valla evde digiturk un alıcısı vardı. onu takıp denedim hiç bir sorun yok. sanırım cihaz kaynaklı. 2 yıldır çekmediğim kalmadı bu vestel den. yarın çöpe atıyorum. bana tavsiye edebileceginiz fazla pahalı olmayan bir cihaz var mı?
valla evde digiturk un alıcısı vardı. onu takıp denedim hiç bir sorun yok. sanırım cihaz kaynaklı. 2 yıldır çekmediğim kalmadı bu vestel den. yarın çöpe atıyorum. bana tavsiye edebileceginiz fazla pahalı olmayan bir cihaz var mı?
next 2000 cx (usb) super plus tek geçerim 3 ev kullanıyoruz çok memnunum
*HP PAVILION DV6650ET Intel® Core™ 2 islemci duo T7500 (2,20 GHz), 2048 MB DDR2 667 MHZ Ram , 250 GB (5400RPM)HDD, NVIDIA® GeForce™ 8400M GS, 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen, Windows Vista® Home Basic *SONY 40P3000 Lcd Tv
Hafta sonu , Next uydu alıcısında "Warning lnb short" yazan arkadaşımın evine gidip durumu kendi gözlerim ile gördüm. Cihaza giren kabloyu çıkardım. Ucunda ki konnektörü söktüm. Kablonun çoklu telleri , tekli tele değiyormuş. Çoklu telleri yan keski ile kestim , konnektörü tekrar taktım. Cihazı açtım. Uyarı mesaj gitti , herşey normale döndü.