ekran kartının miyadi dolmuş ne yazıkki. o yüzden monitorle birlikte ekran kartı almak daha iyi olur. normalde masaüstü görüntü çözünürlüğünde bir sorun yaşamazsın ama en basit oyunlarda bile takılmalar meydana gelir. monitor olarak samsung veya philips tavsiyemdir.
ekran kartının eski oldugunu biliyorum bu yaz new bi kasa toplucam zaten o zamana kadar benı götürücek mi die merak ediyorum oyun oynamam ben film ve int gezmek için kullanıcam yani o kartla beni idare eder mi alıcagım alet bu bi de fikrn nedir
monitor çok iyi. eğer yeni toplayacağım sistem de iyi olacaksa, yani güçlü bir ekran kartı olacaksa. hdmi çıkışlı monitor almak daha iyi olur. ama sonuç olarak buda iyi.
bu bile kasıyo :) hd biraz zorlar gibi bu dvi cıkışlı işimi görür heralde:) bi de filmler için ati mi nvidia mı tercih edilmeli monitörde hangisini verimli bi şeklde alabilirz
22 inc bir monitorde yüksek cözünürlükte iyi oyunları oynaman için ekran kartını en optımum 512 mb olması gerekir hhaa bu 256 mb oynanmaz demek degil ama yüksek cüzünürlügü ayarladıgın zaman kartın kasar ve oyun 22inç e gore daha küçük bir boyut alabilir
Intel Core2 Duo E6600 @ 3005.84 Mhz = Asus P5K-E Wifi-Ap = Kingston Valueram 2x1GB 800 Mhz 5.5.5.15 1.8v = Msı N9600GT OC v127 @800/1009/2005mhz Coolermaster Real Power M520 520W = Asus TA-951 = Seagate 320GB NCQ 16MB = Lg GSA-H44N = Samsung Syncmaster 732N+ = Microsoft Lazer Desktop 6000