Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
En az 24 mbps hız nerden alabılırım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> En az 24 mbps hız nerden alabılırım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
siroocystis1

18 Mayıs 2008; 13:17:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

mrhaba arkadaslar ankarada en az 24 mbps hıza sahıp ınternet nerden alabılırım bılgıdınız kalıtelı hızmet weren kesınlıkle kopma olmayan fırma war mı ?

Eh®imeN

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 15:48:42 

Bu Ankara Bildiğimiz Türkiyede Ankara demi ?

Şaka demi bu

Rapid-Share Bilgilendirme - Ana Konu - Philips 500 GB Taşınabilir HDD İncelemem
Avatar : The Last Airbender Fan Club - DH Creative EP360 Kullananlar Kulubü

Toshiba A200 1AE - Core2 Duo 1.73 Ghz || 2 GB RAM || Geforce FX Go 7300 256 MB Yerleşik TC 512 MB || 160 GB Sata HDD # Philips 500 GB External HDD #
Creative EP630 - Nokia 5310 Xpress Music
interm

18 Mayıs 2008; 17:32:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Bu Ankara Bildiğimiz Türkiyede Ankara demi ?

Şaka demi bu

a1ps

18 Mayıs 2008; 17:54:09 

walla telekom kurumsal tarifeleri ile bi şekilde verir ama ne kadar verimli kullanırsın onu bilemem :D ama aylık astronomik bir ücrette isteyebilr ara sor :)

Umutcan

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 18:39:59 

Firma arıyorsunuz da, Türk telekom'dan başka firma varmı önce onu araştırdınız mı ki? (ttnet ortak satıcıları hariç)
Bu ülkede internet tekel. ttnet ne zaman canı ister de vdsl2 getirir, o zaman o hızda internete sahip olabilirsin başka türlü zor.

mct2002

18 Mayıs 2008; 19:37:38 

Ya bu şuan zaten imkansızda Özellikle En az 24 Mbit hız istemesi ilginç.

BrooklynZU

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 21:19:07 

Kardeş sen hangi ülkede yaşadığının farkındasındır umarım.Ne 24mbit i.

Avira Antivir Premium,Comodo Firewall,Spysweeper

Intel E7200 2.53Ghz @ 3.0Ghz 1Gb Kingston 800 Mhz 120GB Seagate 8Mb NCQ + 320GB Seagate 16MB Sata2 NCQ Creative Live 24-Bit Creative Inspire T7700 7+1 System Thermaltake Mambo Silverpower 400watt PSU LG DVD -Writer + Samsung DVD Combo Thermaltake Silent Cat 12cm Case Fan Palit 9600GT Düz @ Sonic[512MB/256Bit] LG Flatron 1760TR 2ms LCD Gigabyte GA-P35-DS3L Motherboard
acosan

18 Mayıs 2008; 21:27:07 

Tellcom'un Ankarada servis verdiği sitelerden birinde bir daire tutun, oradan alabilirsiniz.
ThisisaNightmare

18 Mayıs 2008; 21:36:10 

bunun diğer mesajlarına bir bakın insanlarla dalga geçmek için forumda dolaşıyor

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
siroocystis1

19 Mayıs 2008; 2:19:02 

Ben bu siteyi coluk cocugun takıldıgı bır sıte olarak gormuyorum o nedenle arakdaslar sıze bsy demıyorum. 1 kere sen turkıyede kac tane ınternet veren fırma war bılıyormusun.Ayrıca bu ınternetı ne ıcın kullancamı kesınlıkle bılmıyosun 2000$ a kadar werebılırım bu hızda adam gıbı ınternet werene.Benim foruma yazma amacım ınsanlarla dalga gecmek deıl bu forumda o kadar degerlı seyler ogrenıyorsunkı gercekden guzel bır forum.ayrıca bu ew ıcın tabıkı ıstemıyorum bu net ı lutfen ya cvp yazmayın yada adam gıbı cvp werın.

tabıkı sızler sadece ınternet olarak adsl ı benımsedınız ıcın bsy demıyorum.war kardesım suan turkıyede 100mpbs hızında ınternet war ama yaygın degıl

YUKSEK HIZDA INTERNET TEMIN EDEBILECEGIM BIR YER BILEN WARSA OZELDEN MSJ ATABILIRLER

dumani

19 Mayıs 2008; 11:25:20 

Sayın siroocystis1,

TTNet ile görüşüğ 24 mbps hatta 50, 100 ve daha üzeri internet hattı aabilirsiniz. Sabancı telekomla da görüşebilirsiniz. Bence direk almanız daha mantıklı diye düşünüyorum.

Bu arada siz buradaki gülüşmelere bakmayın. Onlar da haklılar bir türlü sesimizi duyuramıyoruz. Eminim birçok user 24 mbps verilebileceğini biliyordur. Bilmiyorlarsa onların ayıbı araştırmadan yazmışlar :) Dediğiniz gibi 100 ün üzerini dahi alabilirsiniz. İsterseniz odanıza çektirin parasını verince kimse sesini çıkarmaz :)
Yalnız şu var. Şayet hostingini yapacaksan sadecehosting.com ile bir görüş istersen. En azından datacenter ları var. ttnet üzerinden fiyat bilgisi alabilirsin. $2000 ile bitmiyor o iş. Ekstra yatırım yapmanız gerekiyor

dumani

19 Mayıs 2008; 11:30:39 

Aşağıda göreceğiniz gibi 1gbps ye kadar odanıza dahi çektirebilirsiniz :) Ve çekiliyor

Metro Ethernet Erişimi
Metro Ethernet, fiber optik kablo üzerinden yüksek bant genişliği ile ölçeklenebilir internet erişimi sağlar. Esnek ve düşük maliyetli her türlü veri akışına olanak veren ve şirketinize 5 Mbps'den 1 Gbps hızlarına kadar geniş bant internet erişimi imkânı sağlayan yeni bir teknolojidir.

Metro Ethernet’in Avantajları

Yatırım Maliyet Avantajı: Uçtan uca ethernet paketi taşıdığı ve paket dönüşümüne ihtiyaç duymadığı için SDH, router veya modem gibi ek yatırımlara ihtiyaç duyulmaz. İşletme maliyeti daha düşüktür.

Esnek: Esnek bant genişliği olanağı sunmaktadır.

Kolay Büyüme: Network’ün büyütülmesinde kolaylık sağlamaktadır.

Size Özel: Metro Ethernet hizmeti, şirketinizin özel ihtiyaçlarına göre şekillendirip kullanımınıza açılmaktadır.

Kaynak: http://www.ttnet.net.tr/43.aspx

ogameci

19 Mayıs 2008; 12:32:03 

1000 MB'e kadar alma imkanın var ama aylık 48.000 YTL 1000 MB internet.

>>>>> İnternet'ten Günde " 30 $ " Kazanıyorum <<<<<

.

fenasi44

19 Mayıs 2008; 22:07:13 

Bu konuda tek çözüm metro ethernet dir.Yalnız TTnet'in sayfasında yazılanlarda eksiklik var.

Metroethernet çok yüksek hızlarıbakır kablo üzerinden veremez.Fiberoptik bağlantı gerekir( 2 sene önce holdinge kurduğum için biliyorum).TTnet kutusu ile şirketiniz arasına döşenecek fiberoptik maliyeti size aittir (biz zamanında 16 milyar TL vermiştik ist. da).Gerçi bize o zaman SDH destekli santral şartıda koymuşlardı.

Şu an durum nedir ne değildir tam olarak bilmiyorum.Bu konuda TTnet'in mühendisleri gerekli sunumu yapmaktadırlar (en azından bize gelip gerekli sunumları yapmışlardı).

Ayrıca 50Mbit/s metro ethernet hattımız olduğu halde,mesai saati içinde iternet çıkışı 24mbit geçtiğini görmedim.Yani internet hızı dedicated (garanti internet hız bağlantısı vermemektedir)değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 19 Mayıs 2008; 22:13:36 >

BrooklynZU

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 23:47:24 

Bende kendi insanını iliklerine kadar soyan bir yönetim şekli görmedim
Yok olayları her seferinde siyasi yöne kaydırıyorsunuzi.Sonra mesajlar siliniyor ,ceza alıyoruz.Kimse ülkesini kötüledi mi bak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrooklynZU -- 19 Mayıs 2008; 23:52:00 >

Avira Antivir Premium,Comodo Firewall,Spysweeper

Intel E7200 2.53Ghz @ 3.0Ghz 1Gb Kingston 800 Mhz 120GB Seagate 8Mb NCQ + 320GB Seagate 16MB Sata2 NCQ Creative Live 24-Bit Creative Inspire T7700 7+1 System Thermaltake Mambo Silverpower 400watt PSU LG DVD -Writer + Samsung DVD Combo Thermaltake Silent Cat 12cm Case Fan Palit 9600GT Düz @ Sonic[512MB/256Bit] LG Flatron 1760TR 2ms LCD Gigabyte GA-P35-DS3L Motherboard
Cem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 5:13:54 

Tellcom 100 lügü 89 ytl ye vermeye başladı, ttnet neden 1000 lerce ytlden bahsediyor hala. Ne avantajı var.

Chi of love

Başarıyı getiren, ulaşılmaz gibi götüren hayaller degil midir?... Peki! Hayallerimize de sınır koyan bizler degil miyiz?...
Satılık P III sistem
ogameci

21 Mayıs 2008; 8:09:57 

quote:

Orjinalden alıntı: Cem

Tellcom 100 lügü 89 ytl ye vermeye başladı, ttnet neden 1000 lerce ytlden bahsediyor hala. Ne avantajı var.

Tellcom "kaç yere" 100 MB internet verebiliyor ?????????

>>>>> İnternet'ten Günde " 30 $ " Kazanıyorum <<<<<

.

speedman