sevgili arkadaşlar. yardıcı olabilirseniz sevinirim. dun aldığım bir hdd yi kullanmak istiyorum ama ben başaramadım sanırım. elimde ecs ye ait 790g bir anakart var. sata 3Gbps destekli ve sayfasındaki bios surumu şu anda üstünde olan versiyonu yani bi güncellemesi de yok. samsung sata 1tb 32 mb bi hdd yi bağladığımda ; - windows onyukleme ekranında 8mb - harici kutularda 32mb - windows calısırken tak kullan yaptığımda 7 gb goruyor.
bu hdd yi biostan incelediğim zamanda sorunsuz tanıyor ama diğer hdd ler tam değer verirken . bu 0mb kapasiteli olarak görünüyor sebebi nedir acaba ?
AMD PHENOM 9600 BLACK EDITION (2.3 GHZ) ^^ ASUS M3A32-MVP DELUXE WIFI EDITION (AMD 790FX) ^^ OCZ REAPER 800 MHZ O/C KIT 2GB RAM ^^ ATI RADEON HD3870X2 * 2 (CROSFIREX) ^^ 1 TB SAMSUNG 32MB CACHE HDD ^^ ASUS LT20 LS DVD RW ^^ SAMSUNG 932GW 19"WS MONITOR ^^ THERMALTAKE XASER VI CHASE ^^ THERMALTAKE TOUGHPOWER 750 W PSU ^^ THERMALTAKE BIGWATER 760I LCS ^^ LOGITECH G15 GAMING KEYBOARD ^^ LOGITECH G5 GAMING MOUSE ^^ SEAGATE FREEAGENTGO 250 GB 2.5" EX HDD