arkdaşlar hardiski yeni aldım fakat okumuyor bilgisayar usbden takıyorum ışık yanıyo fakat bilgisayarımda görmüyor arkdaşın pcde denedik oldu fakat bnm pcde olmadı bilgisyara format atmam lazım yedeklemem gereken dosyalar var fakat onlarıda yedekleyemeyincede formatta atamıyorum bi yardım edin....
alet şu Philips Harici Sabit Disk SPD5240CC 250 GB USB 2.0 SPD5240CC/10
aygıt yöneticisinde ünlemli işareti vardı sorun gider dediğimde aygıt sorunla karşılaştı diye cevap werio buyüzden sorun giderilemedi diyor fakat herusbde aynı şey olyor bilgisayara takarken dıdıt die ses gelio fakat bilgisayarda tekbir yavaşlama etki tepki hiçbirşey yok hdd dede mavi ışık yanık duruma gelior aleti takınca vede işin birilginç yanıı ise usb ile takılırken bilgisayarıma res attım ..ilk ekran geldi ram mam yazıo böle siyah biçimde orda donup kaldı çıkardığımda ise hiçbişey olmamış gibi devam etti
C:/Windows klasörüne geçin ve Araçlar / Klasör Seçenekleri'nden Görünüm sekmesini, akabinde Gizli dosya ve klasörleri göster'i işaretleyin. Önce Uygula'ya ardından Tamam'a tıklayın.
Artık görünür hale gelen "Inf" klasörüne girerek "Infcache.1" dosyasına ulaşabilirsiniz. Bu dosyayı silin ve Geri dönüşüm Kutusu'nu boşalttıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.