Şimdi Ara

Bridgestone Turanza er300 Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
85.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aracıma lastik almam gerek. Bu bridgestone Turanza er300 nasıl? kullanan arkadaş varmı? benim için yol sesini içeriye en aza indirmesi önemli. tavsiyeleriniz neler? bayii en son fiyat 140 ytl dedi. bu fiyat nasıl?



  • quote:

    Orjinalden alıntı: dehencan

    arkadaşlar aracıma lastik almam gerek. Bu bridgestone Turanza er300 nasıl? kullanan arkadaş varmı? benim için yol sesini içeriye en aza indirmesi önemli. tavsiyeleriniz neler? bayii en son fiyat 140 ytl dedi. bu fiyat nasıl?


    Yuvarlanma direncinden kaynaklı yol sesini en aza indirebilen lastik olarak NOKIAN ı da inceleyip değerlendirmenizi tavsiye ederim.
  • bende lastik araştırıyorum.

    adac testlerinde (www.adac.de) bridgestone turanza er300 bir kaç farklı ebatta en fazla önerilen lastikler içinde görülüyor
    http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Sommerreifen/default.asp?ComponentID=4796&SourcePageID=8762#1
    ama forumlarda kullananların bir kısmı sert olduğunu ve yol sesi olduğundan bahsediyor
    bunlar ne kadar doğrudur bilemiyorum

    birde fiyat/performans olarakwww.tirerack.com sitesinde yazlık lastiklerde grand touring sınıfında yapılan kullanıcı anketinde kumho kh11 çok iyi gözüküyor
    http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=GT
    kumho kh11 in fiyatıda cazip ama gerçek ortamda tirerack deki anketteki gibi memnun olunacak bir lastikmidir bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 17 Mayıs 2008; 13:57:33 >




  • kumho kore malı zannedersem. Birde yazlık lastik. Bridgestone turanza er300 4 mevsim kullanılan bir lastik. Yol sesi önemli bir etken. Kumho kullanan varmı acaba?
  • yabancı testlerde genelde Bridgestone Turanza ER 300 çok başarılı çıkıyor. yabancı testlerde hep yumuşak, çok az gürültülü ve konfor lastiği olarak değerlendiriyorlar. ama bu testlerde yurtdışında üretilen Bridgestone Turanza'ları kullanıyorlar tabiiki.
    Türkiye'de satılanlar ise BriSA'sa üretiliyor. ve bu lastiği alanlar ise sert ve biraz gürültülü olduğunu söylüyor genelde.
    yani yabancı testlerde Bridgestone Turanza hakkında yazılanlar ile Türkiye'de bu lastiği alıp kullananların izlenimleri çoğunlukla birbiri ile çelişiyor

    Türkiye'de BriSA'da üretilen Bridgestone Turanza ER300'ler Türkiye şartlarına daha uygun olsun diye hamuru değiştirilip daha sertleştirilmiş olabilir mi? Eğer böyle ise o testlerdeki ile alakası olmayan bir lastik demektir.
  • bende michelin ve nokıanı incelemni tavsiye ederim. uygun fıyatlılardanda nexen ,nankangı ıncele derim

    er300 turanza fıyatına gelınce normal bende o fıyata yani 140 satıyorum. ama ıkıtellıdeyım ))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSMMERSAN -- 24 Mayıs 2008; 18:07:10 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dehencan

    arkadaşlar aracıma lastik almam gerek. Bu bridgestone Turanza er300 nasıl? kullanan arkadaş varmı? benim için yol sesini içeriye en aza indirmesi önemli. tavsiyeleriniz neler? bayii en son fiyat 140 ytl dedi. bu fiyat nasıl?


    ARKADAŞIM BİZ YANLIŞ LASTİK SEÇİMİNDEN PROBLEM YAŞADIK.YÖNLÜ LASTİK ALDIK MEGANE II YE BİTİRDİ BİZİ.TURANZA ER300 ALDIK.O PERFORMANSI,O SESSİZLİGİ,YOL TUTUŞU,O ISLAK ZEMİNDE DURMASI VE VİRAJLARDA Kİ TEPKİSİ ÇOK İYİ.TAVSİYE EDERİM.
  • güncel
  • belirli bir kmden sonra sertleşen ve ses yapan bir lastik

    nokian v yada michelin primacy daha guzel
  • 4-5 senedir Potenza G3 kullanıyorum. Kesinlikle çok sağlam ve dayanıklı bir model ama biraz sert; ayrıca zaman içinde daha sertleşiyor.

    Turanza ER300, G3'e göre nasıl, daha mı iyi?

    Kullandığım araç 94 model Safrane....Hem konforlu ve sessiz, hem de iyi yol tutuşu ve kısa fren mesefasi sağlayacak hangi marka/model lastikleri önerirsiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: boldshark

    4-5 senedir Potenza G3 kullanıyorum. Kesinlikle çok sağlam ve dayanıklı bir model ama biraz sert; ayrıca zaman içinde daha sertleşiyor.

    Turanza ER300, G3'e göre nasıl, daha mı iyi?

    Kullandığım araç 94 model Safrane....Hem konforlu ve sessiz, hem de iyi yol tutuşu ve kısa fren mesefasi sağlayacak hangi marka/model lastikleri önerirsiniz?



    ben çok detaylı bilgi sahibi değilim ancak 2004 aracımın 2005 sonunda lastiklerini sokakta parçaladılar. 2005 sonunda aracıma kaskodan bridgestone er300 ler takıldı. baştan iyiydi. lastikler takıldığından beri toplam 35 bin km yaptım. diş derinliği 6-7 mm arası ama şuan çok sertleştiler. çok ses geliyor...
  • 8000 km oldu, şimdilik hiçbir sıkıntımız yok allah'a şükür, almadan önce michelin energy saver ve turanza arasında kalmıştım, turanza daha ucuzdu ve almanya testlerinde daha çok puanı vardı. ondan turanza'yı tercih ettim
  • bende turanzadan memnunum enerji saveri bedavaya bir akrabaya verdim 5,000 km (baştan beğenmedim zaten takıntı oldu en ufak şeyde abs devreye giriyor yazın gıcır gucur ötüyor kışın taş gibi oluyordu) turanza yağmurda da çok harika 80/90 km hızla 30 (tahmini 50cm de olabilir) sunda en ufak bir kesilme olmadı.
  • Bende şu anda ER300 takılı. Dişi 3,5 mm olmuş durumda ve çok ses alıyor. Lastikler güzel ama zamanla eski kalitesini yitiriyor. Ve hemen hemen her lastiğin eninde sonunda olacağı şey o.
  • Bendede er 300 var geçen gün kapana ters girdim sağ ön tekerden ve patlamadı ama şimdi allaha emanet gidiyorum. Sonuç kapana ters girsende er300 patlamıyor.


    Can güvenliği sesten önemlidir. Bu adac testleriyle sabitlenmiştir.
  • Continental World Contact aldım...oldukça iyi bir lastiğe benziyor
  • Michelin..
  • mıchelin iyidir ama fiyatınasıl araştırın bana 200 ytl tanesine fiyat çektiler nasıl acep.

    sizin dediginiz marha 4 adet 600 dediler.
  • Valla benim arabada Biridgestone Turanza var(er 300 mü bakmam lazım),araba 2004 model,hala orijinal lastikleri kullanıyorum,fabrika çıkışlı 2004 model Bridgestone,dişleri hala çok iyi,arabam 48000 km'de.5 yıllık lastikle sürüş yapmak ne kadar doğru,orası da tartışılır.
  • aracımın lastiklerini yeni değiştirdim er300 aldım memnunum orj. ölçülerini takınca konfor da biraz arttı çukurlar ve tumseklerde daha yumuşadı , tavsiye ederim , michellin energysaver ıslakta kaydırıyo diyolar ancak yakıt tüketime olumlu etkisi varmış , michelinin pilot serisi ölçülerine uyuyorsa en güzeli aslında ama benim ölçülerde(195x65x15) olmadığından er300 ü tercih ettim
    (eskilerin yanakları 60 dı şimdi 65 oldu kitapçığında yazan ölçü )
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.