dodi arkadasım 6 aydır z2300 kullanıyorum bendede senın gıbı bass hastalıgı war emın ol bass lar cok tatmın edıcı ses kalıtesı mukemmel ben ozel ses kartı kullanmıyorum onboard kullanıyorum gayet ıyı urunu maviden aldım mukemmel benım ıcın ve gayet yeterli ayrıyeten sorunların olursa pm atabılırsın gercı secıp almısda olabılırsın tam olarak inceleyemedım forumları...
Arkadaşım eğer yüksek ses konusunu takıntı haline getirmemiş bir ev kullanıcısı iseniz, ben kullanım konforu ve ses kalitesi olarak Altec Lansing FX5051'i öneriyorum.Ses kartına ihtiyacınız olmayacak.Hoparlörü usb'den bağlayacaksınız.Lütfen detaylı araştırmayı internetten yapın.Hem farklı, hem de muhteşem özelliklere sahip bir ürün.Saygılar...
FX5051 isobarik bir kabin kullanıyor,gerçekten ilginç bir sistem
Ben Z2300 düşünüyorum. Altec in 2+1 ( Fx4021 ) ini bugün dinleme fırsatı buldum ses çok kaliteli , malzeme çok kötü , basslar iyi sayılır yumuşak , yüksek basslarda uydular bass vurmaya çalışıyor...
hocam g500 kullanan birisi olarak inanılmaz memnunu herşeyden önce creative in en iyi sub a sahip olan modeli mid ve tiz seslerde zaten creative iyidir biliyorsun.Ben xfi extreme music ses kartıyla kullanıyorum süper uyumlular herşeyden önce g500 un film ve oyun performansı süper müziklerde de süper.z5500 g500 ten iyi bir sistem olabilir ama işin içine fiyat/performans oranı girince kesinlikle g500 derim.Ses kartı olarakta en azından xfi gamer kullan xfi audio bakma bile.
hocam g500 kullanan birisi olarak inanılmaz memnunu herşeyden önce creative in en iyi sub a sahip olan modeli mid ve tiz seslerde zaten creative iyidir biliyorsun.Ben xfi extreme music ses kartıyla kullanıyorum süper uyumlular herşeyden önce g500 un film ve oyun performansı süper müziklerde de süper.z5500 g500 ten iyi bir sistem olabilir ama işin içine fiyat/performans oranı girince kesinlikle g500 derim.Ses kartı olarakta en azından xfi gamer kullan xfi audio bakma bile.