Arkadaşlar herkse merhaba. Ben dizüsütü için 2+1 ses sistemi almak istiyorum. İnternetten araştırma yaptım bir kaç mordel arasında karasız kaldım. Yardmcı olursanız sevinirim. Aradığım set 25 metrekarelik bi odada dizüstünde film izlerken aynı zamanda cips yiyebilceğim bir set olsun. Cipsten gelen sesin filmi kesmemesi gerek ve sesin kaliteli olmasını istiyorum berrak olmalı sesin düşük olup kaliteli berrak bir ses olması yüksek ses verip gürültüden başka bişi olmamasından iyidir..Araştırdğım setler şöyle...:
Toplam Güç : 32 Watt (RMS) Bileşen Sayısı : 2x Uydu(6W),1x Subwoofer(20W) Kumanda : Hoparlor üzerinden ses kontrolü Ses Girişi : 1 analog stereo Kulaklık girişi Ölçüler : Uydu: 63x203x76mm Subwoofer: 152x228x234mm Gerekli Sistem : Stereo ses kartı PC, CD, MP3 çalar FDD2 Ses teknolojisi ile daha kaliteli ses
Hoparlör Sistemi :2+1 Hoparlör Gücü :30W Rms Ses Gücü Ses Girşi :Analog Subwoofer: Var Subwoofer Ses Çıkış Gücü: 17 W RMS Ses Gücü Uydu Satyısı :2 Adet Uydu Ses çıkış Gücü: 6 W RMS Ses Gücü Manyetik Koruma: Var
# Ses # Bas geliştirme : Dijital Bas Kuvvetlendirme # Müzik Gücü : 100 W # Çıkış gücü (RMS) : 2 x 10 W + 30 W # Ses seviyesi kontrolü : Analog Ses Seviyesi Kontrolü # Hoparlör Güçlendirme : Manyetik Korumalı Hoparlörler # Uydu hoparlör frekans aralığı : 180-20.000 Hz # Subwoofer frekans aralığı : 20-180 Hz
Bu setlerden başka bu fiyat aralıklarında önerebileceğiniz başka setler varsa bekliyorum cevaplarınızı.