selamlar arkadaşlar casper marka işletim sistemi xp home olan amd trion işlemcili geforce 7400 ekran kartı olan bir bilgisayarı yaklaşık 1 ay önce satın aldım fakat daha sonra oyun oynamak istediğim zaman her seferinde bilgisayar kapandı...kapandıktan sonra acmayı denedim acılmadı birkac dakika sonra denediğimde açıldı 3-4 dakika sonra falan nedir sorun bu arada 2 gb ram üzerinde
kesinlikle ısınmadan..monitorun kapanması yada pc'nin kitlenmesi olsa başka bi sorun olabilir ama bilgisyarın oyun sırasın tak diye kapanmasının tek açıklaması pc'nin kendini korumak için kendini kapatması..Sogutma sistemlerini kontrol et.
selam kardeş donanımdan anlıyosan,bi ram sök tak ve pc içini temizle eğer hala aynıysa kesinlikle power yetersiz,eğer power kaç watt ve markasınıda yazarsan ortaya çıkar,aldığın yere götür ver powerı değiştirsinler,ama arkadaştan aldıysan 45-50 ytl arası en az 350 watt power alman lazım tavsiyem aopen power kolay gelsim,aynı problemi yaşadım ve o şekilde çözdüm...
selam kardeş donanımdan anlıyosan,bi ram sök tak ve pc içini temizle eğer hala aynıysa kesinlikle power yetersiz,eğer power kaç watt ve markasınıda yazarsan ortaya çıkar,aldığın yere götür ver powerı değiştirsinler,ama arkadaştan aldıysan 45-50 ytl arası en az 350 watt power alman lazım tavsiyem aopen power kolay gelsim,aynı problemi yaşadım ve o şekilde çözdüm...
Bu sisteme 350 watt power yetmeyebilir.
Sorun işlemci ısınmasındandır bencede.
Sapphire Pure A9RD580Adv Crossfire3200 + Amd Athlon64 3700+ San Diego + 1.5GB DDR400Mhz Ram + Sapphire 512 MB Ati Radeon X1650 PCI-Ex. + 160WD+160SAMSUNG=320 GB HDD + ASUS 1814LBT SATA Dvd-Rw + FSP 400 W Power + Pinnacle PCTV 110i DVB-T Tv kartı + Thermaltake Blower+Cpu fan + Windows XP SP3