Bellek Miktarı : 512 MB, 256 bit Bellek Türü : DDR3 Bağlantı Arabirimi : PCIExp Grafik Chipseti : Geforce 9800GTX Engine Clock (MHz) : 675 Memory Clock (MHz) : 2200 Shader Clock (MHz) : 1700 Stream processors: 128 Max Ekran Çözünürlüğü: 2560 x 1600 Tv-Out : Var (HDTV, S-Video, Composite) OpenGL: 2.1 DirectX: 10 Garanti : 24 ay - PureVideo™ HD Technology - HDTV Ready - Vista™ Ready - 3-way SLI™ Ready - HybridPower Technology - HDCP Ready - Full HD 1080p compatible - Dual Link Dual DVI - RoHS Compliant
ZOTAC GeFORCE 8800GT 512MB AMP! EDITION
# Grafik Hızlandırma Teknik Özellikleri: Bellek : 512MB GDDR3 # Chipset : NVIDIA 8800GT # Çekirdek Hızı : 700 MHz # Bellek Hızı : 2000 MHz # Shader Hızı: 1700 MHz # Bellek Veriyolu : 256 bit # Vga Slot : Pci Express 16X # Soğutma : Aktif # Çift Monitör Desteği : Var - TwinView # DVI : Var. 2 adet DVI # HDTV Uyumlu : Evet # HDCP Uyumlu : Evet # Dual-Link Özelliği: 2
Kutu İçeriği: # Sürücü Cd’si : Var # HDTV: Var. 7pin # S-Video Kablosu :Var # DVI-VGA Dönüştürücü : Evet # Güç Kablosu: Var # HDMI - DVI Dönüştürüsü: Var
fiyat olarak ikiside birbirine çok yakın zotac 447 ytl axlede 434 ytl arada kaldım walla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet-bjk -- 18 Mayıs 2008; 17:26:49 >
E4400 2.0 O/C 3.1//XIGMATEK HDT-S1283 İŞLEMCİ FANI//AXP 600 WATT//ASUS P5LD2-SE ANAKART//3GB 667 MHz KINGSTON RAM O/C 775 MHz//250 GB SEAGATE HARDDİSK//ATI RADEON x1650 PRO EKRAN KARTI(2 AY SONRA 4870 OLACAK GİBİ)//
kardeş güzel demişsinde 1-bu axle nin overlock performansı nasıl 2-soğutucusu nasıl 3-9800 gtx daha iyide neden o zaman fiyatlar birbirine bu kadar denk
E4400 2.0 O/C 3.1//XIGMATEK HDT-S1283 İŞLEMCİ FANI//AXP 600 WATT//ASUS P5LD2-SE ANAKART//3GB 667 MHz KINGSTON RAM O/C 775 MHz//250 GB SEAGATE HARDDİSK//ATI RADEON x1650 PRO EKRAN KARTI(2 AY SONRA 4870 OLACAK GİBİ)//
axle kullanıcı dostu bi firima olduğundan dolayı fiyat uygun kartı nvidia yapıyo markalar sadece soğutucusunu takıp saat hızlarını ayarlıyo o.c potansiyelirini karşılaştıramayız çünkü aynı şartlarda değiller 9800gtx her haliyle bin basar ordaki 8800gt lere ayrıca zotac referans soğutucuyu kullanır yani hiç bi özelliği yoktur hatta axleye göre daha sesli çalışır ve soğutucusuda daha kötüdür HİÇ DÜŞÜNME BİLE AXLE 9800GTX AL
axle kullanıcı dostu bi firima olduğundan dolayı fiyat uygun kartı nvidia yapıyo markalar sadece soğutucusunu takıp saat hızlarını ayarlıyo o.c potansiyelirini karşılaştıramayız çünkü aynı şartlarda değiller 9800gtx her haliyle bin basar ordaki 8800gt lere ayrıca zotac referans soğutucuyu kullanır yani hiç bi özelliği yoktur hatta axleye göre daha sesli çalışır ve soğutucusuda daha kötüdür HİÇ DÜŞÜNME BİLE AXLE 9800GTX AL
saol kardeş yaa kafamdaki soruların bi kısmını gitti bi an kimse cevap vermiyecek sandım
kullanıcı dostu olması bu konuyu açıklamaya yetmiyor sanki
duyduğum bazı haberlere göre axlenin 2. el ürün satıo diyolar kimi piyasada yeni tutunmaya çalışıo ondan ucuz dio kafamda hala cevaplanmamış sorular var!!
duyduğum bazı haberlere göre axlenin 2. el ürün satıo diyolar kimi piyasada yeni tutunmaya çalışıo ondan ucuz dio kafamda hala cevaplanmamış sorular var!!
hepsi yalan 2. el falan satmıyor yeni bi firma olduğundan dolayı bu şekilde bi politika izliyor sürümden kazanma niyetindeler ayrıca kartı nvidia yapıyor axle değil onlar sadece soğutucusunu takıyor okadar diğer firmalar kazıklıyor evga marka ekran kartlarının fiyatına bakarsanız görürsünüz axleden farkıda yok marka farkı sadece
tabıkı 9800gtx sormana gerek yok yanı bunu axle alanlara bır sor bence memnunlar mı yanı ucuz karttan bıraz şuphe etmek lazım cunku aralarındakı fark ucurum 30-40 dolar falan olsa neyse dersın ama cok ucuk yanı aralarındakı fark
tabıkı 9800gtx sormana gerek yok yanı bunu axle alanlara bır sor bence memnunlar mı yanı ucuz karttan bıraz şuphe etmek lazım cunku aralarındakı fark ucurum 30-40 dolar falan olsa neyse dersın ama cok ucuk yanı aralarındakı fark
zaten bende ondan konu açtım yoksa 9800 gtx iyi olduğunu bilioruz sanırım bi sür daha araştırcam aceleye gerek yok
Alırsın ikici el yada hosuan gitmeyen bişi olursa tutanak tutturup iade edersin bu kadar basit hem baskasının agzından markalar yada ürünler hakkında ön yargılı davranma bu işin tüketici hakkı var garanti sartnamesi var o kadar basit degil,ucuz olmasının nedeni piyasaya yeni girmesi bu nedenle piyada tutunmak için uygun veriyor olabilir...
''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.'' M.K.ATATÜRK...
İkisi çok farklı klasmanda kartlar ama zotac 9800 GTX AMP! versiyonu tercih edebilirsin bende var süper oc oluyor ve standart hali bile çok yeterli
INTEL QX9650(4.5GHz),ZOTAC NFORCE 790i SUPREME ULTRA ANAKART,ZOTAC GTX 280AMP! SLI,OCZ PLATINUM 16000MHZ EB EDITION DDR3 2x1GB RAM,SEAGATE 250GBx2 RAID,SILVERSTONE STRIDER ST1000W POWER SUPPLY,LIAN LI V2000B PLUS II KASA,ALPHACOOL 360-120 RADYATÖR,EK SUPREME CPU BLOK,RE-PACK SU TANKIx2,ALPHACOOL 12V 600L/S POMPA,ALPHACOOL SILENTSTAR DUAL HDD SIVI SOĞUTMA,SAMSUNG DVD-RW,ZALMAN FAN KONTROL,HP 22" LCD MONITOR,LOGITECH MX REVOLUTION,LOGITECH Z10 SPEAKER AC RYAN,REVOLTEC,ZALMAN,POWERCOLOR,AKASA MOD
serpantin
Uzaklaştırılmış 45 gün cezanın 10 günü kaldı.
18 Mayıs 2008; 21:04:11
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet-bjk
quote:
Orjinalden alıntı: muratt45
axxle niye bu kadar uygun fiyata satıyor peki?
bu haberin kaynağı ne? onu diyen halt yemiş, resmen yalan iftira.
bu haberin kaynağı ne? onu diyen halt yemiş, resmen yalan iftira.
walla kardeş bu forumda biyerde görmüştüm
bu arda kardeş zotac 9800 amp çok iyi ama fiyatı oldukça yüksek bu yüzzden dolayı axleyi düüşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet-bjk -- 18 Mayıs 2008; 21:07:23 >