Türk oyun geliştiricisi Sobee tarafından geliştirilen ve tamamen online alt yapılı ile kurulmuş I Can Football beta sürümü ile karşımıza çıkıyor. Herkesin tek bir oyuncuyu yönettiği oyun, özgün yapısı ile dikkat çekmekte.
Bence çok harika olmuş. Strateji tipi online oyunlar bıktırmıştı artık. Futbol çıktıysa bu basketbolunda çıkabileceğini gösterir. Şahsen benim hoşuma gitti.insan bazen böyle oyunlar arıyor.
bu kadar küçük adamlar bana amiga 500 deki SENSıbıl soccer günlerimi hatırlattı
Hatırlıyorum galiba.. Evet, Gameshow diye bir dergi vardı. O zamanlar bilgisayar hayatımıza daha yeni yeni giriyordu. First person shooter tanımı daha yapılmamıştı mesela.. Öyle oyunlara "Doom gibin" denirdi.. İşte o zamanlarda (sanki çok uzaktaymış gibi) böyle bir oyun için yorum yapılmıştı. İnsanlar nasıl hatta kalma mücadelesi verirken (o zamanlar malum dial-up 56K modemler vardı) gol atarlar, hatta atarlar da tutarlar mı diye geyik dönmüştü. Tabi o zaman için tek eksik oyunun kendisiydi. Şimdi bu geyik etten-kemikten ve hatta keratinden boynuzlarıyla karşımızda. Ne diyeyim bilmiyorum. Yakında bizi de "eskimiş" diye bir kenara atar bu tek dişi kalmış canavar. Hayırlı olsun.
‘.... bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir.’ M.K.Atatürk
Hatırlıyorum galiba.. Evet, Gameshow diye bir dergi vardı. O zamanlar bilgisayar hayatımıza daha yeni yeni giriyordu. First person shooter tanımı daha yapılmamıştı mesela.. Öyle oyunlara "Doom gibin" denirdi.. İşte o zamanlarda (sanki çok uzaktaymış gibi) böyle bir oyun için yorum yapılmıştı. İnsanlar nasıl hatta kalma mücadelesi verirken (o zamanlar malum dial-up 56K modemler vardı) gol atarlar, hatta atarlar da tutarlar mı diye geyik dönmüştü. Tabi o zaman için tek eksik oyunun kendisiydi. Şimdi bu geyik etten-kemikten ve hatta keratinden boynuzlarıyla karşımızda. Ne diyeyim bilmiyorum. Yakında bizi de "eskimiş" diye bir kenara atar bu tek dişi kalmış canavar. Hayırlı olsun.
ah be gameshow bazı sayılarını hala saklarım hatta verdikleri ilk cd yi ve son sayılarını bir daha öyle dergi çıkmaz :(
Sony® PlayStation3 || PlayStation 2 || Sony KDL-40W2000 Full HDTV || Logitech D. Force Pro || Apple Ipod Touch VW Passat 2006 | 8800GT | Logitech Z-5500 5+1 | Toshiba Satellite A30