanal sade ama güçlü birçok ürünü piyasadan temin edebilirsiniz. ben öyle yaptım ve geçici olarak 9.4 lerime stereo bi kaynak aldım ki kaynak fazla geliyor. ist da olsaydınız deneyip kararınızı kendiniz verebilirdiniz. egerki 100/200 ytl ayrıca bir stereo ya ayıracak bütçeniz yoksa 600/800 ytl arasına 2, el sony/ yamaha 6... serisinden reciever düşünebilirsiniz. optik girişleri kullanıp 5+1 ses saglayabilir bunlar size hem müzik te hem sinema da. hatta % 50 den yukarısını açamayabilirsiniz sisteminizdeki ürünlerle.

hayat güzeldir
cfiliz

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 8:49:48 

Listede yok ama, Cambridge Audio 540R bence bu iş için biçilmiş kaftan. (o nasıl oluyorsa tabii )

Stereo NAD seviyesinde ses kalitesine sahip olduğunu belirtiyorlar. 6.1 çıkışı var, hem fiyatı da görece makul. Ama HDMI üzerinden ses çözmüyor - ne kadar ihtiyacın olduğu tartışılır tabii..

ßu kullanıcı pera kullanmaktadır!

http://cexlog.blogspot.com/
sefalenk

19 Mayıs 2008; 9:28:17 

özellikle yamaha 661'i bu set için önermiyorum çünkü ben denedim ve sonuç hüsran i özellikle müzik içinse hiç olmaz çünkü bass seslerinde teneke çalıyormuş havası veriyor ama yamaha 361 ile gayet iyi çalışıyor .
quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz

Listede yok ama, Cambridge Audio 540R bence bu iş için biçilmiş kaftan. (o nasıl oluyorsa tabii )

Stereo NAD seviyesinde ses kalitesine sahip olduğunu belirtiyorlar. 6.1 çıkışı var, hem fiyatı da görece makul. Ama HDMI üzerinden ses çözmüyor - ne kadar ihtiyacın olduğu tartışılır tabii..

cfiliz

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 10:01:40 

quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

özellikle yamaha 661'i bu set için önermiyorum çünkü ben denedim ve sonuç hüsran i özellikle müzik içinse hiç olmaz çünkü bass seslerinde teneke çalıyormuş havası veriyor ama yamaha 361 ile gayet iyi çalışıyor .
quote:

Hocam, tamam da, ben "661 alın" demedim ki zaten

ßu kullanıcı pera kullanmaktadır!

http://cexlog.blogspot.com/
kenfat10

19 Mayıs 2008; 11:22:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

Yeni nesil ses formatlarını ve HDMI çıkış istemiyorsa, imzamdaki avr tam sana göre

Çılgın bir alet inceledim ama maalesef benim diğer cihazlar Gümüş renkte hep,yoksa valla düşünürdüm..Bekle demiş sedoman34 arkadaş ama nasıl beklersin içimde kurt var.Tamam evde bekleyen hoperlorler miryarlık aletler değil ama insan bir an önce sesduymak istiyor.Bakalım bir akrabam istanbulda piyasayı dolanacak,HK 145 aklıma yattı ama HDMİ olmayan bir cihaz için 1000-1100 ytl hem çok para hemde neyle karşılaşacağını bilmeden bu parayı vermek mantıksız,memnun kalacağımı bilsem amennaa.
Aslında ayırdığım bütce şu kadarda diyemem,geleceğe yönelik bişey olursa açarım kesenin ağzını fakat şu aralar HDMİ ye geçiş süreci olduğundan çok paralar harcamamak gerek diye düşünüyorum bu nedenle şeytan al bir JVC tıngırtat diyor kolonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 19 Mayıs 2008; 11:41:20 >

sefalenk

19 Mayıs 2008; 11:37:14 

kardeş kusura bakma yanlışlıkla senin msj alıntı yapmışım.
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

quote:

Hocam, tamam da, ben "661 alın" demedim ki zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefalenk -- 19 Mayıs 2008; 11:36:22 >

ahmcol

19 Mayıs 2008; 12:38:43 

quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

Çılgın bir alet inceledim ama maalesef benim diğer cihazlar Gümüş renkte hep,yoksa valla düşünürdüm..Bekle demiş sedoman34 arkadaş ama nasıl beklersin içimde kurt var.Tamam evde bekleyen hoperlorler miryarlık aletler değil ama insan bir an önce sesduymak istiyor.Bakalım bir akrabam istanbulda piyasayı dolanacak,HK 145 aklıma yattı ama HDMİ olmayan bir cihaz için 1000-1100 ytl hem çok para hemde neyle karşılaşacağını bilmeden bu parayı vermek mantıksız,memnun kalacağımı bilsem amennaa.
Aslında ayırdığım bütce şu kadarda diyemem,geleceğe yönelik bişey olursa açarım kesenin ağzını fakat şu aralar HDMİ ye geçiş süreci olduğundan çok paralar harcamamak gerek diye düşünüyorum bu nedenle şeytan al bir JVC tıngırtat diyor kolonları

elecktro world'deki hk 145 kampanyası bitti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 19 Mayıs 2008; 12:37:41 >

www.ahmcol.com
Est Sularus Oth Mithas
kenfat10

19 Mayıs 2008; 17:38:37 

ben istanbulda yaşamıyorum.Maalesef.Nette ne bulabilirsek onu alıyoruz şansa.öyle deneme dinleme imkanı yok haliyle

Eloir

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 22:59:34 

quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

avr'nin yanında gri DYO boya hediye

şaka bir yana, renk tercihin konusunda elimden birşey gelmez. ama sony'nin sesinden ben çok memnundum.

Philips 47PFL9732D, Onkyo TX-SR 875, Def.Tech PF15TL+, Sony X7, Sony MDR-DS7000, PS3, Philips 720SA, Acer 5920G, Sony T200
kenfat10

20 Mayıs 2008; 0:35:49 

zaten hoperlörleri sarımtrak bekliyodum kızıl kahve çıktı Allahtan.Neyle kaplayacağımı tasarlamıştım bile.Sony i alsa idim buzdolabına yapıştırılan meyvelerden alıp siyah rengi kamufle ederdim sıkma canını

_