Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
usb osiloskop !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> usb osiloskop !!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yucelsag

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 19:35:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar aşağıdaki osiloskop hakkında bilgisi olan var mı?? 295 ytl ye sıfır olarak satıyormuş satıcı yurt dışındaki bir kaç firmada 250$ gibi fiyatlara satıyo ... bu ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi???

link;

http://www.beigly.com/catalog/hantek-dso2090-oscilloscope-p-96.html

http://www.hantek.com.cn/english/produce_list.asp?unid=62

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelsag -- 21 Mayıs 2008; 17:30:09 >
yucelsag

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 19:50:53 

arkadaşlar ebayda bir satıcı 184$ a satıyo çok daha fazla açıklamasıda var şuan sadece bu osiloskobun kalitesini merak ediyorum fiyatı mükemmle çünkü birde gümrüğe takılmadan bu ürünü nasıl alabiliriz??? tabi alınabilir bir osiloskopsa 2 gün sonra bozulmasında :D

ebay linki;

http://cgi.cafr.ebay.ca/150MSa-s-PC-Based-USB-Virtual-oscilloscope-DSO-2150_W0QQitemZ110246220931QQihZ001QQcategoryZ104247QQcmdZViewItem
elbombacı

19 Mayıs 2008; 16:17:26 

Bence güzel cihazlar... Fakat USB den mi besleniyorlar eğer öyle ise çok iyi. Dizüstü ile taşınabilir skop iyi olurdu sinyal kaydetme vs gibi işlemler için ideal. Dğer türlü adaptör tak usb tak taşısan taşıyamazsın falan filan... Bir de kablosunda ikitane usb jakı var bu işi çözemedim...

www.teknolojiekibi.com
elbombaci@gmail.com
yucelsag

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 16:24:02 

usbden besleniyorlar sanırım ikinci usb sanırım güç için. biri data akışı diğeride güç için sanırım...

cihazlar harika ama kaliteleri hakkında bilgim yok ... teknik detayları çok iyi...
surpriser

20 Mayıs 2008; 9:34:04 

Softscope demekle software ile mi sinyal işleme yaptığını kastediyor.

Yoksa ne tür bir sistem? Arm ya da DSP mi kullanılıyor ?

yucelsag

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 16:43:04 

nasıl bir sistem kullandığını bilmiyorum. bu osiloskobu türkiyede getirebilicek bir ithalatcı var mı?? ( 1 adet olduğu için soruyorum yoksa getirebilicek firma çok fazla ) kendimiz alırsak kargo+gümrük+vergiler çok fazla olucak 1-2 ay içerisinde uygun fiyatlı getiren bir firma bulabilir miyim??
kantırcı_1

21 Mayıs 2008; 17:07:47 

arkdaaşlar resimlerden anladığım kadarıyla veriyi bilgisayar işliyor yazılımla.Bu cihaz sadece bilgisayar ile dış ortmdan gelen gerilimi uygunlaştırıyor.Profosyonel uygulamalarda ne kadar iyi olur bilmem ama basit işlerde kullanılabilir diye tahmin ediyorum...

surpriser

21 Mayıs 2008; 23:15:17 

quote:

Orjinalden alıntı: kantırcı_1

arkdaaşlar resimlerden anladığım kadarıyla veriyi bilgisayar işliyor yazılımla.Bu cihaz sadece bilgisayar ile dış ortmdan gelen gerilimi uygunlaştırıyor.Profosyonel uygulamalarda ne kadar iyi olur bilmem ama basit işlerde kullanılabilir diye tahmin ediyorum...

bana sanki daha karmaşık b,r cihaz görüntüsü verdi ama çin malıymış dolayısıyla muhtemelen çok profesyonel anlamda bişey beklememek lazım.

yucelsag

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 4:59:59 

surpizer bu fiyat aralığında harika bir sokp beklemek zaten hata olur ama öğrenci ve amatörler için alınabilirlik açısından çok güzel bir ürün teknik detaylarıda hiç yabana atılcak türden değil eğer profesyonel devre tasarlayıp satmıyorsanız ve bütçe sınırı varsa alınabilicek bir ürün ama fiyatı tam sınırda 100euro olan gümrük vergisi ile başa baş gidiyo ( 100euro = 156 dolar ) gümrüğe takılmasa alıcam ama takılabilirde :( bir yolunu bulup gümrüğü atlatarak yapmak lazım bu işi
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> usb osiloskop !!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
LG Slim taşınabilir DVD Yazıcı
LG Slim taşınabilir DVD Yazıcı video inceleme (LG GSA-E50L)
Cyber Snipa Stinger Fare
FPS oynamayı seviyorsanız bu fareyi mutlaka edinmelisiniz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar