İspanyol bir forum sitesinde nick adı "oveya" isimli bir arkadaş kullandığı internetin download & Upload oranları test etmiş ve resim olarak siteye eklemiş.
İspanyol bir forum sitesinde nick adı "oveya" isimli bir arkadaş kullandığı internetin download & Upload oranları test etmiş ve resim olarak siteye eklemiş.
vaybe bi adamların internetine bak bide bizimkine.
biz burada hala 32 mi olsun omu olsun bumu olsun diye birbirimize kızıyoruz. Eller gidiyor aya biz sonunda kaldık yaya...
Yaw kardeşim her gördüğünüz resme vay be internete bak muamelesi yapmayın. Bende yrn gidiyim bizim üniversiteye 8MB ile çekerken dosyayı alıyım bi ss... Açıyım landan 30MB ile çekerken aliyim bi ss daha... Alakasız alakasız ülkelere adamlara bak nası internet kullanıyorlar vay anasını şeklinde yaklaşmayalım, sadece Telekomu bombalamaya dwm edelim!
vaybe bi adamların internetine bak bide bizimkine.
Ovh Fransız Telekomudur. Resimde Server: Roubaix yazıyor zaten,Roubaix Fransa'dadır. Bu arkadaşın kullandığı ise muhtemelen Ovh'tan kiraladığı dedicated serverdır.
Ama Türkiye'ye hizmet vermiyorlar. Hizmet verdikleri yerler :
United Kingdom France Belgium Canada - Quebec Guadeloupe French Guyana Monaco Martinique New Caledonia French Polynesia St Pierre et Miquelon Réunion French South Territories Wallis et Futuna Republic of Ireland Germany Austria Luxembourg Switzerland Spain Andorra Poland
Türkiye'ye hizmet veren yan şirketleri dedibox var o da 50 avro aylık.
Zaten reklam tv'de dönmeye başladığında anlayınki VDSL2+ 'ye çok yaklaştık, adım adım geliyor...
videofon ne kadar zamandır televizyonda dönüyor halen piyasaya sürülmedi?
1 aydır falan dönüyor, haziranda hizmete başlar büyük ihtimalle. Bu arada haziranda da VDSL2+ reklamları dönmeye başlasa, onunda hizmete girmesi en fazla 2 yada 3 ay sürse, bence en geç eylülde VDSL2+ hizmetine kavuşuruz diye düşünüyorum ben...