Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sharp ile philips seçimi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> sharp ile philips seçimi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tavas

18 Mayıs 2008; 21:38:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

SHARP LC-42XL2E AQUOS Slim-Line Design , PHILIPS 42PFL9703D LCD TV ve PHILIPS 42PFL9732 D LCD TV

arasında secim yapmak istiyorum özellik olara va görüntü alara hangisine karar vereyim. kullanan veya tv hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. bu ayar da başka önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavas -- 18 Mayıs 2008; 21:39:10 >

tavas

19 Mayıs 2008; 7:33:58 

LCD konusunda hiç bilgim olmadığından bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum saygılar

demirarca

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 9:29:27 

bence sharp ....
japon olması , kaliteli panel kullanması bence 1 adım öne geçiriyor diğer beğendiklerine göre.

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.

MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ!

Cumhuriyeti korumak için ''KAN'' gerekirse dökmeye hazırız...!!!

ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htm
0sedan

19 Mayıs 2008; 9:31:44 

sharp dünyanın en iyi lcd panel üreticisidir ..hiç kıyas kabul etmeyecek 2 markadır ... mutlaka sharp ... selamlar

bilgeolun

19 Mayıs 2008; 9:47:31 

Bence alinabilecek en iyi LCD Tv lerden birisi 42PFL9732 dir. Bunun onceki modeli 42PFL9731 gibi bu da EISA odulu aldi.

İNCELEDİĞİM PROJEKSİYON CİHAZLARI
1-PANASONIC PT-AE1000 SONY VPL-VW50 PANASONIC PT-AX200 SONY VPL-AW15 ACER PH530
2-SHARP XR-30X SHARP XR-10X DELL 1800MP TOSHIBA TLP-XD2000 SANYO PLC-XW55 ACER XD1280D
ardaa_aa

19 Mayıs 2008; 10:15:42 

bilgeolun sana katılıyorum, 42pfl9732 gercekten benımde ınceledıgım kadarıyla ıyı bır urun! 3 ms tepkime süresi göz ardı edilmemeli!

bkurmut

19 Mayıs 2008; 10:21:54 

quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

sharp dünyanın en iyi lcd panel üreticisidir ..hiç kıyas kabul etmeyecek 2 markadır ... mutlaka sharp ... selamlar

[simage][/simage][simage][/simage]

Dünyanın en iyi üreticisi olabilir ama aralarında farklarda var... Neden mi aynı katagoride olmayan ürünler Philips 9732 ödül almıs bir ürün ayrıca yeni çıkmayı bekleyen 7903 modelide ödüllere aday bir LCD bu şu demek oluyorkiii Sharp iyi bir üretici ona sözüm yok ama aralarında farklarda mevcut bence pPhilips alman herzanan daha iyi olucak özellikle türkiyede ..
Çünkü Philips hem Sharp'tan daha yaygın hemde 9732 ve 7903 modelleri Sharptan kat kat daha iyi durumda..
Ama karar gene senin nede olsa artık parayı sen vericeksin

:)
demirarca

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 10:40:41 

tasarım ödülü olduğunu unutmayın EİSA ödüllerinin....kesinliklede philips SHARPtan daha saygın değil en azından dünya geneline baktığınızda...

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.

MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ!

Cumhuriyeti korumak için ''KAN'' gerekirse dökmeye hazırız...!!!

ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htm
leonskennedy

19 Mayıs 2008; 11:12:37 

Sharp çok iyi bir üreticidir buna bende katılıyorum ancak xl serilerinde yurtdışı forumlarında problem yaşayan çok insan var.Bence marka yerine cihaz modellerini incelemeniz sizin için daha iyi olucaktır,saygılar...

Panasonic PV70-Panasonic S52 Dvd Player-PS3-Xbox 360-Wii-Gamecube-PS2-PSP-PC-Samsung 40M87-42 cm. Kol :)

PSN:BaryburtonTR
Xbox Live:Baryburton(Bir zamanlar...)
bkurmut

19 Mayıs 2008; 12:41:31 

Yukarıda yazdıgım gibi Sharp kesinlikle iyi bir firma üretici felan filan ama arkadasın seçmiş oldugu model LC-42XL2E problem yaşana bir model oldugunu bilmeyen yok galiba ... Diger ürünler ile farklılık yaratabilir ama bu model mi yoksa Phılıps mi? derseler ban ben kesinlikle PHILIPS derim ..

Saygınlık söz konusu olursa Sharp daha etkili durumda ama 2 ürün sagınlıgı ele alırsak bence Phılıps daha saygın hatta sevgi seli kalıyor Sharp'ın yanında..
İYİ FORMLAR

caution

19 Mayıs 2008; 18:02:09 

sharp dunyadaki en ii panel ureticisi fakat Tr şartlarında philips alınır..ve model olarak cok fiyat farkı olmadıgı icin yeni serilerden 9703 alınmalı ki 9732 de game lag ve ghosting sorunları oldugu biliniyor..9703 de yokmu peki derseniz pek kullanıcı yorumu goremedik bu modelle ilgili..

SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri....EvLladıMa MiraS Bu SeVda......NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe...
tavas

19 Mayıs 2008; 18:35:41 

Görüşleriniz ve yorumlarınız için teşakkürler. sharp SHARP LC-42XL2E bu modelini kullanan varsa ricam TV uydu yayını veya digitürk seredilirken ekranda bozulma, dağılma oluyormu. aynı soruyu PHILIPS 42PFL9703D lcd de ekranda bozulma, dağılma oluyormu ben ileriye dönük normal uydu yayınlarını. digitürk ve sinama sisteminden filim seyretmek amacıyla bu panelleri araştırıyorum LCD panelinde fikrimde sabit değilim bir defa alınacak; en iyisi olsun diye bakıyorum.

soberman

19 Mayıs 2008; 19:20:05 

Konuyla ilgisi olabilir mi bilmem ama SHARP 32 inch yeni LCD'lerden aldım 2 ay kadar önce. Satana kadar dünyanın en kaliteli cihazı olduğuna ve servis bakımından en küçük bir sıkıntısı olmadığına dair milyon kere yemin dinledim (Tepe Home). Cihazı aldım, film seyrederken belirli frekanslarda rezonansa geliyor ve hoparlörlerinde yaban arısı doluşmuş gibi bir ses ile zangırdıyor. Filmin tadı tuzu kalmıyor. Olabilir, her cihazda sıkıntı yaşanabilir. Sharp'taki fark ise şu; Ankara'da tek servis var, o da Ankara'nın öbür ucunda. Kendilerini mükerrer kereler arayıp olayı anlatmama rağmen veri tabanlarında böyle bir hata görülmediğini, benden kaynaklanan problem olabileceklerini söylediler. Arkasından da hemen geleceklerini bildirdiler. Ben hem markayı ülkemize getirip satanı, hem de servis veriyoruz diye kurarken üç-beş dandik kabloyu satmayı marifet sayanları Allah'a havale ettim. Ses sistemi aldım, TV'nin sesini kısıp seyrediyorum. Bir problem daha çıkarsın kırıp çöpe atacağım. Bir daha sharp ya da tepe home'dan bir malzemeyi bedava bile olsa kapımdan içeri sokmam.

Kararınız ne olursa olsun, ancak aldığınız cihaz elinizde patlamasın.

tavas

20 Mayıs 2008; 18:46:35 

sağol arkadaş Toshıba 42Z3030 - LCD TV dominada gördüm baya güzel dediler bunu hakkında ne diyorsunuz

Ücretsiz montaj hizmeti! 42'' (106 cm) ekran boyutu 1920 x 1080 FULL HD çözünürlük 10.000:1 Dinamik Kontrast 500 cd/m2 parlaklık 16:9 görüntü formatı 2x SCART , S-Video, Component Video, DVB-T 3x HDMI 1.3, PC(RGB), Video / 3x Audio girişleri 2x30 Watt Onkyo hoparlörler, SRS WOW 178° görüş açısı 8ms tepkime süresi Active Vision M100 HD (100 Hz) Dig. Gürültü azaltıcı(DNR),PIXEL PROcessing V 3D Renk Yönetimi, MPEG Gürültü azaltıcı Aktif Kontrast Geliştirme, DCDi Faroudja Aktif Arka Işık Kontrolü, REGZA Link 24 fps uyumlu Digital Tuner (DVB-T) PC/TV Görüntü Paylaşımı (PaP) Piano Black Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavas -- 20 Mayıs 2008; 18:46:26 >

bkurmut

21 Mayıs 2008; 21:16:15 

quote:

Orjinalden alıntı: tavas

sağol arkadaş Toshıba 42Z3030 - LCD TV dominada gördüm baya güzel dediler bunu hakkında ne diyorsunuz

Ücretsiz montaj hizmeti! 42'' (106 cm) ekran boyutu 1920 x 1080 FULL HD çözünürlük 10.000:1 Dinamik Kontrast 500 cd/m2 parlaklık 16:9 görüntü formatı 2x SCART , S-Video, Component Video, DVB-T 3x HDMI 1.3, PC(RGB), Video / 3x Audio girişleri 2x30 Watt Onkyo hoparlörler, SRS WOW 178° görüş açısı 8ms tepkime süresi Active Vision M100 HD (100 Hz) Dig. Gürültü azaltıcı(DNR),PIXEL PROcessing V 3D Renk Yönetimi, MPEG Gürültü azaltıcı Aktif Kontrast Geliştirme, DCDi Faroudja Aktif Arka Işık Kontrolü, REGZA Link 24 fps uyumlu Digital Tuner (DVB-T) PC/TV Görüntü Paylaşımı (PaP) Piano Black Kasa

Aga sen bir o modelden bir bu modele geçersen LCD alamassın dipnot olarak bilgi verim dedim...
LG modeline gelince gayet güzel gibi gözüküyor ama beni memnun etmiş bir görüntüye sahip degiller . Neden mi mesala LG markalı bir ürünü aynı özelliklerinde baska marklarla yanyana izleme sansım oldu. Mesala LG - SAMSUNG - PHILIPS ve PANASONIC aynı özelliklerde yanyana izledim fakat aralarındaki en başarısız görüntüye LG sahipti Nedeni ise TV konusunda üretici firma olmasına ragmen kendi modellerinde yüksek teknoloji kullanmıyor neden bilmem ama sadce ama sadece üretici firmalıgından para kazanıyor diye düşünüyorummm. Ucuz ürettikleri için kalitede malesef ödün vermekte ..
EEEEEEEEEEEEEEE peki nasıl para kazanıyor bu üretici derseniz onuda açıklayayım ....!!!
Lg piyasadak ucuz markaların panellerini üretiyor yani onrara ayarıdıgı zamanı kendilerine ayırmıyorlar .. Tabi kendileride haklı hazır üretici bir firmalar akan para var piyasada da sadece oldukları bildirmek amacıyla birkaç modelle sahne alıyor neyse Uzun lafın kısası LG ürünlerinde bence uzak durun EEEE derseniz ucuz aga ne yapalım Onada önerim var LG panel ürettigi markalardan satın almanız daha iyi
Unutmadan bu benim düşüncem Karar SİZİN ZATEN :):)

tavas

22 Mayıs 2008; 20:56:40 

sağol arkadaş araştıra araştıra doğrusunu bulacağız.ama sona geldim LCD yerine plazma düşünüyorum bilmem ne kadar doğru karar vermişimdir. TV de sadece uydu yayınlarını, Digitürkden maç yayınlarını ve sinama sistemimden filim seyredeceğim. ilginize teşekkürler

salp10

8 Haziran 2008; 0:59:40 

sevgili arkadaşım biraz geç yazıyorum fakat kusura kalma, 9732 kullanıcısı olarak yazıyorum, bu tv yi tercih edebilirsin asla pişmanda olmazsın. iki aylık araştırma ve diğer tv ler ile birebir karşılaştırmalar sonucu aldım iyiki bu tv yi tercih etmişim. plazma diye başladım araştırmaya lcd 9732 ile noktaladım.

tavas

8 Haziran 2008; 7:07:19