Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TECHWOOD 32" LCD Mi---SEG 32"LCD Mİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> TECHWOOD 32" LCD Mi---SEG 32"LCD Mİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
asdfghha

18 Mayıs 2008; 16:34:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

TECHWOOD 32" LCD :895 YTL (PARLAKLIK 500CD/M2, KONTRAST 4000:1,DUVARA ASMA APARATI DAHİL,2YIL FİRMA VE SERVİS GARANTİSİ VAR)

SEG 32" LCD:895 YTL (PARLAKLIK 450CD/M2,KONTRAST 4000:1)

TECHWOOD BİMDE 895 YTL---SEG MİGROSTA 895 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfghha -- 18 Mayıs 2008; 16:35:17 >

signore

19 Mayıs 2008; 0:48:43 

İki Lcd Tv'nin de üst konu olan listede sayfalarca konuları var.
Techwood da Seg gibi Vestel'in markası. Seg gibi onun da garantisini Vestel veriyordur herhalde.

butonunu kullanalım, kullanmayanları teşvik edelim ki forum düzenine katkıda bulunalım, bilgi için tıklayalım.

* Lütfen PM (özel mesaj) ile fikir, tavsiye vb. sormayın, cevap veremiyorum. Forumda sorarsanız herkes için daha iyi olur.
İSTANBULLUHOCA

19 Mayıs 2008; 1:10:43 

Bana sorarsan ikisini de alma. Bir arkadaşta gördüm geçenlerde techwood marka olanını. Görüntünün kalitesizliğini anlatamam. Para yazık edersin.Ben de almaya niyetlendim. İyiki almamışım
quote:

Orjinalden alıntı: asdfghha

TECHWOOD 32" LCD :895 YTL (PARLAKLIK 500CD/M2, KONTRAST 4000:1,DUVARA ASMA APARATI DAHİL,2YIL FİRMA VE SERVİS GARANTİSİ VAR)

SEG 32" LCD:895 YTL (PARLAKLIK 450CD/M2,KONTRAST 4000:1)

TECHWOOD BİMDE 895 YTL---SEG MİGROSTA 895 YTL

MEDİON NOTEBOOK -T5250 - 160 Gb- 2 Gb RAM - X3100 - 15.4" WIDE-XGA - 9 HÜCRELİ PİL - VİSTA ULTİMATE
eribo

19 Mayıs 2008; 12:17:10 

ikisinde aynı sadece kontrası farklı.parasına göre iyi cihaz.onun bir üst segmentinde en aşağı 400-500 ytl düşük.

Vestel
signore

19 Mayıs 2008; 12:31:34 

quote:

Orjinalden alıntı: İSTANBULLUHOCA
Bana sorarsan ikisini de alma. Bir arkadaşta gördüm geçenlerde techwood marka olanını. Görüntünün kalitesizliğini anlatamam. Para yazık edersin.Ben de almaya niyetlendim. İyiki almamışım

Bu görüşünüzün değer kazanması için, Tv'de hangi cihazla ne izlediğinizi belirtmeniz gerekir.

Mesela belki Lcd Tv'lere son derece uzaksınız, arkadaşınız Lcd Tv'de S-video bağlantısı ile divx film izliyordu ve siz başka bir Tv ile aynı bağlantı ve görüntüyü kıyaslamadan, gördüğünüz kaliteyi çok kötü olarak yorumladınız.

Belki de bu konulara son derece hakimsiniz ve arkadaşınız PC bağlantısı ile 720p görüntü izliyordu ve siz diğer bazı Tv'ler ile kıyaslama yaptıktan sonra bu yorumu yaptınız.

Sözlerim meclisten dışarı, ancak bu tür belirsiz mesajlar yüzünden kafası karışan çok sayıda üye var. Hatta bu tür belirsiz mesajlar yüzünden forum ortamlarını "güven duyulmayacak yerler" olarak değerlendiren çok kişi tanıyorum.

butonunu kullanalım, kullanmayanları teşvik edelim ki forum düzenine katkıda bulunalım, bilgi için tıklayalım.

* Lütfen PM (özel mesaj) ile fikir, tavsiye vb. sormayın, cevap veremiyorum. Forumda sorarsanız herkes için daha iyi olur.
haylaz74

19 Mayıs 2008; 21:55:19 

dıer tv yı bılmem ama ben seg 32'' kullnıyorum 8 aydır hıc bır sorunum yok hd goruntu kalıtesı super yanı dıe kalıtelı markalarsla arasında yuzde de yuz barız bı fark ben goremedım ama ne kadar para o kadar kofte hesabı dusunun pc performansıda guzel mkv fılmlerden bahsedıyorum seg 32 konusuna bakarsanız orda urunun goruntus ve ps3 baglı cekılms resımlerı ve ayrıntılı degerlendırme bulabılırsın bende hd resım eklemıstım bı kactane

Emerald Dolphin

20 Mayıs 2008; 13:27:55 

migrosta satılanı al dostum çünkü bim de taksit yok

elinden geliyorsa bir ağız tatlandırmaya bak,o ağıza yumruk atmak erkeklik değildir
kötülere iyilik yapmak, iyilere kötülük yapmak demektir
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> TECHWOOD 32" LCD Mi---SEG 32"LCD Mİ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
oshiba LCD ve HD-DVD
Compex 2007 : Toshiba LCD ve HD-DVD oynatıcı Standı Röportajı
Alone in the Dark 5 video
Nivyorku karanlık güçlerin elinden kurtardığın hızlı bir maceraya hazır mısın?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar