Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Router la baglanamıyorum yardım acil lütfen

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Router la baglanamıyorum yardım acil lütfen Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kipax

17 Mayıs 2008; 22:46:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar kablo internet kullanıcısıyım evde ben usb ile arkadasıma ethernet ile interneti sorunsuz bölüyorduk.şimdi bi arkadaşım daha laptop aldı bizde ona da bölebilmek icin netmaster kablosuz router aldık.Modem benim makinama usb ile baglı bir ethernet kablosunu da modeme digerini router ın wan portuna taktım.Router ın lan girişine ethernet kablosu takıp diger arkadaşımın ethernetine taktım ama ona internet gitmiyor.Laptopu olan arkadasım da wireless dan router ı görüyor ama baglan deyiince baglanamıyor.Ne gibi bir ayar yapmamız lazım bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa cok sevinicem.Kablo modemimiz de com21.Acil yardım lütfen.

kipax

18 Mayıs 2008; 16:16:12 

Arkadaşlar router a ethernet le diger makinayı baglayınca agı görüyor baglandı diyo ama nete girmiyor ne yapmam lazım yardım lütfen?

mgeccem

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 17:24:49 

modemin wan portuna takılıcağından eminmisin ? norml lan portuna takıp denesen ? bide IP yapılandırması nasıl hesi otomatikmi ?

~ Intel Core2Duo E6600 with ZALMAN FATAL1TY FS-C77 Cooler ~ 450 (200+250) GB Samsung Sata HDD ~ Asus P5N32E - SLI Plus ~ EVGA 8800 GTX 768 MB 384 Bit K.O ACS³ Edition ~ 4x1 GB Kingston DDR2 800 MHz ~ ASUS 22" VW222s ~ Pioneer VSX-D1011 Reciever ~ 40 cm JBL Active Subwoofer ~ Apple iPhone 8 GB Tr ~
serdar844

20 Mayıs 2008; 19:03:11 

herbirinizin bilgisayarına statik ip ler vererek deneyebilirsiniz..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Router la baglanamıyorum yardım acil lütfen Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
UC Logic Grafik Tablet video
Kagida cizer gibi bilgisayarinizda resim cizin
Football Manager 2008
Efsane devam ediyor. Saatlerce bilgisayar başında oturmaya ve uykusuz gecelere hazır olun.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar