Aklı başında kimse Türk Telekomu savunamaz. Hizmetlerinden memnunum diyemez. Diyorsa o adamaın ya aklında bi,r problem vardır yada Türk Telekomun adamıdır.
Bu işi takip edenler donanımhaber sözü geçtiğinde ne dedikşleriniş dışardan bir duyalım sonra yazalım bunları :)
Onlara 100 MBit sınırsız yapıp ücretsiz versen, neden bize para vermiyor diye ağlarlar diyorlar :)
Telekomun hangi bölümünde staj yaptın bakalım söyle bizde bilelim..
Telekomun altyapı geliştirme kadrosunda Mühendis olarak belli bir görev almıştım zamanında, geçen sene itibari ilede görevimden ayrıldım..
İster beğenin ister beğenmeyin ama haksızlık etmeyin..
GELİNEN NOKTALAR AZ DEĞİL..
Arkadaşım ne gelinen noktası bi noktaya mı geldik biz ya şuna bi bak istiyosan ondan sonra konuş:
Baydı artık, hep aynı laflar.. Bakır tellemi verecek, bu alt yapıylamı verecek. Yahu reklam yapıyosa elbet bi bildiği vardır. Eğer beğenmiyosan kullanmazsın 32mb. Kimse kimseyi zorlamıyor kardeşim.
Baydı artık, hep aynı laflar.. Bakır tellemi verecek, bu alt yapıylamı verecek. Yahu reklam yapıyosa elbet bi bildiği vardır. Eğer beğenmiyosan kullanmazsın 32mb. Kimse kimseyi zorlamıyor kardeşim.
Hep aynı laflar, hep aynı komedi
bakır kablomu diyosunuzda telekom izmirde gayet güzel çalışıyor. bizim ilçede bütün sokaklar kazıldı ve fiber kablolar düşendi. şu an bakır üzerinden bağlanıyoruz ama fiberler hazır her apartmana girişleri de yapıldı. bu dediklerim aralık ayında yapıldı kablonun ucu apartmana giriyordu geçen gün bi baktım görevli gelmiş kabloları ayarlıyor. yakında dedikleri gibi bi hızlanma olabilir.
Dostum izmirdeki bir bölge bütün ülkeyi çözmezki. Bütün ülkeyi fiber gezdireceklerki olsun.
Bu arada 5inci olursak 2 seneye kalmaz 50nciliğe düşeriz çünkü muhtemelen fiber kablodan iyisine geçer bütün dünya bizim fiberler yeni diye 15 senede öyle çıldırırız:)
Bu "dalgacılığınızı" bir türlü anlayamıyorum. Tamam, hizmet çok kötü, ekonomik olarak da resmen ümüğümüzü sıkıyorlar. Ama öyle ya da böyle hız kademe kademe arttırılıyor. Ben 3 sene önce 56k ile bağlanıyordum internete; şimdi 4mbit'le. "Torunlarım görür ancak., 1250 ytl olur o da."-> Bu boş laflar