Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ASUS DVD WRİTERLERDEKİ GENEL SORUN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> ASUS DVD WRİTERLERDEKİ GENEL SORUN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
galieogalile
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mayıs 2008; 7:54:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evvelsi gün 5 ay önce aldıgım asus dvd yazıcım arada okumamaya ve takılmaya başlamıştı,ve bazı medyaları okuyor bzılarını okumuyordu bende bu yüzden 100 civar DVD cdleri çöpe attım,bir sürü param gitti,megerse bunu başka dvd yazıcılarda deneyince onların bu cd leri okudugu gördüm,bazı asuslar böyle cd seçiyor bazıları bilgisayarı aç kapa yapınca cd leri tanıyor ve baya bir araştırma yaptımki izmirde bu genel hata deniyor ve bende gittim hiç sevmesemde LG aldım ve asusu garantiye gönderdim,ama bana saglam diye gri gelecek bu servis söyledi (tekmar)çünkü orjinal cdleri okuyor (canı isterse)kopyaları okumuyor,ve bende gene geri gönderecegim,yada paramı geri alacagım,yenisi ile degiştirmezlerse,

şu an LG sorun yok asus (18X-20X )okumadıgı her cd okuyor rezil asus asla istemeden almıştım 5 senedir arkadaşta bunu çekiyor ama daha önce phılps vardı tek okumadıgı cd yoktu ama onu bilgisayarı aldıgım yerde bulamadım

ha birde arkadaşlar ürün alırken dikat edin sizin geri verdiginiz ürün SATA ama size aa hata olmuş diye İDE veriyorlar gözünüzü açın.
galieogalile
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mayıs 2008; 11:58:44 

lostt

Sisteme Gözat

23 Mayıs 2008; 18:44:28 

valla biraz da aldığın yere göre değişiyor. ben exadan aldım ve sorun çıkarttı verdim. deiştirdiler yeni gelende biraz sorunlu ama genelde iyi

Bizde söz senettir...
onuraydin

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 23:43:54 

quote:

Orjinalden alıntı: lostt

valla biraz da aldığın yere göre değişiyor. ben exadan aldım ve sorun çıkarttı verdim. deiştirdiler yeni gelende biraz sorunlu ama genelde iyi

aynen bnde exa dan ama bnmki samsung ama gene bozuldu. http://forum.donanimhaber.com/m_23464937/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 24 Mayıs 2008; 23:43:00 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> ASUS DVD WRİTERLERDEKİ GENEL SORUN Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
B-PowerStick video incelemesi
Yolculuklarınız sırasında şarj bitmesinden artık korkmayın. Sadece 1 kalem pil ile cep telefonu ve MP3 çalarınızı şarj edin...
AKA Yayıncılık Röportajı
Compex 2007 : CAKA Yayıncılık (Sesli Kitap) Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir