Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
multimedya harddiskte klasör şifreleme için hangi programı kullanmalıyız

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> multimedya harddiskte klasör şifreleme için hangi programı kullanmalıyız Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
eagle35

17 Mayıs 2008; 9:18:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iyi günler..en sonunda 500gb smartmedya hdd'me kavuştum..yaptığım ilk incelemeler olumlu..yeterince hızlı.. özellikle tv bağlantısında performansı güzel..ancak benim öğrenmek istediğim özellikle cihazı tv'de kullanırken başkalarının bazı dosya ve klasörleri görüntüleme ve kullanmasını engellemekte kullanılabilecek bir dosya ve klasör şifreleme programı..bildiğiniz kullanımı kolay bir şifre programını paylaşırsanız sevinirim...teşekkürler..

herşey güzel olacak...
dbdanisman

17 Mayıs 2008; 10:24:28 

Merhaba
Ben TruCrypt adlı programı kullanıyorum. Program açık kaynak türünde ve ücretsiz olarak indirilebiliyor. İsterseniz bir disk bölümünü olduğu gibi şifreleyebilir ya da disk üzerinde şifreli bir klasör yaratabilirsiniz. Kullanılması oldukça kolay ve erişim hızı olarak bir kayıp yok.

Kolay gelsin

eagle35

17 Mayıs 2008; 12:07:45 

quote:

Orjinalden alıntı: dbdanisman

Merhaba
Ben TruCrypt adlı programı kullanıyorum. Program açık kaynak türünde ve ücretsiz olarak indirilebiliyor. İsterseniz bir disk bölümünü olduğu gibi şifreleyebilir ya da disk üzerinde şifreli bir klasör yaratabilirsiniz. Kullanılması oldukça kolay ve erişim hızı olarak bir kayıp yok.

Kolay gelsin

dostum yanıt için teşekkürler..ama bahsettiğin programı kullanıp daha sonra bu dosyaları tv'de görme imkanı varmı? yoksa benim bulduğum folder lock programı gibi sadece şifreleyip tv'ye bağlayınca boş dosyamı gösteriyor??

herşey güzel olacak...
dbdanisman

15 Ağustos 2008; 20:36:56 

Merhaba,

".. email at" seçeneğini işaretlemediğim için sorunuzu bu gün tesadüfen gördüm. Yanıt veremediğim için özür dilerim.

Program aslında şifreli klasör için sanal bir disk bölümü yaratıyor. Bir defa şifresini çözdüğünüzde bilgisayar kapanana kadar ya da siz programın içinden iptal edene kadar her türlü okuma yazmaya açık oluyor, bilgisayar kapanınca yaratılan sanal disk bölümü de yok oluyor. Böylece yeniden açıldığında ortada görülecek bir şey olmuyor.

Ancak, smartmedya'da durum nasıl olur bilemiyorum. Çünkü smartmedya'nın kendine ait bir yazılımı var ve bilgisayara bağlanmadan çalışıyor. Bu dediğim yazılım smartmedya'ya yüklenebilir mi bir araştırmak gerek. Doğrusu benim bu konuda bir bilgim yok. Ancak herhalukarda programı kendi makinanıza kurup smartmedya diski içindeki bölümleri şifreleyebilirsiniz. Ancak program smartmedya üzerinde çalışmadığı sürece TV'ye bağladığınızda şifreli klasörleri açamazsınız.

Selamlar
LionTech16

Sisteme Gözat

18 Ağustos 2008; 13:41:52 

Klasör şifreleme için PC Security adlı yazılımı kullanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için link verdim aşağıda. 500 GB lık My Book'u saniyede kilitliyo. Şifrenizi unutmadığınız sürece sorunsuz kullanabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_24432704/tm.htm

''Hayatında geriye dönüp baktığında değer verdiğin tek bir insan bile göremiyorsan, bu hayatta senin de değerin yoktur.''
İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği '06
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> multimedya harddiskte klasör şifreleme için hangi programı kullanmalıyız Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Compex 2007 : Eray SOFT
Compex 2007 : Eray SOFT Standı Röportajı
Intel GameX Röportajı
Compex 2007 : Intel GameX Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç