Neye göre kesinlikle n95 , iphone apayrı bir olay cep tel gibi görmemek gerek onu, o kadar hızlı çok nokta dokunmatik ekranlı bir alet yok dünyada şu an için, n95 özellikte bence daha iyi ama sen baştan yanılıyorsun ikisini karşılaştırarak, iphone eğlence telefonu, büyük keyif, n95 apayrı segment.
özellik arıyor isen n95 ve n95 8gb basar. ama dokunmatik ve büyük ekran ve hız olarak iphone basar. garantili ve ikisi aynı fiyat olsa herhalde iphone alırdım.... çünkü alıştığımız telefonlardan daha değişik...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat zorlu -- 18 Mayıs 2008; 17:42:31 >
Alcatel One touch Max dB ile başlayan telefon kullanma serüvenimde elime N95 N95 8GB N82 N73 N70 6280 6233 K850 K790i K750i LG Shine vb. ve birçok model cihaz geçti.İphone u ilk olarak 6 ay once almistim.iphone kullanmaya başlayınca anlıyorsunuz diğer telefonların sadece birer telefon oldugunu.Özellik olarak karşılaştırmak bile çok yanlış.İphone u alan kişiler bu cihazı Çok kaliteli bir müzik çalar(İpod)+İnternette sörfü sağlayan bir internet canavarı+Multitouch(ki en can alıcı noktası)+Apple kalitesi+Telefon olarak alıyor.İphone bir multimedia cihazıdır.Bir telefon değildir...İki cihazıda elinize aldığınızda farkı hissedeceksiniz...İyi forumlar
Alcatel One touch Max dB ile başlayan telefon kullanma serüvenimde elime N95 N95 8GB N82 N73 N70 6280 6233 K850 K790i K750i LG Shine vb. ve birçok model cihaz geçti.İphone u ilk olarak 6 ay once almistim.iphone kullanmaya başlayınca anlıyorsunuz diğer telefonların sadece birer telefon oldugunu.Özellik olarak karşılaştırmak bile çok yanlış.İphone u alan kişiler bu cihazı Çok kaliteli bir müzik çalar(İpod)+İnternette sörfü sağlayan bir internet canavarı+Multitouch(ki en can alıcı noktası)+Apple kalitesi+Telefon olarak alıyor.İphone bir multimedia cihazıdır.Bir telefon değildir...İki cihazıda elinize aldığınızda farkı hissedeceksiniz...İyi forumlar
ancak bu kadar güzel açıklanabilirdi... tebrikler
n95 diyenler acaba ellerine bir kez iphone almışlar mı yoksa keseden sallıyolar mı? merak ediyorum:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 20 Mayıs 2008; 19:00:10 >