Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS Xenium 9@9u kullanan var mı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> PHILIPS Xenium 9@9u kullanan var mı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serdarboy

17 Mayıs 2008; 21:00:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşalar hepsiburada.com da PHILIPS Xenium 9@9u bu telefonu gördüm fiyat ve özellik olarak fena durmuyor.Almayı düşünüyorum kallana alan arkadaşlar ne dersiniz hem özellik hem şarj olayı olarak nasıldır.tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkürler...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepph909u#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarboy -- 17 Mayıs 2008; 21:27:25 >

nnigmus

21 Mayıs 2008; 11:47:34 

Merhaba kullanıyorum,
menuleri hosuma gitti, bluetooth evet stereo destekiyor.
fotograf kalitesi sony ericsson K serisi kadar degil elbette .
kullanımı çok kolay, ince, hafif kulaklıklarından ses az cıkıyor ama ses kalitesi çok guzel**** olarak ve radio olarak.

sungur 13

21 Mayıs 2008; 12:45:17 

zaten philips kullananlar daha çok şarj performansına önem veren insanlar.Zaten başka bir özellkte yok.Kullananların memnun olduğunu duymuştum.

nnigmus

21 Mayıs 2008; 13:27:39 

Sarj olayını sormussunuz, Türkiyede hiç bir telefon malesef üzerinde yazılan süreler kadar görüştürmüyor belki bunun nedeni operatörlerin yayınladığı network ile ilgili olabilir.eger 1 ay diyorsa 1 hafta olabilir.
Henuz 2 defa şarj edebildim ve bluetooth ile aktif olarak kullandım.USB den de sarj olabildiği için azaldığını görünce şarj ediyorum , 3 gun gidebildi.

serdarboy

23 Mayıs 2008; 0:18:05 

arkadaslar bu aksam telefonum geldi.görüşlerimi ve sıkıntılarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
1.telefon dizayn olarak gayet güzel ve kibar taşları yumuşak yalnız ekranı çok parmak izi tutuyor.
2.usb kablosu,şarj cihazı, kulaklığı hepsi aynı küçük usb girişinden bağlanıyor. aynı zamanda usb den de şarj olabılıyor.
3.bügün ilk oluğu için şarj olayına bişey diyemiyeceğim.ama telefon çok akıllı hemen ekraının parklığını düşürüyor daha sonra kopmle kapatıyor ekranı
4.menüleri gayet hoş kibar.
5.300ytl lık bır telefon olarak piyasadaki bircok telefondan özellikli
6.gerçekten telefonun ahizesinden çok az ses çıkıyor ben dışarda konusurken duymakta güçlük çektim eğer bu bütün modellerinde böyle ise iade etmeyi düşünüyorum çünkü ses hakkaten az.(diğer telefonum 6230 da annemle konsurken sesını yarıya kadar kısarım bunda annemı zor duydum dolmuşta)
7.benim şansım mıdır bilinmez micro sd kart giriş yuvasının yayı bozuk kart içinde kaldı.değişimi için göndereceğim.

arkadaşlar kullananlardan ses ve kart girişi hakkında yorumlarını bekliyorum..

infrared

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Mayıs 2008; 15:09:31 

beyazını gördüm çok güzel duruyor

uzunsamsun81

23 Mayıs 2008; 20:20:05 

ben 9@9i kullanıyorum 2 senedir. şarjından gayet memnunum. aldım alalı mms çalışmıyor, ses sorunum yok, fotoğraf kalitesi işe yaramaz. kimin resmini çektiğimi aklımda tutmazsam resme daha sonra bakınca tanımıyorum:). 9@9u ile değiştirmeyi düşünüyorum ama ses sorunu dayanılmaz boyutlardaysa almaktan vazgeçeceğim. kullanan arkadaşlar özellikle kulaklık sesi konusunda biraz daha bilgi verirse sevinirim. bir de alet dışarıya mp3 sesi veriyor mu?
bu arada, en ucuz buduğum yer, weblebi oldu. o da cardfinansa indirim yapıyor;
http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=C6fPsWgtDelWEcv8kDKr8A
serdarboy

24 Mayıs 2008; 9:08:16 

gerçekten kulaklık sesınde problem olduğunu düşünüyorum ama bana gelen telefonda mı sorun war yoksa tüm modeller için böle mi onu araştırıyorum.duruma göre ya iade edeceğim yada değiştirilmesini isteyeceğim.
mp3 sesini dışarıya veriyor ama bi nokia kadar ses çıkmıyor haberin olsun

uzunsamsun81

26 Mayıs 2008; 13:29:25 

çok teşekkür ederim serdarboy. ben bu aleti biraz daha araştırayım ozaman.
Totensee

26 Mayıs 2008; 13:45:09 

phılıpslerın karekteristik özelliği ses az cıkıyor. ama şarzlarına diyecek yok adamlar çözmüş sarz olayını resmen butün modellerınde sarz üzerinden tam puan veriliyor

kurtar72

26 Mayıs 2008; 21:18:01 

Arkadaşlar ben de bu ''U'' modelini 1-2 haftadır inceliyorum. SE W810i ile karşılaştırıldığında tümleşik flaşı yok bir de arkadaşın değindiği gibi benim de Philips SA 1335 model 40 gram ağırlığında radyolu çok güzel bir mp3 çalarım var ve sesi diğer markalara göre az çıkıyordu ancak güzel bir kulaklıkla bu sorunu aştım memnunum. Evet Philips ürünleri teknoloji eksikliğinden değil bilinçli olarak kulaklık kullanılan ürünlerini yüksek desibel'de üretmiyor. Çünkü insan sağlığına zararlı olduğundan tüketicisini koruyor. Herhangi bir Philips mp3'ünde çok çalgılı bir müzik eseri özellikle klasik müzik dinlerseniz tüm ayrıntı sesleri kulağınız rahatsız olmadan dinleyebilirsiniz. A hayır bana dangır, dungur yanlız ses şiddeti olsun ayrıntı önemli değil derseniz Philips ürünlerini önermem sakın almayın. Yaz sonuna doğru 5 yıldır kullandığım hala taş gibi olan emektarım Nokia 3510i'yi pedere devrederek, bu teli almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlara sorum resim ve sesli video çekimi nasıl 30 saks (fps) çekim yapabiliyormuş şöyle çektiklerinden 1-2 örnek resim ya da video foruma ekleyebilirler mi? Son olarak sesi gerçekten çok mu düşük? Kullananlar bilgilendirir ise sevinirim. Çünkü ben 5-6 ayda tel değiştirenlerden değilim. Arkadaşım Nokia 3500 önerdi ama malum onun pili baya zayıf kalıyor. Şu an için kararsızım ancak genel itibarı ile çok kötü gelmedi bana bir de fiyatı şöyle 200-250 ytl. aralığına gelirse hiç kötü olmaz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bilmediğini bilen; bilgedir.
serkan_3838

31 Mayıs 2008; 3:52:13 

telefonu 4 gündür kullanıyorum gerçekten çok şık menüleri de oldukça basit müzikçaları ve radyoyu arka plan çalabiliyoruz dışarıya ses verebiliyoruz arkadaşların dediği gibi ilk geldiğinde ses az çıkyodu sorround ve ters efekt ayarlarıyla biraz uyumlu şekilde oynamak lazım o zaman ses artıyo biraz daha(radyoda bu ayarlar yok) ama konuşurken eski telefonum nokia 6670 den çok daha güzel

ben hiçbir yerde görmedim bu özelliğinin olduğunu alınca da şaşırdım ama telefonda webcam özelliği var msn de kullandım

telefonda 1 tane giriş var ne takıyosanız hepsini oraya takıyosunuz(şarj aleti,usb,kulaklık...) yani birini kullanırken diğerini kullanamıyosunuz ve usb her takdığınızda otomatik şarj oluyo tak çıkar batarya ömrünü azaltır mı bilemiyorum

şarjı 1 ay gidiyo diyolar ama ben klavuzdan anladığım kadarıyla telefonu hiç kullanmadan sabit bir yere koyunca 1 ay gidiyo aksi takdirde telefonu kurcaladığınızda ekran çalışıyo cebinize atıp gezdiğinizde şebeke günvelliyo vb şarj süresi düşüyo 1 ay gitmesini beklemek mantıksızlık olur

mpeg4 formatında film attım izledim gayet güzel izleniyor ,samsunglarda olduğu gibi uçak modu(çevrimdışı) var şebeke çalışmıyo ama siz mp3 çalar radyo flan dinleyebiliyosunuz

şu an gece olduğu için fotoğraf ve video sanırım bilgi sahibi olmanızı sağlamaz kötü çıkacaktır sabah bişeyler eklemeye çalışırım sorusu olan arkadaşlar varsa istediklerini burdan deneyerek cevap verebilirm

SEN SEVME SEVDİĞİMİ BİL YETER
serkan_3838

31 Mayıs 2008; 20:28:34 

merak eden arkadaşlar için resim ve video upload ettim ben de karar veremedim yorumlarınızı bekliyorum

videoları rapide upload ettim linklere izin verilmiyor galiba yönetici arkadaşlar düzenleme yapar umarım

http:/****.com/files/119205721/9_9u_oernek__videolar.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_3838 -- 1 Haziran 2008; 4:55:50 >

SEN SEVME SEVDİĞİMİ BİL YETER
bedelsiz_sozler

1 Haziran 2008; 1:04:28 

arkadaşlar n73 me sattım yerine phlis aldım gayet güzel kulaklık sesi gayet iyi sorunlu arkadaşlar neden şikayetçi ki ben anlayamadım

Eyy TÜRK titre ve kendine dön.
kurtar72

1 Haziran 2008; 3:00:05 

PHILIPS Xenium 9@9u kullanıcı arkadaşlar ben verilen bağlantıyı açamadım doğrudan foruma çektiğiniz resimleri aktarabilir misiniz?
Bir de en çok merak ettiğim konu bilindiği gibi SE W810i ilk çıktığında bellek kartı sınırını 2GB olarak belirtilmişti şimdi ise çoğu kullanıcı 4GB'lik kartların bile teli kasmadığını söylüyorlar. Acaba aynı durum PHILIPS Xenium 9@9u için de geçerli olabilir mi? Çünkü benim arşiv biraz kabarık öyle 1-2GB bellek bana yetmez. Bilgi verirseniz çok ama çok makbule geçer. Daha önceden Philips kullanıcısı olduğum için bir aşinalık var. Niyeti kırdım geliş gidiş ben de alacağım galiba sevdim yakışıklı ve oturaklı kerata...

kurtar72

1 Haziran 2008; 17:31:52 

Arkadaşlar Weblebi nasıl bir sitedir güvenilir mi? 3-5 gün önce card finans'a 12 taksit 233,60 ytl. diyorlardı şimdi 239,20 ytl diyorlar. İncelemek isteyenlere bağlantı aşağıda. Resimleri gördüm fena değil tahmin ettiğim gibi orta kalite iş görür 400 - 500 ytl. verip kalas gibi ağır teller almaya hiç gerek yok değmez bence.

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=C6fPsWgtDelWEcv8kDKr8A

rascansin

3 Haziran 2008; 14:56:10