arkadaşlar evde çalışma ortamınız nasıl??? ben bu günlerde odamda biraz değişiklik yapmayı düşünüyorum ve sizlerin çalışma ortamlarınızdan yararlanabilirim belki diye düşündüm yani pratik yöntemleri olan arkadaşlar mutlaka vardır ben şuan biri büyük biri küçük iki masayla idare ediyorum ama çalışma ortamım çok rahat değil bu yüzden yeniden bişeyler yapmak istiyorum..
bu çok uzun oldu düşündüğüm herkes kendi çalışma ortamından bir kaç kare fotoğraf koyabilirse eğer birbirimizin çalışma ortamlarından fikir edinebiliriz...
bugün fotoğraf koyamıycam çünkü fotoğraf makinem kuzenimde yarın makinem gelir gelmez fotoğraf ekliycam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelsag -- 18 Mayıs 2008; 17:40:12 >
ben önce bir temizleyim masamı örnek almanızı istemem
aynen en kötü örneklerden biri sanırsam benimki
Dell Inspiron 6400,320GB Harici WD, DIY 350W RMS ampli , JBL GT4 12'' Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.Hoşgörülükte deniz gibi ol. Her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol.
Kendi tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki en önemli faktör gün ışığını alması diyebilirim. Bende de iki masa var birisinde sök tak ölç biç işlemleri diğerinde de yazılım dökümantasyon okul için ders çalışma vs yapıyorum. Resmini gönderirim ama utanıyorum