SAMSUNG SP0802N 80 GB lık bir hard diskim var ve ide girişli. yeni bir hdd almayı düşünüyorum ama sata almak istiyorum anakartıma sata takılabiliyor acaba sata ve ide birlikte calışırmı? bi problem olur mu? bide sata uyumlu bir anakart sata2 ye de uyar mı? maksimum 250 GB lık hdd önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekürler.
Seagate 7200.11 serisi 2 adet hdd im vardı 1 tanesi garantiye gitti gelmesini bekliyorum diğerini kullanmaktayım.Performans olarak seagate ler iyi hdd ler ama ses konusunda iyi diğiller benim kullandıklarım sesli olabilirler arkadaşlar genelde hdd şans işi dior ama WD10EACS yi pc ye taktıktan sonra gerçekten beynim rahatladı HDD den ses gelmior.Ama ana hdd olarak HD753LF yi kullanıorum oda yeterince sessiz güzel hdd. ikisinide öneririm.Seagate kullanıcısı ve maduru olarak.Ama karşı digilim yannış annamayın Eski samsung hdd lerimden kartı yanan çok oldu ve Wd lerdende bad sector derdi çok yaşamışlıgım vardır.Ama şu an için süper bi şeçim yaptıgımın farkındayım bu hdd leri alarak.
Bu arada silentpcreview den bakmıştım wd yi almak için.Arşivi atmak için sessiz bir hdd arıyordum kaynagım burasıdır yani Sesiz hddlerin onay listesi :http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html Green Power lar gerçekten çok sesiz duruma göre 5400-7200 rpm arası çalışıyorlar. 410AS de kullandım benimki arkadaşların dediği kadar sesiz diğildi valla ya fabrikadan yada firmware den bilemicem artık. Tek kullanmadığım hdd Hitachiler bu konuda yorum yapamıcagım eskiden bi IBM deskstar hdd im vardı ne mükkemmel bir hdd di kusursuzdu zamanına göre ama artık IBM hitachiye devretmiş.Umarım yardım edebilmişimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkanoid -- 17 Mayıs 2008; 4:21:19 >