Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 32 Mbit GELİYOR !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: 32 Mbit GELİYOR ! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
panzer2000

18 Mayıs 2008; 16:45:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1 mbit sınırsızı 30 ytl yapsınlar başka bişey istemiyorum

::cc::

18 Mayıs 2008; 17:15:23 

Telekom dan hiç beklemem ama yapsa bile zaten 50ytl + sabit hat fiyatına endeksledi düşürüceğini de sanmıyorum.

interm

18 Mayıs 2008; 17:30:09 

Hangi altyapıyla verecek Türk telekom 32 mbps yi? Tellcom altyapısınımı kullanacak? O zaman inanırım.

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interm -- 18 Mayıs 2008; 17:29:19 >

astebe

18 Mayıs 2008; 17:45:05 

acun cem yılmaz mahsar alanson gibileri ttnet reklamı yapıyor karşılığıunda bizlerin her ay ttnete ödeiğimiz gold müzik paralarını alıyorlar adeta sömürülüyoruz artık dur denmeli

NitemX

18 Mayıs 2008; 17:55:42 

Neyi döşüyorlar?
Ne zaman döşüyorlar?
Kim döşüyor?

Tut şunun ucunu döşüyelim abi,hiç bişi olmaz fiber bu abi.Fiber den şaşma yazık olur Telekom a..

Bilgiyi uygularsanız,büyürsünüz.Paylaşırsanız,efsane olursunuz!..
LordMurat55

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 18:25:00 

Pek inanasım gelmiyor ama umarım gelir en azından 4 kat arttırsınlar hızları

PS3 NTSC-J 20GB
...This Is Living...

Xbox 360™ NTSC-U Premium
...Jump In...

SONY KDL-40W2000 40''BRAVIA FULLHD LCD
Mickcasey

18 Mayıs 2008; 20:13:00 

Duyduguma gore alt yapı calısmaları ıcın cıddı yatırım yapılmıs. Ama turk telekom bu sagı solu bellı olmaz. 2 aya kadar sıstem gelır heralde zaten 32 mbıt ılk etapta herkes almıcak 100bın adetlık port verıcekler sora sırası ıle 250bıne cıkaracaklar turkıyede mılyonlar oldugunu dusunursek 32 mbıt herkesde olursa tabı sıstem kaldırmaz. 8 12 16 dıe secenekler olucagını okudum 1 sıtede beklıcez gorıcez artık. Acunun dedıgıne gore 4.5 dk da komple programı ındırıcez

QX9650 Extreme * Asus Maximus Extreme * 4 GB OCZ 1333mhz DDR3 REaperX @ 6-5-4-12 * 1 GB Zotac 9800GX2 * 1 Trbyt Segate Sata HDD * 24'' HP w2408H* 750 Watt Termaltake * Termaltake Armor Plus * LG 20x DVD * Sound Blaster X-Fi * Logitech G15
shadowtr

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 20:38:12 

quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

kim geliyo...

biz yemedik...
yiyen varsa afiyet olsun

ziyaaaaaaa geliyo...

Only god can judge me !...
Dh 2006 Üyeleri

ahmet20006

18 Mayıs 2008; 21:14:00 

quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

Orjinalden alıntı: MdbK

quote:

Orjinalden alıntı: bilan

Sen ömür boyu bakır kablo ile hizmet verilecek sanan zeki azınlıktansın galiba. Sana ben anlatırsam anlamaya bilirsin, malum ben o kadar bilgili değilim ama bir zahmet bir boş gününde git bir Telekom Müdürlüğüne yada Santraline, orda bir Mühendisle görüş o sana anlatır nasıl olduğu.

Ha ama öyle kapıdan girince " Ya pardon ben bişi soracaktım, 32mbit geliyormuş ne zaman? diye sorarsan ilk gördüğün memura, anca şimdi ki bilginle evine geri dönersin.

Bakır kabloya takılıp kaldınız. Bir günde yurdu boydan boya Fiber Optik kablo ile döşeyecek bir babayiğit varsa forumdan çıksın ortaya da hepimiz sebeblenelim. Telekom olsun Tellcom olsun, adamlar fiberoptik döşüyorlar sürekli. Telekom da grev olmasaydı şimdiye çok yol katetmişlerdi.

Ama evinde modem kurmayı zor başaran bazı insanlar aksini idda ediyor diye 32mbit gelemez evet haklısınız, bu internet sistemini de mühendisler değil çok bilen bazı forum üyeleri kurdu Türkiye ' ye...

Fiber Optik kablo döşemeye 6 yıl önce başlasalardı şu anda Türkiye'nin heryerinde fiber altyapı olurdu. Ama o zamanlar Telekom napıyordu? Hiçbir şey, sadece ADSL almak istiyenleri bir sıraya sokuyordu, sırası gelen ADSL kulanmaya başlıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 128kbps'ye 60-70 YTL veriyorduk..
O günden bu güne hala dünya'nın en pahalı internetini kullanıyoruz ve siz de bu hizmeti veren firmayı koruyabiliyorsunuz. Pes..

İyi de senin dünyadan haberin yok herhalde. 6 yıl önce Telekom kimindi? Şimdi de fiyatlar çoğu ülkeye pahalı evet ama ne zaman bu kadar ucuz olmuştu bize göre? 2 sene önce 2mbit bağlantı ne kadardı şimdi ne kadar?

Her zaman en iyi hizmeti istemek hakkımız ama yapılan herşeyi de kötülemeyin. Bir kesim var ki ADSL faturasını bile Telekom ödesin istiyor.

2 sene önce Çinde ne kadar dı internet şimdi Türkiye ne kadar adamlar 1-2 mBit'den 2 senede 100 MBit e geçtiler. Şuan ister istersende inananma google'a giremiyorum. bir çok site açılmıyor. 1 Aydır internet yerde sürünüyor. Bağlantı hızım 2mBit devlet tekeli olan Türk Telekom'da 2 sene çnceki 256 KBit arar hala geldim.

tniaskrad

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Mayıs 2008; 21:33:37 

32 mbit zaten hayalde en azından şu anki mevcut tarifelerde biraz indirim yapsalar 10 ytl falan düşürseler o yeter bana telekom dan daha fazlasını beklemem zaten beklemekte yanlış olur

| | |Forum kurallarına aykırı olan mesajları butonu ile şikayet edebilirsiniz..| | dssd|
feanorringeril

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 21:51:13 

quote:

Orjinalden alıntı: NemesisR3

32mb 32yıl sonra gelir

gelmez..
Hunter_one

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 22:21:22 

Acun en son gördüğümde yarışma programı sunuyordu internetle falan ne işi varki bu adamın? Laf nasıl olduda "32mbit internet geliyor" a geldi? Youtube görüntüsü filan varmı o programın, bir görelim ne denmiş?

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni uyarınız.
Bilmediğini bilene öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
KONFÜÇYÜS
D1S4

18 Mayıs 2008; 22:26:31 

yavaş gelsin

NitemX

18 Mayıs 2008; 22:40:37