Selam arkadaşlar. G15 V1 kullanıyorum. Bir haftadır T F V tuşları çalışmıyor. Bazen kafasına göre çalışıyor. Bazen takılarak, bu gün hiç çalışmıyor artık. Tuşları çıkardım temizledim sorunu düzeltmedi. Sürücüleri değiştirdim olmadı. En son başka bilgisayara taktım denedim. O da fayda etmedi. Şu anda garantisi devam ediyor ama bunu yapamazlarsa büyük ihtimal V2 yollarlar. Ben de onu istemiyorum. Sizce ne yapmayalım. Böyle birşey başına gelen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 1 Haziran 2008; 18:42:56 >
Geçmiş olsun kardeş.VALLAHA anlattığına bakılırsa bir sorun olduğu kesin.Bence seçilebilecek en iyi yol garantiye yollamak.Büyük ihtimalle de ürün tamir edilir.
Tam 15 gün sonra yeni klavye gönderdiler. V2 geldi. hiç beğenmedim diyebilirim. V1in değerini bilememişim. Tek güzel yanları boyutu ufak, Enter tuşu büyük ve tuşları ışıkları yakmasanız da okunaklı. Fakat üzerindeki yazılar 1 sene dayanmaz silinmeye başlar tahminim. Çok kalitesizmiş V2ler.
2 Haziran 2008; 14:31:39
G15 V1 i temizlemek için içini açsam tekrar toplayabilir miyim acep? garantisi ucar mı?
Temizlemek için tuşları temizliceksen. Tek tek çıkarıp toplarsın basit bir işlem ama dikkatli olmak lazım. Eğer klavyeyi sökerseniz anlaşılır ve garantisi gider.