Evvelsi gün 5 ay önce aldıgım asus dvd yazıcım arada okumamaya ve takılmaya başlamıştı,ve bazı medyaları okuyor bzılarını okumuyordu bende bu yüzden 100 civar DVD cdleri çöpe attım,bir sürü param gitti,megerse bunu başka dvd yazıcılarda deneyince onların bu cd leri okudugu gördüm,bazı asuslar böyle cd seçiyor bazıları bilgisayarı aç kapa yapınca cd leri tanıyor ve baya bir araştırma yaptımki izmirde bu genel hata deniyor ve bende gittim hiç sevmesemde LG aldım ve asusu garantiye gönderdim,ama bana saglam diye gri gelecek bu servis söyledi (tekmar)çünkü orjinal cdleri okuyor (canı isterse)kopyaları okumuyor,ve bende gene geri gönderecegim,yada paramı geri alacagım,yenisi ile degiştirmezlerse,
şu an LG sorun yok asus (18X-20X )okumadıgı her cd okuyor rezil asus asla istemeden almıştım 5 senedir arkadaşta bunu çekiyor ama daha önce phılps vardı tek okumadıgı cd yoktu ama onu bilgisayarı aldıgım yerde bulamadım
ha birde arkadaşlar ürün alırken dikat edin sizin geri verdiginiz ürün SATA ama size aa hata olmuş diye İDE veriyorlar gözünüzü açın.