İki Lcd Tv'nin de üst konu olan listede sayfalarca konuları var. Techwood da Seg gibi Vestel'in markası. Seg gibi onun da garantisini Vestel veriyordur herhalde.
Bana sorarsan ikisini de alma. Bir arkadaşta gördüm geçenlerde techwood marka olanını. Görüntünün kalitesizliğini anlatamam. Para yazık edersin.Ben de almaya niyetlendim. İyiki almamışım
Orjinalden alıntı: İSTANBULLUHOCA Bana sorarsan ikisini de alma. Bir arkadaşta gördüm geçenlerde techwood marka olanını. Görüntünün kalitesizliğini anlatamam. Para yazık edersin.Ben de almaya niyetlendim. İyiki almamışım
Bu görüşünüzün değer kazanması için, Tv'de hangi cihazla ne izlediğinizi belirtmeniz gerekir.
Mesela belki Lcd Tv'lere son derece uzaksınız, arkadaşınız Lcd Tv'de S-video bağlantısı ile divx film izliyordu ve siz başka bir Tv ile aynı bağlantı ve görüntüyü kıyaslamadan, gördüğünüz kaliteyi çok kötü olarak yorumladınız.
Belki de bu konulara son derece hakimsiniz ve arkadaşınız PC bağlantısı ile 720p görüntü izliyordu ve siz diğer bazı Tv'ler ile kıyaslama yaptıktan sonra bu yorumu yaptınız.
Sözlerim meclisten dışarı, ancak bu tür belirsiz mesajlar yüzünden kafası karışan çok sayıda üye var. Hatta bu tür belirsiz mesajlar yüzünden forum ortamlarını "güven duyulmayacak yerler" olarak değerlendiren çok kişi tanıyorum.
dıer tv yı bılmem ama ben seg 32'' kullnıyorum 8 aydır hıc bır sorunum yok hd goruntu kalıtesı super yanı dıe kalıtelı markalarsla arasında yuzde de yuz barız bı fark ben goremedım ama ne kadar para o kadar kofte hesabı dusunun pc performansıda guzel mkv fılmlerden bahsedıyorum seg 32 konusuna bakarsanız orda urunun goruntus ve ps3 baglı cekılms resımlerı ve ayrıntılı degerlendırme bulabılırsın bende hd resım eklemıstım bı kactane