arkadaşlar benim sorunum masa üstü bilgisayarımın hep olmuyor ama genellikle açılırken xp yazısı çıktığında alttaki bar dolarken kilitlenmesi.böyle olunca güç kablosunu çekiorum yerine takıp pc yi tekrar açıyorum sorun çözülüyor.format attım,ram in yerini değiştirdim,tozları temizledim,tüm bileşenleri kontrol ettim gene sorun çözülmedi.ne yapmam lazım.güç düğmesini tak çıkar pc bozulcak acil yardım arkadaşlar.
sorun işletim sisteminde değil.bu işletim sistemi başka pc de sorun vermiyor.bilgisayarda bu sorun olurken başka xp yüklüydü.bende sizin gibi düşündüm ama sorun çözülmedi.yani iki farklı xp cd sindede sorun çözülmedi aynı problem devam ediyor arkadaşlar..
aynı sorunla biz birkere üç gün boyunca uğraştık defalarca dönüyor sonunda kitleniyordu defalarca format ve başka cdler denedik olmadı en sonunda driverları tek tek kurup hangisinde bu hatayı verdiğine baktık ve ses kartı driverını kurduktan sonra böğle bir hata oluştuğunu farkedip direk ses kartını update ettim sende bi driverlarını komple silip tek tek yüklemeni öneririm bizdekiki gibi olabilir
dostum kitlenme eger bilgisayar acıken 10 dakka icersinde surekli meydana geliyorsa ve internetin acıksa kapalı halde dene bir..modeminin pc ile baglantısını kes dene bakalım aynı sure icinde tekrar kitlenecek mi?
ben telekomu aradım sorun yok dediler donanım ilgilide sorun yok