Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iphone tamamen cöktü yardım?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> iphone tamamen cöktü yardım? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mavs

18 Mayıs 2008; 13:34:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iphonumu bozdum (hiçbir şekilde upgrade vea downgrade kabul etmiyor) birisine verdik o da yapamadı telefon upgrade yapmaya başladığı an hata verib kalıyor alet elimde kaldı çöpe mi atıyım ne yapıyım? yoksa biraz daha diş sıkıp Turkiye ye gelmesini mi bekliyim? yoksa sansımı deneyip içini mi açtırıym???

ahmetcantasci

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Mayıs 2008; 14:34:57 

biraz daha açabilirmisiniz? mesela ekrana apple logosu geliyor mu? yada hiç cevap vermiyor mu nedir yani?

Apple Iphone/8GB/BL3.9/1.2.0/MF04.04.05
mavs

18 Mayıs 2008; 15:00:20 

telefonu açınca apple logosunda kalıyor.. itunes görmüyor.

edit: itunes ta gözüküyor 1.1.4 diye check for update ve restore menusu var ekranda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavs -- 18 Mayıs 2008; 15:00:39 >

willbecoder

18 Mayıs 2008; 15:13:02 

http://forum.donanimhaber.com/m_22312859/tm.htm

itunes ta gozukuyorsa bu adimlari izleyerek iphone una hayat verebilecegini saniyorum...kolay gelsin...

e6550@2.8ghz + arctic freezer 7 pro | asus p5b deluxe | 2 x 1 gb kingston 800 mhz | 512mb asus en 8600 gt silent + zalman vf900-Cu | 400 gb samsung hdd | 550 watt thermaltake psu | Raidmax Sagitta 2 case| Logitech Momo Racing | Creative T7900 7.1

Techical University of Varna - Computer Science and Technologies (English Education)
leni

18 Mayıs 2008; 15:22:35 

merhaba

biraz once iphone uma summerboard programını yukledim, yuklemeden sonra telefonu kapattım sonra geri açmak istedigimde telefon durmadan kendini restartlamaya basladı apple logosu gozukuo sonra kapanıo sonra tekrar acılıo ama hicbirzaman telefon tam olarak açılmıyor...

restore yapmaya calıstım ama basarılı olamadım yine restart etmeye calısıo telefonu bende us tusa basarak kapadım telefonu simdi bu halde duruyor..

lutfen yardım edin...

retroooo
mavs

18 Mayıs 2008; 15:45:10 

quote:

Orjinalden alıntı: willbecoder

http://forum.donanimhaber.com/m_22312859/tm.htm

itunes ta gozukuyorsa bu adimlari izleyerek iphone una hayat verebilecegini saniyorum...kolay gelsin...

saolasın arkadasım bir deniyim ama olacağını sanmıyorum shift restore yaparken kabul etmiyordu alet ama yinede bir deniyim...

mavs

18 Mayıs 2008; 16:22:29 

shifte basıp restore deyince preparing iphone to install yazısı geliyor 2-3kez yeniden başlıyor ve sonunda itunes 1611 hatasını veriyor??????????? yardım pls

fehmicam1907

18 Mayıs 2008; 16:37:08 

ingiltereden iphone almayı düşünüyorum tiff exploid açığı kapanmış bir iphone ziphone ile kıra bilirmiyim kıramazsam nasıl bu iş hallolur yardımlar için şimdiden teşekkürler

leni

18 Mayıs 2008; 17:00:42 

quote:

Orjinalden alıntı: leni

merhaba

biraz once iphone uma summerboard programını yukledim, yuklemeden sonra telefonu kapattım sonra geri açmak istedigimde telefon durmadan kendini restartlamaya basladı apple logosu gozukuo sonra kapanıo sonra tekrar acılıo ama hicbirzaman telefon tam olarak açılmıyor...

restore yapmaya calıstım ama basarılı olamadım yine restart etmeye calısıo telefonu bende us tusa basarak kapadım telefonu simdi bu halde duruyor..

lutfen yardım edin...

yardımlarınızı bekliyorum

retroooo
mavs

18 Mayıs 2008; 17:12:32 

quote:

Orjinalden alıntı: mavs

shifte basıp restore deyince preparing iphone to install yazısı geliyor 2-3kez yeniden başlıyor ve sonunda itunes 1611 hatasını veriyor??????????? yardım pls

mavs

18 Mayıs 2008; 17:49:26 

peki error 1611 ne anlama geldiğini bilen varmı? i tunes hiçbir şekilde restore etmiyor telefonumu

dreamman115

18 Mayıs 2008; 17:59:13 

googleda arama yaparsan bulabieegin sonuclar biri

somatsupra
Feb 4, 2008, 01:09 PM
Hi guys, i have benn looking since 4 days, all over web, for solution to repair iphone that i couldn't recover, because always replied error 1611 or 1604.
Because my job is unlocking mobile phones, i always knew that when phone switch on even if for 1 second, that mean it is still alive and he just need help to revive.
Concerning error 1611, i switched on iphone in recovery mode, and launched restore file 1.1.1, on screen i had the apple but iphone switched off during "preparing restore " process, i switched it on by myself, i had the itunes picture "recovery mode" and i didnt stop to push quickly the sound touch on the side of the phone, and thanks to god restore process began, and my iphone is now working :)))
somatsupra
Feb 4, 2008, 01:11 PM
i forgot to tell, i think much that 1611 error is due to low battery during recovery or during application installation.

özellikle son yazana bakarsak iphone un sarj durumu nedır ??

yada burdaki elemanda 26 denemede hata vermemiş

I am overwhelmed with troubles, and can go nowhere else for help. I bought my phone from my T-mobile dealer about 5 months ago. They had unlocked it, trashed the baseband, and told me never to upgrade. (Thus voiding any possible help from Apple.) I went crazy with apps, and eventually decreased the functionality of the phone by at least 50%. Through many trials I eventually managed to re-virginize the phone and bring it up to 1.1.1. Things were fine for awhile, but just like the other post I read, the phone started hanging. I decided to restore, but it wouldn't take. It never makes it past "Preparing Iphone for Restore" and I get error (1611). When trying ibrickr in DHU mode to go 1.0.2, it doesn't last 10 seconds before giving error (1). I have tried on 4 different PC's, with itunes 4.3 to 4.6. It still shows my old wallpaper when booting from ibrickr, but endlessly restarts. I of course cant ssh into the phone. iPhuc doesn't seem to be issuing commands, as the phone wont stay stable unless it is in restore mode. I've read most of the tutorials, but for the most part they are meaningless as I can't even get it to restore. Once there I should be fine. Does anyone have any ideas to what I'm missing? I'm not sure what I could have overlooked...Please Help!

26 attempts later,
Ok so now for some unknown reason, the 26th time was the charm.(literally) I did absolutely nothing different, and it took. I am 1.1.1 jailbroken.

ayrıca bu uyarıyı alan baya bi kişi olmus geneldede 1.1.1 1.0.2 gibi yazılıyor ama dogru düzgün çözüm ve nedenini yazan olmamıs baktımlarım arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamman115 -- 18 Mayıs 2008; 18:05:15 >

melihcelik

18 Mayıs 2008; 18:38:12 

Arkadaşlar şaşırmayın.Bu konuyu açan arkadaşın konusunda kendi sorunlarınıza çözüm aramayın. Sizde gidin herkes nasıl yapıyorsa öyle konu açın.Ne biçim bir zihniyettir bu anlam vermek mümkün değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 18 Mayıs 2008; 18:37:24 >
mavs

18 Mayıs 2008; 18:41:05 

dreamman115 saolasın benim verdiğim kişi full şarjda denemişti ama birde ben deneyeyim.. 26. deneme falan bana hikaye gibi geldi denemekten başka çaremiz yok şimdi şarja koyuyorum.. acaba 26kez firmware dosyasını yuklemek bi sorun cıkarırmı:S:?

mavs

18 Mayıs 2008; 22:37:29 

sarjda yarım bi full olmuyor delircem

predouret

18 Mayıs 2008; 22:45:27 

quote:

dreamman115 saolasın benim verdiğim kişi full şarjda denemişti ama birde ben deneyeyim.. 26. deneme falan bana hikaye gibi geldi denemekten başka çaremiz yok şimdi şarja koyuyorum.. acaba 26kez firmware dosyasını yuklemek bi sorun cıkarırmı:S:?

1.1.1 olarak aldığım ilk iphone umu baseband zarar gördüğünden dolayı bir sinirle 1.1.2 ye upgrade etmeye çalışıyordum ama hep hata veriyordu 5-6 kere denedim olmadı telefondan ümidimi kesmiştim artık ama abim bütün gece denemiş 10-15 kere yüklemeye çalışmış ve sonunda başarmış telefon 1.1.2 de unlock edip kullanmıştım yani denerseniz olabilir bende olmuştu o gece ilk defa sigara içmiş ve hiç olamayacağım kadar stresli olmuştum o derece yani

dreamman115

18 Mayıs 2008; 22:54:28 

quote:

Orjinalden alıntı: predouret

quote:

1.1.1 olarak aldığım ilk iphone umu baseband zarar gördüğünden dolayı bir sinirle 1.1.2 ye upgrade etmeye çalışıyordum ama hep hata veriyordu 5-6 kere denedim olmadı telefondan ümidimi kesmiştim artık ama abim bütün gece denemiş 10-15 kere yüklemeye çalışmış ve sonunda başarmış telefon 1.1.2 de unlock edip kullanmıştım yani denerseniz olabilir bende olmuştu o gece ilk defa sigara içmiş ve hiç olamayacağım kadar stresli olmuştum o derece yani

walla bazen şu salak saçma nerden çıktıgı belli olmayan normal çalışırken bir anda bozulan sorun çıkartan hatalardan dolayı yeni teknolojilerden nefret ediyorum tabi bu nefret düzgün çalışıp tekrar sonuna kadar kullanmaya başlayınca geçiyor öle garip bi meret bu teknoloji belki bu sorunları olmasa bu kadar zevk almayacaktık yada daha fazlamı zevk alıcaktık :P:P

levent_cc

20 Mayıs 2008; 6:55:50 

quote:

sarjda yarım bi full olmuyor delircem

Dün gece kurcalarken makina çakıldı. Bende restart ettim. Elma logosu geliyor gerisi boş. Mesaiye gitmem gerektiğinden öylece bıraktım. Eve gidince uğraşacağım.

Sizin son durum nedir?

MSI MegaBook M675 AMD Turion64 X2 1.8GHz 2048 MB 120GB nVidia Go7600
Sony DCR-HC96E
Fuji S8000 fd
HTC Touch Cruise
I-Phone
mavs

20 Mayıs 2008; 14:48:33