Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Arkadaşlar yardım virüs:(

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Arkadaşlar yardım virüs:( Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serminn

17 Mayıs 2008; 2:09:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Biraz önce msn de bir arkadaşımı gördüm slm verdim iletisi çok garipti şöyle yazıyordu AV-Aç dersen açarım
resmi yoktu ve kamerası görünüyordu merak ettim sordum ne bu ileti die o anda dalmışım bir baktım ekrana yeşil birrenk pc ye birşşey yüklüyor virüs dedi ekranda ve ben şok oldum hemen çıktım ve pc nin fişini çektim ama sanırım tam yüklenmdi şuan çok endişeliyim sizce bir sorun olurmu ben nod 32 ile ve dr spyware ile tarattım ama browser çöregi buldu sadece msn live kullanıyorum ama kaldırmayı denedim kaldıramadım prg ramı nedense tekrar yüklüyor ve kalkmıyor sizce ne yapmalıyım ve bu nedir böyle .ok emrak içindeyim şuan pc açık ve netteyim bir sorun yok gibi ama bilgilerinizi eksik etmein teşekkrler

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Arkadaşlar yardım virüs:( Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Merpa (VIA Epia)
Az enerji çeken ve sessiz PClerin vaz geçilmezi Via EPIA ürünleri ithalatçısının standındayız
LG L206WU-WF 20 LCD
LGden USB üzerinden de görüntü alış verişi yapabilen LCD monitör

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir