Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Logitech G15 V2 ''Bu ürünle ilgili her şeyi bu konu altında paylaşalım!''

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Logitech G15 V2 ''Bu ürünle ilgili her şeyi bu konu altında paylaşalım!'' Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Lav

17 Mayıs 2008; 22:50:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben de bu üründen aldım lakin ayar vs. şeylerinin hiç birini yapamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lav -- 17 Mayıs 2008; 22:49:54 >
Lav

18 Mayıs 2008; 14:20:34 

Yardım?
xXMMXx

18 Mayıs 2008; 16:58:31 

Hiç birsey yapamadım derken cd sinden sürücülerinide mi yükleyemedin. Bende her iki versiyonuda var büyük ve ilk olanı evde kullanıyorum mavi ısıklı olan, yeni versiyonu da turuncu ısıklı olan iş yerimde kullanıyorum ve şidetle yanına MX REVOLUTION KABLOSUZ LAZER MOUSE u tavsiye ederim mükemmel bir ikili verdiğiniz parayı kesinlikle hak ediyor. yanında gelen programlar bence yeterli geçi ben ilave tuş fonksiyonlarını kullanıyorum sadece LCD ekrandaki disk bilgilerini gösteren programı bulamadım.

saygılar ,

MusniR
Gerçek Pabuçlarını Giyene kadar,
Yalan Dünyayı Dolaşır.
Mevcut Ekipmanlar :|: Nikon D80 D-SLR | NIKON AF-S DX 18-135 mm F/3.5-5.6 GIF-ED Lens | SIGMA 70-300 mm F-4-5.6 APO DG Makro | Canon EOS 500ni | 24-80mm | Canon S3is 12optik |
xXMMXx

18 Mayıs 2008; 17:18:23 

istersen burdan en son sürücüleri ekle bir problemin kalmaz... :)

http://www.logitech.com/index.cfm/434/3498&cl=us,en?osid=1

MusniR
Yalan Dünyayı Dolaşır.
Mevcut Ekipmanlar :|: Nikon D80 D-SLR | NIKON AF-S DX 18-135 mm F/3.5-5.6 GIF-ED Lens | SIGMA 70-300 mm F-4-5.6 APO DG Makro | Canon EOS 500ni | 24-80mm | Canon S3is 12optik |
Lav

18 Mayıs 2008; 17:36:32 

Sağolasın arkadaşım.Driverler ı yükledim ancak yabancı dil olduğundan bir işlem yapamadım.Yani şu anda sıradan bir klavye gibi kullanıyorum.Msn den yardımcı olma imkanın var mı?
xXMMXx

19 Mayıs 2008; 9:23:14 

işlerimin yogunlugundan msn e girememekteyim hafta sonu ve bu gun dahil halen çalışmaktayım ama en kısa zamanda sizin işinize yarayacak bir kullanma kılavuzu hazırlayıp burda yayınlamaya çalışırım.

saygılar,

MusniR
Yalan Dünyayı Dolaşır.
DrunkenLord

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 14:19:29 

uzun süredir bu klavyeyi kullananlara bir soru benden o zaman..

logitech klavyelerde tuşların üzerindeki harflerin silinmesinden şikayetçi olanlar çok..
G15 veya G11 için de aynı durum var mı?

This world will soon be annihilated
Lav

19 Mayıs 2008; 14:26:41 

quote:

Orjinalden alıntı: xXMMXx

işlerimin yogunlugundan msn e girememekteyim hafta sonu ve bu gun dahil halen çalışmaktayım ama en kısa zamanda sizin işinize yarayacak bir kullanma kılavuzu hazırlayıp burda yayınlamaya çalışırım.

saygılar,

Çok teşekkür ederim.Kullanım klavuzunu bu başlıkta yayınlarsan sevinirim.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lav -- 19 Mayıs 2008; 14:25:41 >
M1A2Abrams

19 Mayıs 2008; 20:00:54 

quote:

Orjinalden alıntı: DrunkenLord

uzun süredir bu klavyeyi kullananlara bir soru benden o zaman..

logitech klavyelerde tuşların üzerindeki harflerin silinmesinden şikayetçi olanlar çok..
G15 veya G11 için de aynı durum var mı?

3 aydır kullanıorm no problem memnunum g15 imden v2

xXMMXx

19 Mayıs 2008; 23:46:47 

Bir yılı aşkındır kullanıyorum G15 V1 imi herhangi bir soyulma olmadı ışık sönmesi de olmadı benim klavyede, G15 V2 yi daha yeni aldım 4 ay oldu ondada herhangi bir tuş soyulması olmadı.

saygılar,

MusniR
Yalan Dünyayı Dolaşır.
DrunkenLord

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 0:33:14 

saolun cevaplar için

ben de bulabilirsem alıcam artık birisini.. ama kararsız kaldım...

v1 biraz fazla geniş mousa yer kalmıcak ama mavi aydınlatmalı daha güzel

v2 daha dar ama turuncu aydınlatma... v2 nin mavi olanı olsa süper olacak

tosuncem

21 Mayıs 2008; 1:53:28 

iyi günler arkadaşlar. logitech g15v1 almak istiyorum satan arkadaşım pm atarsa sevinirim ve hatta herhangi bi şirkette bu ürünle ilgili bi kampanya varsa buradan paylaşırsanız memnun olurum

DrunkenLord

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 23:03:04 

eyw. bugün g15 v2 aldım tuşlara alışmak biraz zaman alcak gibi.. esc yerine G1 tuşuna basıom hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunkenLord -- 25 Mayıs 2008; 2:38:28 >

FatalERROR!

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 23:45:08 

G15 V1 1.5 senedir kullanıyorum. Tuşlarında hiç bir harf silinmedi ama biraz titiz adamımdır. Dışardan geldiğim zaman ellerimi yıkarım öyle bilgisayar başına geçerim. Gerçi Klavyem bozuk şu anda garantide ama öyle yapardım yani

Frkn93

25 Mayıs 2008; 14:53:40 

arkadaşlar ben v1 almayi düsünorm daha güzel lcd dis panelde falan 2 sinin arasinda ne fark var ve siz olsaniz tercihinizi neyden y ana kullanırdınız.

theyapici

1 Haziran 2008; 22:34:03 

fiyatı yaklaşık 125 ytl

K€Nan's
åziz

2 Haziran 2008; 19:49:53 

quote:

Orjinalden alıntı: DrunkenLord

eyw. bugün g15 v2 aldım tuşlara alışmak biraz zaman alcak gibi.. esc yerine G1 tuşuna basıom hep

Selamlar

Evt Birde oyunda Ctrl basmak yerine G6 basıyordum O an buz gibi soğudum klavyeden Ama G1 Esc G6 Yada Ctrl Tuşlarını atadım biraz oyun klavyesi oldu 118 YTL ye Golddan aldım ama Hala Oyun Klavyesi değilde Multimedia klavye gibi geliyor Yada uzun süredir kullandığım klavyeden sonra buna alışamadım

Birde V1 Mavi Led ve LCD kapannması büyüklügünün bunda olmaması kötü

Saygılar...

◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ åzizåzizåzizåzizåzizåziz åzizåzizåzizåzizåzizåziz ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦
FatalERROR!

Sisteme Gözat

2 Haziran 2008; 19:54:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Frkn93

arkadaşlar ben v1 almayi düsünorm daha güzel lcd dis panelde falan 2 sinin arasinda ne fark var ve siz olsaniz tercihinizi neyden y ana kullanırdınız.

Valla arkadaşım üstte yazdığım gibi V1 kullanıyordum. Garantiye gitti yapamadılar V2 gönderdiler. V2 pek beğenmedim. Tuşların üzerindeki yazılar heran silincek gibi duruyor. Ekran çok ufak pek okunaklı değil. Tuşların rengi turuncu beğenmedim hiç. Güzel yanı bendekinin Enter tuşu normal Türkçe klavyeler gibi. Bunu sevdim. Klavye daha ufak yer çok kaplamıyor. Eğer bulabilirsen V1 al derim ama zor gibi. Olsa ellerinde distiribütör yeni V1 verirdi bana